The Story Of Us

Det vart en liten bloggpaus där. Men det beror ju på att jag har varit i Egypten. Jag kom hem sent i torsdagskväll, så sen igår var Tråkit var det att komma hem till kylan men ändå skönt att vara hemma. Idag har jag en väldigt lång att göra lista så så mycket tid till roliga grejer blir det inte.

På måndag har jag min första körlektion, jag e så nervös så det e inte sant. Jag har aldrig kört någon annan bil än den jag brukar övningsköra. Men samtidigt känns det skönt att äntligen komma igång o ta körtkort. Vill verkligen ha det. Tänk att bara kunna ta bilen lixom. Nej nu ska jag väl återgå till min roliga lista.

I'd go back to December, turn around and make it all right


foto: jag

Nu är det hemska provet äntligen överstökat, vet inte om det gick så bra, men nu är det över i alla fall. Men nästa vecka har jag två prov så jag får inte så mycket lugn och ro ändå. Det är bara att börja plugga igen. Men det känns ändå som att jag vill unna mig lite pluggfri tid ikväll.

PS. Taylor Swifts nya låtar är helt underbara. Back to December ♥

Busy

Pluggandet tar upp nästan all min tid just nu, så bloggen hamnar lite på sidan om. Så mycket bättre kommer det nog inte heller bli förrän jag kommer hem från Egypten. Har nämligen två prov nästa vecka innan jag åker. Men sen är det lov. Då ska jag inte bara sitt och plugga, även om jag kommer att behöva plugga en del. Nej nu ska jag plugga ett litet tag till, sen blir det nog nya 90210 avsnittet innan jag måste sova.

Escape Me

Den här helgen har ajg haft fullt upp nästan hela tiden. I fredags efter skolan var jag hemma en stund innan jag åkte till Patricia för att umgås och se på Idol med henne och Linda. Det var jättemysigt.

Jag sov kvar där så jag direkt hem till syster på morgonen eftersom vi skulle åka till Västerås för att kolla på bland annat ny mobil. Vilket jag köpte, det vart en Samsung Galaxy S som jag fullkomligt älskar. På kvällen kom Sandra hit, vi kollade på PS I Love You som gick på tv, sen vart det ganska tidigt i säng. Jag var så sjukt trött.

Idag sov vi länge, sen har syster och hennes pojkvän varit här och ätit middag, efter det så har jag suttit begravd i skolböcker. Har nämligen prov på onsdag. Inge roligt, nu känner jag mig i alla fall hyffsat klar för ikväll så nu ska jag se på Top Model.


Kill or Be Killed


Den här veckan gick väldans fort. Känns som att det nyss var måndag, konstigt hur vissa veckor kan kännas så sjukt sega och vissa kan gå så här fort. Idag hade jag bara en lektion, så jag började inte förrän tio över ett. Det var väldigt skönt att få sova lite längre.

Har sett dom nya avsnitten utav Grey's och Vampire Diaries. Båda var självklart otroligt bra och särskilt VD var rikigt spännande. Nu sitter jag och väntar på mat och sen ska jag iväg till Patricia för att träffa henne och Linda.

I like your style. A little Bowie, a little Bardot, and a look on your face that says I could kick the shit out of a truck driver.


A day without you is like a year without rain

Har varit så sjukt trött hela dagen, när jag kom hem från skolan lade jag mig och kollade på OTH och sen somnade jag. Det var så otroligt skönt men det var nä jag vaknade. Ville sova läängre. Måste verkligen plugga, men har ingen energi till det. Har prov i Naturkunskap nästa vecka, ett ämne som jag allt annat än gillar. Något positivt är att The Runaways filmen låg i brevlådan när jag kom hem idag. Om jag har tid ska jag se den ikväll.

Speak Now
Underbar ny låt från Taylor Swift

Long Hallway With A Broken Light


Igår kom Sandra hit och höll mig sällskap, vi såg på film och var allmänt knäppa som vanligt. Idag så har vi suttit och kollat på Fullt hus maraton på TV4 komedi. Älskade det programmet när jag var mindre, Ashley och Mary-Kate e så otroligt söta också. Sandra åkte iaf hem för typ en timme sen och sen dess har jag bara fortsatt lata mig. Man ska väl kasnke ta och göra något vettigt nu. Kanske. Om jag orkar.

If you love something set it free if it comes back its yours


Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon

Det är sjukt jobbigt att vakna klockan halv nio en lördagsmorgon och inte kunna somna om. Man är lixom inte utsövd men ändå så vill kroppen inte sova mer. Så då är det väl bara att gå upp. Jag kan inte riktigt förstå att det redan är oktober. Höstmånad. Det var ju nyss sommar. Om bara 19 dagar så åker jag iväg till Egypten med familjen. Ska bli underbart att komma bort lite. Sola och bada. Jag längtar.

Bittersweet October


Giving You Up


Kan inget annat än att fullkomligt älska hennes röst


RSS 2.0