plugg, plugg och ännu mera plugg

Så har ungefär min kväll sett ut och det ser ut att fortätta så. Får ta en paus och se Grays Anatomy klockan nio bara. Har längtat som tusan efter att den nya säsongen ska börja. Detta fick bli ett kort inlägg, nu ska jag äta sen ska jag återigen dyka ner i italienska boken.

The Last Song



Ååhh den verkar så braa, önskar att man inte behövde vänta ända tills April


it makes me wanna scream

Har inte blivit något bloggande idag förrän nu, jag har därmot inte låtit bloggen vila. Jag har hållt på lite med designen. Kanske inte märks så väldans mycket men det var definitivt krongligt. Idag har jag självklart varit i skolan. Har bara haft tråkiga lektioner. Efter skolan åkte jag hem och gjorde klart turismen, sen skickade jag in den till läraren. Jag har ju som sagt tyska prov imorrn, men till det har jag typ inte pluggat någonting. Ska därmot ta och läsa lite i boken nu. Förhoppningsvis får jag inte IG på provet imorrn.

Memories come back to life

Detta har varit en minst sagt pluggfylld dag. Känns som om jag inte har gjort annat än att plugga. Vi gick till fyra idag, även om jag inte riktigt gjorde det. När vi var klar med en gruppuppgift på Turismen så skulle man sätta sig själv och jobba med den enskilda. Men vi frågade om man fick gå hem och jobba istället och det fick vi. Så jag kom hem vid ca halv fyra, sen satte jag igång att plugga nästan på en gång. jag har däremot inte bara pluggat Turism, har även övat lite Italienska glosor och skrivit lite på en Tyska uppgift.

På onsdag har vi tyska prov, vi ska typ ha prov på fem första kapitlen i en bok som vi läser. Det är ju jättesvårt att plugga då när man inte har nån aning om vad som kommer på provet. Det kan lixom vara vad som helst på dom fem kapitlen. Jobbigt. Nu ska jag försöka ta och skriva klart turismen, sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Är riktigt trött.

Gorgeous


Bara för att han är så himlans snygg


Planet Earth Turns Slowly

Igår var Linda här, vi gjorde pizza och kollade på The Hangover. Riktigt rolig film. Jag har nyss målat naglarna, asså det är svårt att få högra handen att bli bra. Jag är inte bra på att måla med vänster. Men det får väl duga. Idag ska jag plugga lite hade jag tänkt, jag har tyska prov på onsdag så jag ska öva till det. Jag skulle behöva plugga italienska också men jag har inte dom böckerna hemma.


Who's that chick that's rockin' kicks?


Wierd Dream

Nu har det ekat tomt här på bloggen ett tag igen, men det har sina anledningar. Jag har varit hemma några dagar från skolan den här veckan på grund av förkyldning. Så då har det mest blivit att jag har legat i soffan under mitt duntäcke och aningen sovit eller sett på TV.

Idag har jag inte heller gjort så mycket, är ledig så det var ju skönt eftersom jag inte är frisk än. Jag har spederat större delen av dagen med att pyssla i Sony Vegas med en ny video. Jag får se om jag lägger upp den här på bloggen eller inte.

Jag hade en väldans mysko dröm inatt asså. Jag drömde att jag var Emma Roberts, fråga mig inte varför jag var henne, men det var jag i alla fall. Jag skulle åka och spela in ett nytt avsnitt av en tv serie som jag var med i. Så jag och mina castmates sate oss på ett tåg för att komma dit vi skulle filma. När vi kom till tågstationen så fick jag typ panik för att jag var rädd att jag skulle missa min skolbuss (??!!) Men jag han iaf och så åkte jag med skolbussen typ runt i en cirkel och kom tillbaka dit jag hade gått på. Sedan sprang jag ifatt en kompis och vi gick in genom dörrarna till studion. Där inne skulle man dra ett kort för att komma in, typ som ett busskort. Men mitt fungerade inte. Så jag ba, nehe, o så gick jag ut till tågstationen igen. Där träffade jag min pappa, asså min riktigt pappa, jag kommer inte ihåg om jag fortfarande var Emma Roberts då, men iaf så klev pappa och jag på ett tåg och åkte hem. Sedan vaknade jag. Knäpp dröm.

Oj, Det vart långt, säkert ingen som orkar läsa allt.

my throat is killing me

Asså jag får panik. Nu har jag ont i halsen IGEN. Ska jag aldrig få vara frisk? Det är inte rättvist.

Skönt att vi bara går tre dagar i skolan den här veckan i alla fall. Jag behöver lite ledigt. Nu ska jag snart åka till skolan, det tar emot lite kan man ju säga. Vill bara ligga i soffan och dricka te och bli av med mitt halsont idag.

Fly With Me


I miss you, just thought you should know


Selena Gomez at the 2009 ALMA Awards



Selena var extremt fin på 2009 ALMA Awards igår, hon vann priset för Television Comedy Actress of the Year. Det förtjänade hon.


I was tryin' to fly but I couldn't find wings

Ääääntligen fredag! Jag har längtat sjukt mycket helg, skolarbete tar ut på en. Lite deprimerande att säga att det är min kortaste dag på veckan idag och jag slutar tjugo i tre. De i vår klass som inte går internationell däremot slutar fem över ett. Orättvist. Det är ju omöjligt o få nått gjort på sista lektionen på fredagar oxå. Man orkar inte. Men nu är det som sagt helg. Sköönt.

The struggles I’m facing

I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb

Så sant så sant.

Nu ska jag lägga mig och läsa klart engelskan, God Natt


In your words i hear the melody

Idag fick vi sluta en hel halvtimme tidigare, så jag kom hem vid fyra tiden. Skoldagen var seeg, vi hade matte på morgonen då vi fick reda på resultatet på prover vi hade förra veckan. Jag fick VG och jag är asnöjd, tyckte verkligne attd det gick jättedåligt på det provet. Efter det hade jag Italienska då vi hade läxförhör, kan ju inte säga att det gick särskilt bra. Sen har vi haft Engelska och Psykologi. Nu är jg riktigt trött, lade mig och såg på Gossip Girl när jag kom hem, sedan satte jag mig här. Nu ska jag ta och läsa lite engelska bok.

PS Det här vart ett riktigt intressant inlägg kände jag. Not.

I’m alone it’s just me

Jag hade världens hemskaste natt i natt. Jag vaknade vid tre tiden och mådde så himla illa. Trodde verkligen att jag skulle spy, men som tur var gjorde jag aldrig det. Mådde fortfarande illa när jag vaknade så jag blev hemma från skolan. Idag har jag mest sovit och kollat på tv. Har lite plugg att göra sen men det får vänta tills Gossip Girl är slut.

grattisgrattisgrattis


Nick fyller 17 år idag, Happy Birthday ♥


Taylor Swift at the VMAs

Taylor Swift Reponds To Kanye West DISSTaylor Swift Reponds To Kanye West DISS
Loving the dress


You're feeling like you got no place to go

Är hemma efter en lång men inte särskilt krävande dag, hade somsagt bara två lektioner. På hålan satt jag och pluggade tyska grammatik och lite turism. Jag blir tokig på tysk grammatik, aldrig tar det slut o det blir bara svårare och svårare. Önskar att det bara kunde ploppa upp i huvudet på mig. Men så lätt är det ju inte. Synd nog.

You belong with me

Då var det måndag igen då. Ursch. Jag har precis ätit frukost och ska snart kila iväg till skolan. Jag har bara två lektioner idag, men den ena är nu direkt på morgonen och den andra är vid tre tiden. Så jag kommer få en cirka fyra timmar lång håla idag. Men jag ska försöka utnyttja den tiden till och plugga på det jag inte pluggade på igår.

Måste bara lägga ut ett klipp från VMA's igår, helt sjukt, stackars Taylor.  




Feelin' like I'm something special

I've had a very productive day. Not. Jag har inte gjort nått jag borde och ändå har det inte sått mycket på mitt schema för idag. Jag skulle plugga, det var det enda jag behövde göra. Men jag har inte pluggat ett skit. Så jag har lite och göra ikväll kan man ju säga. När Sandra åkte hem gick jag och la mig och sov. Var så himlans trött. Sen när jag vaknade såg jag på How to loose a guy in ten days. Och nu sitter jag här. Ungefär.


Kände mig lite inspirerad och pillade med några sceencaps från filmen i ps.


Broken hearts and last goodbyes

Igår var som sagt Linda och Sandra här och kollade på film, det var myysigt. Sandra sov kvar så nu sitter vi här framför datorn. Idag ska jag plugga Turism eftersom jag ska ha läxförhör nästa vecka. Sen ikväll blir det så klart Top Model. Nej nu ska jag väl vara lite social här.


Nick ♥


Ny Design


Har spenderat förmiddagen till att göra en ny header, ni ser reultatet ovan.


When I Look At You


Underbart


You crashed into my world with a boom

Jag vet. Jag är sämst på att blogga. Jag har fortfarande inte blivit helt av med den här jäkla förkyldningen, känns som om jag varit sjuk i evigheter nu. Jag kännde mig riktigt bra i måndags men sen åkte ju jag till Stockholm. Det gillade inte min kropp så då blev det värre igen. Jaq hatar det här. Men ikväll har jag bestämt mig för att inte låta det stå ivägen. Linda och Sandra ska nämligen komm hit och se på film. Ska bli mysigt. Som tur är är det ju inte allt för ansträngande att kolla på film. Fast ett problem är att det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum så jag måste kasnke ta och fixa iordning lite där.


The World Comes To Life


Vaknade till denna låt idag, det var ett underbart sätt att vakna på. Älskar Demis röst.


Picture not so perfect


Två bilder från idag. Känns som om jag e lite för nära kameran på andra bilden.

God Natt


You're the light that makes my darkness disappear

Jag kom hem från Stockholm vid sju tiden, jag har haft en jättebra dag, även om det har gjort lite ont i fötterna. Singing Bee var bra, jag kan ju tyvärr inte avslöja så mycket mer än så, vi fick skriva på papper om det. Nu är jag helt slut, men jag har inte direkt tid att vila eftersom jag har flera läxor till imorrn som måste göras. Men har suttit ett tag med italienska glosor nu och jag tror att jag kan dom ganska bra. Så nu är det bara grammatiken kvar. Sen ska jag läsa en text till svenskan och sen öva till psykologin, men det är väl lätt som en plätt klockan halv tio. Or not.

Heading to school

Jag ska snart åka iväg till skolan, efter det åker jag ju som sagt till Stockholm och kommer inte hem förrän ikväll. Så jag kommer förhoppningsvis uppdatera om mina äventyr då. Nej nu har jag lite bråttom, för att detta inte ska bli världens tråkigaste inlägg så lägger jag in en fin bild på Nick.


Hoping I would find true love along the broken road

Har inte bloggat nått idag så det får bli ett litet hastigt inlägg så här på måndagskvällen. Idag gick vi till fyra. suck. Men dagen gick faktiskt förvånansvärt fort. För att vara en måndag. Imorrn har vi läxförhör i historia på morgonen, sen efter det far jag, linda och rebecca till Stockholm för att kolla på Singing Bee. Så ikväll har jag mest pluggat, men har även klämt in en och annan trevlighet. Som nya JONAS avsnittet, which I loved. Just det efter skolan gick jag till Coop och köpte nya Okej tidningne. Man fick nämligen en gudomlig poster på mina älsklingar. Nej nu ska jag läsa igenom historian en sista gång innan jag kryper ner i sängen. Slänger in en underbar låt. 



Bless The Broken Road - Rascal Flatts


It's beautiful


Jag älskar dom här bilderna, så sjukt fina.


When there's no light to break up the dark

Igår blev jag hemma från skolan, var inte pigg alls. Så jag låg halvdöd i soffan i princip hela dagen. Idag har jag iaf samlat på mig lite mer kraft så idag blir det lite pluggande för min del. Har läxförhör i historia på tisdag som jag måste öva till. Sen ligger jag lite efter i matten från igår så det ska jag också ta och göra. Jag fick iaf en liten ljus stund igår där jag låg i soffan, när mamma kom hem hade hon med sig en glamourtidning och sen hade jag även fått ett paket. Det var en film som jag hade vunnit i en tävling på nån sida. Så jag log iaf i nåra minuter igår.

Like the stars hold the moon

Idag gick jag i skolan till tjugo över tre, sen gick linda och jag till gymmet och tränade, måste erkänna att det känns väldigt bra efter att man väl har tränat. Men vägen dit är varken särskilt lockande eller rolig. Nu sen jag kom hem har jag duschat och sen bara tagit det lungt, ska snart göra lite läxor vi har tills imorrn, sen ska jag äta och efter det blir det lite övningskörning med mamma. Var ett tag sen jag körde nu så vi får hoppas att jag inte har glömt bort allting.

Just det, har inte skrivit att dom ringde från Singing Bee för några dagar sedan och berättade att jag hade vunnit biljetter till att komma på inspelningen. Så på tisdag far jag, Linda och Rebecca till Stockholm. Ska bli kul.
 


Miley Cyrus - When I Look at you


RSS 2.0