God Jul i efterskott

Jah har ju inte ens skrivit God Jul här på bloggen och nu är det ju två dagar sedan det var julafton. Skäms på mig. Jag hade i alla fall en jättebra jul. Jag fick en dator!! Det var det jag ville ha mest av allt så jag blev så jäklans glad. Sen fick jag twilight filmen, Greys Anatomy säsong 3, en plalett från viva la diva, prsentkort på åhlens och jc och lite annat. Jag är väldigt nöjd. Idag ska vi åka till min farfar och fira lite till. Hoppas att ni har haft en magisk jul.


Have Yourself A Merry Little Christmas

Jag kan inte riktigt förstå att det är julafton imorgon. Har inte så myket julkänslor. Idag ska jag städa, har börjat lite smått men är inte riktigt klar. Just nu sitter ag och lyssnar på Twilight ljudbok. Har inte läst böckerna så jag tyckte att det var på tiden. Nej nu måste jag fortsätta städa om det ska bli klart någon gång.

Winter Wonderland


Christmas must be something moreWhat if ribbons and bows didn't mean a thing
Would the song stil survive without 5 golden rings
Would you still wanna kiss without mistletoe
What would happen if God never let it snow
What would happen if Christmas Carols told a lie
Tell me what you would find

You'd say that today holds something special
Something holy and not superficial
So here's to the birthday boy who saved our lives
It's something we all try to ignore
And put a wreath up on your door
So here's something you should know that is for sure
Christmas must be something more


New Design

Så nu var nya designen på plats. Vintrig och fin.

In a snow covered little townDå var ännu en skoldag avklarad, inte för att man gjorde så mycket vettigt, men ändå. När jag kom hem gick jag ut och fotade lite eftersom jag lånat systers kamera. Bilden ovan är en av de bilder jag tog. Jag håller nu på och försöker hitta på en ny design till bloggen, men jag har noll inspiration så det går inte så jättebra. Förhoppningsvis kommer jag på nått snart.


If It Makes You HappyTvå dagar kvar till lovet, gud så jag längtar. Imorrn har vi lektioner som vanligt sen på tisdag har vi julavslutning och sen är det äntligen lov. Jag såg nyss på VH1 Divas på MTVN HD, det var kul att få se nått sånt på tv. Inte så ofta dom visar såna grejer på tv här i sverige. Så det var kul, Miley uppträdde både själv och tillsammans med Sheryl Crow. Dom sjöng If It Makes You Happy riktigt bra. Nu tänkte jag krypa ner i sängen, se ett avsnitt av OTH, sen sova.

Chestnuts roasting on an open fire

Eftersom jag har prov imorrn har jag mest pluggat sedan jag kom hem från skolan. Tråkit men nödvändigt. Jag vill ju inte direkt ha IG på provet. Så jag har tyvärr inte så mycket intresant att dela med mig av, om ingen vill höra lite om beteende- eller kognitiva perspektivet? haha, i thought so. Nu ska jag fortsätta så att jag kanske kan se Desprate Houswives ikväll.


At school

Just nu sitter jag på datorkunskapen och önskar att jag fick gå hem. men lektionen håller på till 14.15. Suck. Och sen ska jag på läkarbesök. Ska väl bli skönt o få det gjort men jag orkar inte. Behöver åka hem och plugga till Psykologiprovet jag har imorrn. Känner mig inte direkt redo för det. Nej nu kanske jag ska konsentrera mig lite på lektionen.


First Loves and Second Chances

Miley Cyrus The Last Song Poster Official
Official poster!! Yay!


All is calm and all is bright


Taylor Swift - Silent Night

Ger mig både rysningar och julkänslor


I'm dreaming of a white christmas


Bild tagen av mig

Det här vill jag se utanför förstret just nu, jag vill ha massa snö att hoppa runt i.


We Belong To MusicDen blir bättre och bättre och nu kan jag inte sluta lyssna.


Believe me, it's easier just to pretend

Äntligen helg igen. Efter en skolvecka med två prov är man helt slut. Men jag har fortfarande den jobbiga delen att få reda på hur det gick kvar. Det får vi väl nästa vecka antar jag. Men jag fick read på ett Italienska prov här om dagen, jag hade 100 av 105 vilket var MVG så jag är nöjd.

Igår efter skolan tog Linda och jag bussen till Uppsala där vi mötte upp Sandra och Natalie, efter lite om och men. haha vi sa att vi skulle mötas när linda och jag kom fram till stationen så vi började gå mot Åhlens o dom gick mot stationen. När v var framme vid Åhlens och vi inte mött dom än så ringer jag och frågar var dom är. Då är dom vid stationen och vi vid Åhlens. Lyckat. Jag köpte iaf två tröjor.

Idag ska jag övningsköra, sen måste jag städa och sen ikväll kommer Linda och Rebecca hit och ser på film. Ska bli mysigt.


Super Gratis Julkalender

 

Jag älskar julen och en av anledningarna är julkalendrar, det är jättekul att öppna luckor ju! Super Gratis har nu en julkalender igång där man samlar stjärnor för att kunna vinna fina priser. Supersmart tycker jag. Jag tycker att ni ska bli medlemmar och samla stjärnor precis som jag. Här kan ni göra det.

RSS 2.0