Rösta på mig

Eftersom ni är så snälla och söta så ber jag er nu att hjälpa mig att bli veckans blogg hos annizplace.blogg.se. Rösta här. Jag är nummer 3.

A book is like a garden carried in the pocket


foto: jag

she's a genius

För att Phoebe är bäst

It Is What It Is


Igår kväll kom Linda hit. Jättemysigt var det. Vi såg på Twilight. Undrar hur många gånger jag har sett den nu, ganska många troligen. Hon åkte iaf hem nu för att tag sedan så nu sitter jag och kollar lite bloggar. 

vanilla tea


Vanilj te och underbar läsning. Myys när vädret inte direkt är på topp utanför. Det blåser något fruktansvärt.


keep your feet on the ground

Har precis kommit hem från Sandra, var med henne igår kväll och sen blev jag kvar där över natten. Det blev mycket skratt och några filmer. Vi såg Killers, med snygga Ashton Kutsher, den var helt okej, hade ganska höga förväntningar så det var kasnke inte så bra. Sen såg vi snyftfilmen The Last Song, den var minst lika bra denna gång. Sorglig. Men superbra. Ikväll kanske jag ska vara med söto Linda, får se hur det blir.

Nyinköpt


17 Again och Baksmällan vart mina för 39,50 kronor styck. Helt klart värt det tycker jag. CDON hade nämligen fraktfri vecka, plus att jag hade 50 kronor rabatt så jag passade på.

July 28th

Idag har vi varit och firat mitt kusinbarn som fyller 4 år idag, och även hennes mamma (min kusins sambo) som fyllde år igår. Jättegod jordgubbstårta blev vi bjudna på. Idag kom det en Seventeen tidning hem i brevlåda. Me liike. Jag blir så motiverad av deras träningssidor. Så snart blir det nog en promenad. Fick även hem två filmer som jag beställde i måndags. Nu ska jag leta efter lite bra träningsmusik.

Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing

Kände mig rastlös så jag gick ut på en promenad för ett tag sen, riktigt skönt ute måste jag säga. Även om vädret är som det är. Nu har jag precis bäddat rent i sängen så efter en dusch ska det bli skönt o krypa ner där och läsa Twilight.

Seriöst?!?


Vart tog det fina vädret vägen? Ska det vara så här resten utav sommaren?


I do not want to be afraid

Okej så det där med att gå o lägga mig tidigt hände inte riktigt, jag satt vid datorn ett bra tag och sen fastnade jag så klart i Twilight boken. Somnade väl vid halv två ungefär. Så nu är jag precis nyvaken, magen kurrar så jag ska väl ta och äta lite frukost.

The Yellow Handkerchief


Har haft en slappardag idag, har gjort absolut ingenting. Nu ikväll poppade jag popcorn, kröp ner i soffan och såg på The Yellow Handkerchief. Bra film. Inte den bästa jag sett men helt klart sevärd. Sov inte jättebra på systers soffa i natt så nu blir det några Vänner avsnitt sen sängen.

July 22nd

Spenderade kvällen igår tillsammans med min syster och hennes pojkvän, först åkte vi ut en sväng till hans föräldrars hus, sen åkte vi hem till deras lägenhet. Vi hyrde Alice i Underlandet, men eftersom jag råkade somna så vet jag inte hur den slutade. Jag somnar verkligen jämt till filmer. Jättejobbigt. Det kan bero på att jag brukar lägga mig ner. Får sluta med det. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det visar sig.

cloudy with a chance of meat balls


Söt och rolig film som i kombination med trötthet framkallar mängder av skrattatacker. Igår såg sandra och jag på Cloudy with a chance of meat balls, eller Det regnat köttbullar som den ju faktiskt heter på svenska. Underbar film måste jag säga, i vissa studer är den helt hysteriskt rolig. Min favorit scen i filmen är helt klart när fisken hoppar upp i luften och säger jippie. Klockrent. Och sen självklart Steve the Monkey. Ursöt.

Layin' underneath the palm trees

Igår kväll kom Rebecca hit och höll mig lite sällskap, vi gjorde kladdkaka, snackade massa och såg på Jumper. Mysigt var det. Idag har jag ont i huvudet. Hatar att ha ont i huvudet, det är nästan det värsta stället man kan ha ont. Men som tur är finns det ju värktabletter. Vaknade tidigt imorse av att det var någon som hamrade. Vem hamrar nio på morgonen?? Jag kunde i alla fall inte somna om så det var bara att gå upp.

Plugg


Dags att ta fram körkortsboken


ny header... igen

Ny design igen. Bloggen blev lite bredare också så nu ser det lite knäppt ut i vissa inlägg där jag har bilder. Men så får det vara nu.

July 17th

Igår vart det lite övningskörning, middag hos farfar och Eclipse för andra gången. Sandra och jag vann nämligen biljetter hos bianco footwear. Lite tur vi har. Den var iaf lika bra andra gången, om inte bättre. Lite irriterade bara att det va nån jävel som fick sms 20 gånger under filmen, och den personen hade inte hört talas om ljudlöst. Sjukt jobbigt.

don't forget


Twilight



Äntligen har mina Twilight böcker kommit, nu ska jag sätta igång med första.


Well that's alright because I like the way it hurts

God Morgon. Solen skiner som vanligt. Synd bara att jag inte kan vara ute med mitt brända ansikte. Idag har jag inga planer. Ska nog övningsköra lite, måste sätta igång nu om jag ska lyckas med mitt mål om att ta körkort innan Oktober. Nej nu ska jag äta frukost.

I could really use a wish right now

3424342863_474b08fb4c_z_large
weheartit


July 16th

Igår spenderade jag hela dagen med Linda, vi badade i hennes pool och solade så att jag brände ansiktet. Inte jätteskönt direkt. Lite senare åkte vi ut till Bresse för att ta ett dopp, Rebecca som precis har fått körkort körde. Det gick utmärkt, hon va så duktig så. Linda sov över hos mig och nu idag så åkte vi till Västerås.

Jag har shoppat en del kläder och även en almanacka. Skolan börjar ju trots allt snart. Får se om jag kanske lägger ut bilder på det jag köpte imorrn. Maybe. Nu tror jag att jag ska se på en film. Blir nog What happens in Vegas.

ny header

Har ny header. Enkel. Inte så fin. Får se hur lång tid det tar innan jag gör en ny.

Time Heals All Wounds?


I can still feel so much pain

We both lie silently still
in the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right
Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Forgiveness and Love

Idag har det varit lite svalare ute men det blev ändå några timmar i solstolen. Underbart. Annars idag har jag skurat terrass, ätit våfflor och sett på Hide and Seek med mamma. Japp, ungefär så har min dag sett ut. Mycket intressant.

Breakfast

Det vart en underbart god smoothie till frukost idag. Perfekt sommarfrukost tycker jag.

Liberty Walk

Känner att jag egentligen skulle behöva sova lite längre, men jag kunde verkligen inte somna om så då var det bara att gå upp. Det är en otroligt skön känsla att inte behöva gå upp och jobba. Jag kan göra exakt vad jag vill. Lite senare ska jag nog inta position i min kära solstol men först blir det lite frukost.

I like your style. A little Bowie, a little Bardot, and a look on your face that says I could kick the shit out of a truck driver

Man blir sjukt trött av den här värmen. Nu ska jag lägga mig och se på The Runaways.

Decisions, decisions

"Either we let them do what they were created for...or we end them. Decisions, decisions."

Left broken and heartless

Blir mycket bloggning idag. Så duktigt av mig. Jag har ju sommarlov nu när jag jobbat klart så jag har inget annat än tid. Så himla skönt. Blir underbart när pengarna kommer och man kan ge sig ut på lite äventyr. Nu ska jag äta middag. Grillat. Mums.

Eclipse



"I kissed Bella. Then she broke her hand, punching my face... total misunderstanding"

Har helt glömt bort att skriva om Eclipse. Jag var och såg den på premiären i Onsdags. Jag har lite svårt att beskriva dom här filmerna. Finns inte riktigt något bra ord för att beskriva hur underbara dom är. Jag kan inte säga vilken jag gillar bäst för alla är så bra på sitt sätt. Eclipse var ju inget undantag, jag älskade den precis lika mycket som jag älskar dom andra två filmerna. Längtar verkligen tills den kommer ut på dvd. Kan jag inte vänta så är det nog inte omöjligt att det blir ett till biobesök.

Kellan Lutz

Har nyligen upptäckt att Kellan Lutz är hur snygg som helst, ja menar, har ni sett hans magrutor?
He's smokin'

Raspberry Iced Tea

Har gjort iste som jag sitter och mumsar på nu. Var inte alls svårt och jättegott vart det. Skönt med något svalkande så här i sommarvärmen. Det där med städningen gick ju sisådär, inte så lätt att städa när man knappt orkar röra på sig.

Don't live a lie, this is your one life

Det är sjukt varmt ute, man smälter ju nästan bort i värmen. Igår var Sandra här, vi vart barn på nytt och fyllde ballonger med vatten. Sen lite senare åkte vi ut till Bresse för att umgås lite med Linda, Patricia och Rebecca, vi spelade kort och lite så. Jättemysigt. Något som inte var så mysigt var de två fulla gubbarna som tydligen blivit strandsatta och frågade oss om mobil och en tändare hela tiden. När Sandra och jag kom hem igen så vi på en jättekonstig film och jag somnade som vanligt och fick alltså inte veta hur den slutade. Bummer. Idag är det städning som står på schemat, mitt rum har sett bättre ut om jag säger så.

Juli 2

Sista dagen på jobbet avklarad!!

RSS 2.0