New York

Tänkte bara meddela att jag åker till New York idag och kommer hem igen på tisdag nästa vecka. Så ingen uppdatering innan dess. Men för hoppningsvis har jag massvis med bilder och inspiration till bloggen när jag kommer hem.

I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel

Läge sedan jag uppdaterade nu. Men jag har haft anant för mig så jag får väl skylla på det. Härom dagen var det studentkryssning och nu har jag påsklov. Sjukt skönt att vara ledig. Sen nästa vecka så bär det av till New York. Sommarvärme ute också. Livet känns inte jättedumt nu faktiskt. Idag har jag varit ute och sprungit med syster och ikväll blir det påskmiddag med familjen. Myys. Nej nu vill jag inte sitta här inne vid datorn längre. Skriver när jag skriver.

Sing me to sleep


foto: jag

Bilden är tagen i maj förra året. Den får mig att längta till våren verkligen är här på riktigt och allting börjar blomma. Jag vill ut och fota, funderar på att köpa en ordentlig kamera men jag vet inte om jag känner att jag har råd riktigt. Jag får se helt enkelt.

Idag var den en lång skoldag men inte så många lektioner. Vi hade Don't drink and Drive hal förmiddagen så två lektioner gick bort på grund av det. Ikväll blir det plugg som gäller eftersom jag har filosofiprov imorgon och religionsprov på torsdag.

Deep in the cell of my heart


foto: jag, Egypten 2010

Jag längtar utomlands, bort fån allt plugg och alla måsten.

Sweet Dreams

 

Någonting jag gillade med Sucker Punch, som jag såg igår, var musiken. Emily Browning som spelar huvudrollen i filmen sjunger även några låtar i den. Bland annat en version av Sweet Dreams. Hon sjunger riktigt bra tycker jag och låten är väldigt fin. Filmens soundtrack finns på spotify också, vilket var väldigt bra enligt mig.

I'm lucky just to linger in your light


Måste bara besrätt hur glad ajg vart när jag först vaknade och trodde det var söndag men sedan kom på att det faktiskt bara är lördag. Underbart. Idag tänker jag försöka vara lite produktiv och få lite plugg överstökat. Just nu håller jag på att skriva på filosofifågorna. Inte alls roligt. Men det måste ju göras. Men snart blir den en paus från filosofin då jag ska skriva lite på engelskan.

Igår var jag på bio med Sandra och såg Sucker Punch, det var en riktigt konstig film asså. Vet inte om jag ska tycka att den var bra eller dålig. Måste nog smälta den lite innan jag kan bestämma mig.

New York State of Mind


Om exakt 20 dagar kommer jag att befinna mig i denna förhoppningsvis helt underbara stad. Kommer vara helt ofattbart. Förstår inte riktigt att jag verkligen kommer befinna mig i staden som jag hittills endast sett på TV, i filmer och på bilder. Dream come true.

Nu ska jag äta våfflor. Mums.

Sjuksysselsättning


foto: jag

Det är bra att Skins finns när man e sjuk och uttråkad och inte orkar plugga.

Mama I'm in love with a criminal


Mina favoriter bland bikinisarna på H&M's hemsida. Särskilt den mönstriga gillar jag väldigt mycket. Kanske ska ta och beställa hem den till sommaren.

Blev ännu en dag hemma. Känner mig inte frisk alls än, men förhoppningsvis blir jag bättre snart. Men idag måste jag försöka göra lite nytta också. Vilket betyder plugg. Har två prov nästa vecka som jag måste börja öva till.

it's a cold and it's a broken hallelujah


Kollar på Skins och funderar på att sova. Är så jobbigt att sova är man är täppt bara. Är inte van att andras så mycket med munnen. Nej, jag får väl gå och borsta tänderna innan jag somnar sittandes.

Lista

I brist på annat att göra så fyller jag i en liten lista.

 

Åtta favoritprogram (TV) Skins, Vampire Diaries, The OC, Vänner, Gossip Girl, Pretty Little Liars, 90210, Greys Anatomy.

Åtta saker som jag gjorde igår Sov, Såg på TV, Hostade, Läste bloggar, Snorade, Åt en polkagris, Drack vatten, Fick sommarjobb.

Åtta saker som jag ser fram mot Att bli frisk, New York, Studenten, Studentkryssningen, Sommaren, Värmen, Breaking Dawn premiären, Helgen.

Åtta favoritrestauranger Öhh, jag kommer inte ens på en...

Åtta saker på min önskelista En systemkamera, Nya kläder, En studentklänning, Kommer inte på fler...

Åtta saker som gör mig irriterad Det här vädret, Att vara förkyld, Icke fungerade datorer, Skolarbete, Jobba människor, Naturkatastrofer, Den här listan, Att inte komma på en åttonde irriterande sak.

Åtta saker som gör mig glad Romantiska filmer, Komplimanger, Varma sommarkvällar, Mina vänner, Musik, Läxfria kvällar, Godis, Min familj.


Babe. Im not being funny but you look like microwaved shit

Den här förkyldningen verkar inte riktigt vilja ge med sig, tredje dagen jag är hemma från skolan nu. Börjar bli lite smått långtråkigt måste jag säga. Igår fick jag ta en tablett och pallra mig till in intervju om sommarjobb iaf, det gick väldigt bra och nu vet jag vad jag ska göra hela sommaren. Ska bli skönt att ha en ordentlig inkomst så att man kan göra något roligt sen. Men jag har forfarande lite panik över vad jag ska göra när sommaren väl tar slut. Känns inte som någon större ide att plugga när jag inte vet vad jag vill plugga. Plus att jag är sjukt skoltrött. Så ett år utan skola blir det nog. Men vi får se.

It's so empty living behind these castle walls


Har legat hemma med en inte så rolig förkyldning denna helg. Det resulterade i att jag gjorde denna videon igår. Såg en annan video med den här låten och vart inspirerad. Det är en riktigt fin låt, lite sorglig, men fin. Så hoppas ni gillar videon.

RSS 2.0