Torsdag

Igår var jag ledig och det blev en tripp till Erikslund med mamma och pappa för att kolla i lite affärer. Jag belv kär i en TV på netonnet som råkade följa med mig hem. Älskar den, mycket mycket bättre än min gamla.

Idag är jag uppe tidigt eftersom jag börjar jobba kvart över sju, ser inte direkt fram emot det men jag behöver ju pengarna så.

The District Sleeps Alone Tonight

Då var julen i princip över då, nu är det bara några dagar innan det blir 2012. Tiden går så sjukt fort så det är inte sant. Jag har i alla fall haft en underbar julhelg och jag hoppas att ni också har haft det. Idag är det jobb som gäller, 14-22, blir en lång kväll. men det ska bli riktigt skönt att få in lite pengar på kontot sen när jag får lön.

Nu kanske jag ska ta mig upp ur sängen, klä på mig och göra lite nytta.

Fredag

Dagen innan jagafton och jag är redan uppe för att snart åka till jobbet. Jobbar heldag ända till klockan halv fem vilket jag inte ser fram emot. När jag väl kommer hem sen blir det väl till att fixa det sista inför julafton, måste städa lite och så.

Skönt i alla fall att jag är ledig hela julhelgen, på juldagen blir det utgång med tjejerna!


4 dagar kvar till jul

bild tagen av mig vintern 2009

Nu är julafton nästan här, längtar faktiskt. Är så mysigt med julen, träffa släkten och så.

Idag har jag haft introduktion på ett nytt ställe på jobbet, kommer nog gå super om jag får ett pass där snart. Jag kan ju jobbet så det e ju inte så stor skillnader på områdena man går i. Annars har jag inte gjort så mycket idag, övningskört en del. Har varit allmänt trött, somnade till och med till där på förmiddagen innan jag åkte till jobbet. Känner mig helt tömd på energi och har ingen aning om varför. Eller jo det vet jag nog, är olika orsaker. Men men så är det. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, blir i alla fall tidigt i säng ikväll.

Jag tävlar!

Jag tävlar om att vinna en goodiebag proppfylld av härligheter från Depend.se - på Magdalena Divinas blogg. Tävlingen finns här: http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=40101&beid=1954694


Jag tävlar om en goodiebag!

Blev ganska nyligen medlem på Blogkeen och nu har dom en tävling där man kan vinna en goodiebag, och vem vill inte det?

Blogkeen är en jättebra sidan där man kan följa sina favoritbloggar hur lätt som helst. Klicka här och var med och tävla du också!People Help The People

Okej, jag vet att jag ville ha snö, men inte nu när jag skulle cykla in till jobbet klockan sju på morgonen på en väg utan gatulyse. Som tur är har man en supersnäll storasyster som kommer och skjutsar mig. Det var väl behövligt kan jag säga, har knappt sovit någonting på hela natten och har ingen aning om hur jag ska orka ta mig igenom den här arbetsdagen. Jag kommer att vara helt död när jag kommer hem igen.

Let It Snow


Lite snö till jul skulle jag inte tacka nej till

Torsdag

Nyligen hemkommen från jobbet, trött som en gris. Har precis slängt i en maskin tvätt och nu tänkte jag sätta mig ner och läsa lite bloggar, dricka mitt chai te och äta en mandarin.

Jobb!

Jag har varit utan jobb sedan September nu och det har börjat blivit riktigt jobbigt att bara gå hemma så som tur är så ska jag få jobba där jag jobbade i somras igen. Det är en vikarie tjänst men det kommer nog ändå bli ganska mycket jobb, jag är redan fullbokad resten av den här veckan, förutom lördag då jag förhoppningsvis får andas lite. Inte nog med det så har jag körkortet att öva till. Kommer bli en lång vecka skulle jag tro.

Idag ska jag jobba 16.00-20.30 så snart ska jag åka iväg, har aldrig jobbat det området förrut så det är lite nervöst men det ska nog gå bra. Hoppas jag.

Jag ger det en chans till!

Efter en bra stunds uppehåll tänkte jag nu ge bloggandet en chans till, hoppas att jag har några läsare kvar där ute! Jag har haft stunder då jag velat skriva av mig och bloggen är ju ett bra ställe att göra så. Det kommer troligen inte bli någon jättebra uppdatering och bloggen skasnke inte kommer att vara jätteintressant, men som sagt så är det för mig själv som jag bloggar.

Nyligen så startade jag och en kompis en TV och Film blogg som du kan hitta här troligen kommer vi uppdatera lite mer där än här.

RSS 2.0