Epic Moment

Acknowledge me now or lose me forever

God Morgon

Det är så irriterande när man är ledig och kan sova exakt hur länga man vill men man vaknar hela tiden och till slut kan man inte somna om. Jag gick upp för en stund sen efter att ha legat o försökt somna om i säkert en halvtimme. Så jag gick upp men nu sitter jag ändå här och gäspar. What's up with that? Förstår inte riktigt vad kroppen håller på med ibland. NU ska jag väl ta och äta lite frukost. See y'all later.

I was so blind I never saw the signs

Idag var en ganska skön dag även fast det var nationellt prov i engelska. Det var inte så svårt men ett lite krångligt ämne enligt mig. Kan inte säga om det gick bra eller dåligt. Det visar sig. På lunchen gick jag, Linda och Rebecca till Vita Elefanten och år kinamat. Det var gott men man blir ju så himla mätt. Imorrn är man ledig eftersom det är Valborg. Skönt.

Multiple Choices

Lesson Learned

Gillade nyaste 90210 avsnittet "Multiple Choices" Lite kul att se Naomi doing community service. Men så kan det gå när man ljuger. Tycker inte att Liam ska gå tillbaka till henne, vill hellre se om det kan bli något mellan honom och Annie. Tycker att dom skulle passa ihop. Något jag inte gillade med avsnittet var att man inte fick se vad som händer mellan Navid och Adrianna. Vill se om dom kommer att bli tillsammans igen eller inte. Men förhoppningsvis får man veta det nästa vecka.

Pretty Little Liars


Känns som att detta kommer bli en serie jag kommer att följa, längtar jättemycket till premiären. Jag gillar verkligen Lucy Hale, det har jag gjort sedan hon var med väldigt kort i OC. Hon är en jättebra skådespelare enligt mig.

Secrets


Jag hade tråkigt och gjorde en video med lite klipp från The Last Song, längtar sjukt till att få se den.

Tell me what you want to hear

Nej nu får jag ta och skärpa mig. Jag har ju inte bloggat på jättelänge. Förra veckan var jag sjuk, låg hemma alla dagar förutom fredag. Jag hade så himla tråkigt, finns det något jobbigare än o va sjuk? Nu är jag iaf pigg igen som tur är och tillbaka i skolan. På torsdag är det nationellt prov i engelska, är riktigt nervös men förhoppningsvis går det bra. Känns bara som att jag har så höga krav på mig själv. Speciellt i engelskan.
Jag har iaf nyss sett på nyaste avsnitten av Gossip Girl och OTH, båda var riktigt bra men jag tycker verkligen inte att Serena och Nate ska vara tillsammans. Så nu när dom håller på att reda ut grejer blir jag lite frustrerad. Blair får däremot gärna förlåta Chuck. OTH avsnittet var ju efterlängtat efter ett långt uppehåll. Tycker däremot att det börjar bli lite tråkigt nu, det var en så bra serie i början men nu känns det inte som att det har någon bra historia längre, förutom när det gäller Nathan och Haley.
PS. Varför går det inte att göra stycke indelning??

I'm tangled up inside

Det var inte lätt att komma upp imorse asså. Skitjobbigt rättare sagt. Bloggade inget igår, så därför skriver jag nu vad som hände då. Klev upp, gick till skolan, hade tråkiga lektioner, cyklade hem, pluggade, åt midddag, övningskörde, såg på tv och givk och la mig. Riktigt roligt. I know. Men det var faktiskt roligt att övningsköra för jag börjar känna att jag gör framsteg vilket är kul. Nu ska jag snart åka iväg till skolan. Bläää.

Heaven can wait we're only watching the skies

Bara för att Sandra tjatar så sitter jag nu här och bloggar. Har inte så mycket blogginspiration just nu men förhoppningsvis kommer den tillbaka snart. Just nu sitter jag och väntar på at Selena Gomez ska bli intervjuad på radiokanalen BBC switch. Man kan lyssna genom internet på deras hemsida och jag har ändå inget bättre för mig so here i am.

Fearless

Good Morning, kom precis upp ur sängen. Jag vaknade av att telefonen ringde vilket inte var roligt, jag hann inte svara heller så jag har ingen aning om vem det var på andra sidan tråden. Snart ska jag hoppa in i duschen och lite senare blir det lunch på stan med vänner.


Home sweet home

Jag vet inte ens om jag skrev här på bloggen att  jag skulle bort över påskhelgen. Nu är jag iaf hemma igen för alla som är intresserade av att veta. Jag har haft det bra och åkt massor av skidor så nu är jag tröttt som bara den. Fast det var jag igår också, jag skulle bara vila lite men somnade med skidstället på. Inte så bekvämt. Nu ska jag titta på nya avsnitt av Vamire Diaries och Grey's.

RSS 2.0