quote


your love is a symphony


En liten video jag knåpade ihop för någon dag sedan. För fler videos klicka [här]

There's a whole lotta things that I will forgive but I just can't take a liar

 

Jag har börjat kolla på Hellcats och i avsnitt nio så uppträdde Fefe Dobson med sin låt Stuttering. Jag fastnade direkt och nu har jag suttit och lyssnat på den om och om igen hur länge som helst. Riktigt bra låt. Serien är även den väldigt bra. Jag har gillat Alyson Michalka ända sedan jag såg henne i Phil från framtiden när jag var liten.

Anywho, Idag var jag inte i skolan, har en fruktansvärd huvudvärk som aldrig verkar vilja ge sig plus att jag har mått illa. Så ajg kända att det var bäst att stanna hemma och vila upp mig och det beslutet ångrar jag inte för att sitta i skolan med den här huvudvärken skulle inte vara roligt.


Tuesday


I fredags förra veckan gick jag och mamma på bio och såg nya Harry Potter filmen. Jag äslar alla filmerna så även den här var till belåtelse. Det kommer bli sjukt sorgligt när nästa kommit ut och man vet att det inte kommer några fler filmer sen. Dom har blivit som en del av min uppväxt, jag var lixom nio år när den första filmen kom. Sorgligt att tänka att det snart kommer att ta slut.

Annars har det inte hänt så mycket. Skolan tar upp mycket tid och för första gången på ett bra tag känner jag mig inte jättestressad. Har prov i filosofi på fredag men det är den enda stora grejen den här veckan. Skönt. Nu ska jag ta mig något att äta innan jag sätter igång med pluggandet.

Vinn en resa till London och biljetter till Taylor Swifts konsert!!


Koiniclub.com har en tävling där man kan vinna biljetter till Taylors konsert i London. Flyg och hotell ingår så det är helt gratis. Tävlingen är öppen för hela världen, så det spelar ingen roll vart man bor. Låter ju awesome tycker jag. Gör som jag och gå in och tävla nu!!

Klicka HÄR för att tävla!!

Thank God It's Friday

Redan Fredag? Tiden går sjukt fort, men jag är riktigt glad över att veckan är slut. I helgen kasnke man kommer få ta igen lite sömn. Man blir så trött av det här vädret och att det är mörkt typ hela tiden.

Idag har jag bara en lektion, den börjar klockan tio sen slutar jag igen klockan 11.35. Så det känns inte direkt som att det här kommer bli en jobbig dag. Igår var inte så anträngande heller eftersom jag slutade 10.55. Skönt med inställda lektioner. Jag måste skryta lite med att jag fick MVG på mitt Italienska prov. Blev sjukt glad för jag hade inte vågat hoppats på det. Fick även tillbaka ett engelska prov, det gick ganska bra. Men jag blev lite irriterad på att man bara fick poängen och inget betyg.

Tuesday


foto: jag

Idag såg jag årets första snö, det hade tydligen snöat när jag var i Egypten men idag kom den första snön för
mig. Det är ju inte lite som ligger på backen nu heller. Tog bussen hem, ville inte direkt cykla, och det var typ kaos på vägarna. Bara att gå hem ifrån bussen var ett rent helvete, höll på att frysa ihjäl. Ikväll är det plugga som gäller. Har religionsprov imorrn. Jag kanske har svenska prov också. Jag vet inte riktigt, jag missade det provet när ajg var bortrest så nu måste jag göra det nu istället. Så plugg är vad min kväll kommer bestå av.

EMA's

hm25_28529.jpg

Sitter och kollar på EMA's som snart är slut. Då ska jag sova. Jag har varit duktig och pluggat typ hela dagen. Men ändå känns det som att jag inte fått tillräckligt gjort, har så sjukt mycket och jag är otroligt stressad. Inte roligt alls. Måste skriva av mig om hur tråkigt jag tycker det är att Lady Gaga vinner typ en miljon priser på sånna här award shows. Man vill ju ha lite omväxling. Tycker att Miley förtjänade att vinna i de kategirier hon var nominerad i men icke sa nicke. Det tyckte tydligen inte resten utav världen.

Something's made your eyes go cold


foto: jag

Jag har haft en ganska händelserik helg. I fredags åkte jag hem till Patricia för att äta middag och se på idol med henne, Linda och Jossan. Men det slutade med att vi gick ut och jag kom inte hem förrän klockan fem på natten. Så igår var jag väl inte så där jättepigg jag sov mest hela dagen fram till att vi skulle iväg till min kusin. Hon fyller 26 på torsdag så vi skulle fira henne, det var jättetrevligt. Idag ska jag i alla fall göra lite nytta. Jag ska plugga häcken av mig. Men först frukost.

Sparks Fly


Övningskörningen idag gick bra. Efteråt gick jag en sväng på H&M eftersom jag verkligen kände för att köpa något. Så lite ringar och två tröjor fick följa med mig hem. Annars har jag mest pluggat idag men nu känns det inte som att jag orkar så mycket mer så det blir nog lite old school Gossip Girl istället. Säsong ett är helt klar bäst enligt mig. Men jag måste säga att förra avsnittet var riktigt bra.

I bet we could light up the sky



Idag har jag som sagt körlektion, klockan halv elva börjar den. Så idag var det bara att gå upp i tid. Jag måste ju cykla in till stan så det tar ett tar och jag vill gärna ha gott om tid på mig. Snart blir det frukost och sen lär jag inte hinna så mycket mer innan jag måste trampa iväg. När jag kommer hem blir det plugga på hög nivå, men jag ska nog hinna med nått litet inlägg på bloggen också.

PS Låten ovan är väldigt bra, när man lyssnat några gånger så blir man fast.


Haunted

Jag är dålig på att blogga. Jag vet. Jag vill verkligen bli bättre men jag har inte så mycket inspiration. Känns lite tråkit att bara skriva om mitt liv som just nu i stort sett bara består av skolan och lite körkort. Nu ahr jag iof lov, men det blir inte mindre plugg för det. Jag hade min första körlektion igår och imorrn har jag min andra, känns skönt att komma igång. Så ikväll blir det tidigt i säng eftersom lektionen är på morgonen.

RSS 2.0