Fredag

Känner mig lite som en zombie denna morgon. Jag slutade jobba klockan tio igår kväll och nu var det bara upp tidigt igen eftersom jag börjar halv åtta. Sitter och försöker väcka mig själv med en kopp kaffe och lite frukost. Får see om det hjälper.

Efter jobbet idag så hämtar jag upp Sandra så ska hon få hålla mig sällskap här hemma eftersom föräldrarna har åkt iväg för helgen. Önskar jag kunde spola fram tiden så jag slapp denna arbetsdag. men det funkar ju tyvärr inte så.

Körkort

Igår var en bra dag, äntligen fick jag mitt efterlängtade körkort. Känns som att processen har varit otroligt lång så det var så himla skönt att äntligen få det färdigt. Så igår kväll körde jag helt själv till yogan vilket kändes lite konstigt men ändå bra. Jag kan äntligen ta mig till ställen utan att behöva förlita mig på att andra ska skjutsa mig.

Ikväll ska jag jobba 16.30-21, har inte jobbat på några dagar nu så det ska bli kul. Ännu roligare när man får pengarna för det sen. Nu tänkte jag träna lite innan jag måste äta och sedan åka iväg till jobbet.

RSS 2.0