Tävling hos VampireDiaries.se

vampirediaries.se har just nu en tävling där man kan vinna säsong 1 av serien på dvd. Självklart är jag med och tävlar och det tycker jag att ni också ska vara.
Tävla här

Miss Nothing

Har legat hemma sjuk i en vecka nu. Är lite smått trött på det så nu längtar jag till att få komma tillbaka till skolan. Känns som att jag har missat en massa, vilket jag troligen har. Jag är fortfarande täppt och mitt huvud känns som att det ska sprängas men imorgon går jag sjutton till skolan. Man vet att man har tråkigt när man kollar igenom hela säsong två av 90210 på två dagar. Just sayin'

happy birthday to me

Idag är det min födelsedag. Nu är jag 18. Känns konstigt. Det tråkiga är att jag måste gå i skolan på min födelsedag men som tur är så börjar jag inte förrän klockan 12. Nu på morgonen blev jag grattad av mamma och pappa med frukost på sängen. Fick pengar av dom som jag ska köpa en mobil för.

back to school

Snart är det dags att åka till skolan, skönt att få en mjukstart. Vi börjar inte förrän klockan tolv.

august 16th

Jag läste ut Twilight igår. Va lixom på tiden tycker jag. Idag åkte jag och mamma till hälla för att kolla på mobiler. Inte blev jag nå klokare utav det, vet fortfarande inte vad för mobil jag ska köpa. När vi var på väg dit ringde linda och sa att hon och Patricia också var på väg till hälla så när mamma och jag var klara så åkte jag vidare med dom. Vi gick i lite fler affärer, åt på Max, åkte till Lindas pappa, asfint hus har dom och dom sötaste små marsvinsbebisarna ever. Ville inte gå därifrån. Sen åt vi glass på McDonalds innan vi åkte och hälsade på Madde en snabbis. Japp det var pretty much min kväll. Nu blir det nog något avsnitt utav Laguna Beach innan jag somnar.

Can't Back Down


Såg på Sherlock Holmes med mina kära föräldrar igår. Jag och Sandra såg den på bio vilket jag igår insåg var väldigt länge sedan. Typ Januari i år eller något sånt. Filmen är iaf riktigt bra, spännande och riktigt rolig emellanåt.

Idag har jag läst Twilight, går lite segt just nu men jag har bara typ tio sidor kvar, så ikväll blir den nog utläst. Jag har spelat The Sims i ungefär 3 min innan jag insåg att det inte alls var så kul. Sett på Ghost Wisperer. Övningskört och gjort våfflor klockan tio på kvällen. Mums.

august 15th

Söndag. Tre dagar kvar till skolan börjar och fem dagar kvar tills jag fyller 18 år. Tiden går verkligen fort. För fort. Det enda positiva är väl att få komma igång med sista året på gymnasiet så att man får ta studenten någon gång. Dom här sista dagarna på sommarlovet känns lite onödiga om jag ska vara ärlig, går mest bara hemma utan att gör något vettigt. Man borde kanske ta vara på det sista lediga.

Hemma igen

Hemma igen efter en jätterolig helg. Åka på kryssning är verkligen askul. Är lite sliten nu bara, sitter och dricker bonaqua och lyssnar på Taylor Swifts nya singel, Mine. Underbar.

august 5th

Blir inte så mycket inlägg nu men det är för att jag har varit upptagen helt enkelt, sov hos Linda igår, åkte hem och var hemma i kanske tre timmar, sen in till stan igen för att träffa resten utav tjejerna. Vi fikade och bestämde att vi skulle vara hos jossan lite senare. Jag och Linda åkte hem till henne en sväng sen hem till Jossan. Vi åt grillat. Mums. Det var i alla fall jättekul och träffas allihopa eftersom det inte blir så ofta när man går på skola i olika delar av landet. Nu har jag i alla fall nyss kommit hem från Jossan, snäll som hon är skjutsade hon hem mig. Nu ska jag packa för imorrn blir det kryssning till Riga med Linda och Rebecca. Kommer bli askul.

When nothing goes right, go left

Idag har jag tränat, tagit en låång dusch och lagt en ansiktsmask. Snart ska jag cykla och möta Linda för att handla lite gott till kvällen. Sen bär det av hem till henne för lite mys.

august 4th

God Morgon. Vaknade av regnet utanför, och att det var kallt. Jag vill ha sol, sommar och värme. Inte det här dåliga vädret. Städa i alla fall mitt rum igår, så nu är det rent och fint. Det är så mycket skönare att vara i ett städat rum. Nu blir det frukost och nya Pretty Little Liars avsnittet.

obsession with skies


foto: jag

august 3rd

Idag är det finare väder ute. Det gillar vi. Idag står städning av mitt rum på schemat. I o för sig har det stått där ganska länge men nu är det verkligen dags att göra något åt röran. Sen har jag tänkt att träna lite också. Men först måste jag ju självklart kolla lite bloggar.

we're not perfect


Snart ska jag se the last song för tredje gången på fyra dagar. Ja. Jag gillar den.

Frukost


foto: jag

Blev amerikanska pannkakor till frukost/lunch idag. Mumsigt. Vaknade med en jädrans huvudvärk som inte verkar vilja försvinna. Har iaf tagit en tablett nu så då blir det förhoppningsvis bättre snart.

The Last Twilight?!?


Sandra på msn nyss;

- Stephenie [Meyer] är ett geni, hon och nicholas sparks borde gifta sig. Fatta vilka genier deras barn skulle bli, the last song fast med heta vampyrer och varulvar, utsökt

hahahah


what if the heavens fall?


foto: jag

rubrik

Nu blev det visst många "bara text" inlägg på raken. Men men, ska försöka få in lite bilder idag oxå. Sandra kom hit idag eftersom hon ville ut och ta kort. Så hon kommer hit. Vi går ut. Kommer typ nåra meter o så börjar det regna. Vi vart lite sura, men va fan lite regn har väl ingen dött av. Blev inte jättemycket bilder men ändå. 

När vi kom in så nördade vi oss med filmkameran, vilket aldrig kommer visas för någon. Sen sjöng vi singstar oxå, ni skulle bara höra oss när vi tar dom där riktigt höga tonerna. Underbart.

August 1st

Första augusti. 20 dagar kvar tills jag fyller 18 år. Känns lite läskigt aatt jag ska bli myndig och att man ska börja trean. Vad ska man göra sen lixom? Eller jag vet ju vad jag funderar på, men ändå. Inget är ju bestämt. Vet inte om jag tycker det är skönt eller inte att inte ha framtiden planerad. Jaja. Det blir som det blir helt enkelt.

Nu ska jag äta frukost.

RSS 2.0