Tentaångest

Imorrn ska jag skriva första tentan i mitt liv och jag börjar bli sjukt nervös. Allt bara snurrar runt i huvudet på mig och jag blir bara mer och mer förvirrad känns det som. Man kan aldrig ha pluggat tillräckligt för en tenta känns det som. Inte nog med det så har vi tentan i en lokal där jag slrig har varit så imorrn måste jag försöka hitta dit också utan att komma för sent till provet. Men provet böjar inte förrän 14.00 så jag har gott om tid i alla fall. 
 
Längtar till imorgon kväll när jag kommer hem och det är över. Då man äntligen kan andas lite tills det är dags att börja plugga till nästa tenta. Fast om jag känner mig själv kommer jag väl att sitta och oroa mig över resultaten och förvänta mig det värsta. I just love my self. Det där var ironi för er som inte förstod det. 

Thoughts are the shadows of our feelings - always darker, emptier and simpler

Så mycket tankar rör sig runt i huvudet just nu. Jag har så mycket plugg och så mycket att göra men det känns som att hjärnan står still. Vet inte vad jag ska göra för att bli av med alla tankar som står ivägen. Tankar som säger att jag är otillräcklig och aldrig kommer att fixa det här. Jag försöker vara positiv med det är inte alltid så lätt.
 
Jag går fram och tillbaka när det gäller vad jag vill här i livet. Jag vill ju bli lärare men vägen dit känns så otroligt lång och krokig. Ibland känns det bara som att det skuulle vara lättare att ge upp. Men sedan tänker jag att jag måste kämpa vidare. För det är allt jag kan göra.
 
Just had to let it out.

RSS 2.0