Misfits


Redigering av mig, orginalbild hittas här.

Somsagt så har jag nu tittat klart på de två första säsongerna av Misfits, en serie som handlar om Nathan, Kelly, Simon, Alisha och Curtis. Fem tonåringar som begått brått och därför måste göra samhällstjänst. Under en storm så träffas de av blixtgen och när de sedan vaknar verkar allt som vanligt. Men efter ett tag så märker dom att de har fått underliga krafter. Vilket även flera andra av stadens invårnare har fått.

Eftersom jag just nu är inne i en period då jag kollar på mycket brittiskt så fick jag ju lov att kolla in den här serien. Jag hade inga större förväntningar eftersom jag inte hade hört så mycket om den. Men jag blev ganska glatt överaskad när det visade sig vara en riktigt bra serie. Inte lika bra som till exempel Skins, men ändå väldigt bra. Jag rekomenderar definitivt serien till de som gillar lite övernaturligt, och även om man inte är ett jättestort fan av brittiskt så tycker jag att man ska ge den en chans.

Till the world ends

Det är oerhört jobbigt när man känner att man vill blogga, men inte har något att blogga om. Kände iaf att det var på tiden att jag bloggade lite. Den här veckan har varit ganska lugn och skön, inte extremt mycket i skolan vilket alltod är skönt. Blir andra bullar nästa vecka däremot. Not fun. I lördags var jag och åkte skidor, det var väldigt roligt tills mitt huvud kolliderade med en ankarlift. Mindre roligt. Har fortfarande ont i huvudet till och från.

Idag slutade jag redan klockan elva, väldigt skönt att få komma hem i tid. När jag kom hem lagade jag pankakor och kollade på ett avsnitt av Shameless. Mitt nya guilty pleasure. Jag tror jag har fått brittiska-serier-sjukan. Såg nämligen klart på misfits häromdagen också. Kanske ska skriva lite om vad jag tyckte i ett inlägg? Maybe. Ja nog ta och skriva klart naturkunskapsuppgiften först iaf.

So let's stay up until the sky bleeds red

Det känns som att hela den här veckan är förskjuten. Igår kändes det som onsdag och idag känns det som att det är torsdag. Kommer bli ledsen imorrn när jag vaknar och tror att det är fredag, fast det bara är torsdag. Långsamt har veckan gått också, blir aldrig helg jue. Nu sitter jag i alla fall och skriver på min svenska rapport. Måste bli klar nån himlans gång. Jag har i alla fall hunnit med ett friskis pass med syster idag. Jag hade redan träningsvärk innan så det var lite småjobbigt men ändå skönt.

Jag måste säga att jag inte längtar till engelska lektionen imorgon bitti. Har en muntlig redovisning då. Jag vill verkligen inte så där framme själv och prata. Usch. Men det kommer ju vara skönt när det är över. Gud va jag babblar. Nu måste jag fortsätta plugga.

Tu sei sempre nel mio cuore


weheartit

We are a mess, we are failures and we love it

Sitter och skriver på min förbannade svenska rapport. Den ska lixom vara klar på fredag. Suck. Den handlar om droger, vilket det inte finns särskilt mycket fakta om. Det gör det lite knepit att skriva. Jag får väl hitta på fakta eller nått. Har ågest över italienska redovisningen imorrn också. Måste memorera texten. Jag kan den inte. Okej, jag har inte tid att blogga.

All that hate and blame is… toxic


I torsdags var det säsongsavslutning på skins säsong 5, den första säsongen med nya generation 3. Jag saknar fortfarande generation 2 väldigt mycket och önskar att det skulle komma fler avsnitt med dom. Men för att vara lite positiv så gillar jag faktiskt den nya uppsättninge karaktärer mer och mer. Dom har sin egen speciella charm precis som de andra generationerna hade. Sista avsnittet var riktigt bra, även om man lämnades lite förvirrad över Franky. Hon är lite av ett mysiterium. Vi får väl se om det händer något mellan henne och Mini nästa säsong. Jag tycker att det var rätt beslut av Rich och Grace att inte gifta sig trots allt. Det hade nog inte lett till mycket bra. Jag började gilla Nick mer i det här här avsnittet faktiskt, men Matty gillar jag fortfarande inte alls, inte Liv heller.

Heavy In Your Arms

Jag kände att det var på tiden att jag bloggade lite. Det var ju ett tag sedan nu. Skolan har varit duktig och hållt mig bra sysselsatt den senaste tiden. Man får tänka att det faktiskt inte är så långt kvar till studenten nu. Snart åker vi ju till New York också vilket jag ser fram emot sjukt mycket. Även om det e med skolan och det kommer bli en del skol-måsten. Bara att få åka till NY är en dream come true för mig.

Igår kväll var Linda och Becca här och såg på film. Det var riktigt mysigt o träffas nångång alla tre när vi inte behöver plugga projektarbete. Lite senare ska jag åka och möta Sandra som ska hålla mig sällskap ikväll. Tror vi ska se Black Swan, så jag hoppas på att den är bra. Nej nu ska jag snart hoppa in i duschen hade jag tänkt.

The Novel


Ja. Jag erkänner att jag är lite av en nörd. Men man måste ju ha en bok om det finns en bok. Eller hur?

We've got the vision, now let's have some fun

Igår var en bra dag. En stor lättnad. Vi hade nämligen den muntliga redovisningen av vårat projektarbete. Något som har legat o gnagt i mitt bakhuvud ända sedan starten. Men nu är det över och det känns extremt skönt. Nu är det bara ett betyg som väntar. Men jag har inte så höga förväntningar med tanke på hur det har gått för oss. Vi blev ju klara...till slut. Men det tog sin lilla tid, med mycket slit och hårt arbete. Så jag e ganska nöjd bara med att vi klarade av det. Underbart känns det faktiskt.

Idag var det skola som vanligt, hade däremot bara en lektion. Men linda satt och jobbade med lite grupparbeten i diverse ämnen. Duktiga som vi är. Sedan efter lektionen så gick vi upp på stan en sväng. Letade efter något nytt att ha på mig imorgon då vi ska ut. Och jag hittade faktiskt en top/klänning som jag köpte, sen inhandlade jag även strumpbyxor. Nu sitter jag och pluggar samhäll förfullt. Har prov imorrn och jag känner mig inte redo för fem öre. Blir väl att sitta uppe hela natten kan jag tro. Men men.

Friends

trialbyexistence:  OMG   5x21 TOW The Ball

 

(via victoryoutofharmony) 4x12 TOW The Embryos

 

fuckyeahphoebebuffay:  (via hannahbellamy)  3x09 TOW The Football

 

(via partyended) 10x06 TOW Ross’ Grant


When you lose something you cannot replace


This made me cry...

One chance to keep from falling

 

Den här veckan har jag varit sjuk, jag gick hem i måndags men var i skolan igår. Så den här veckan har jag mest sovit, sett på tv och sovait ännu mer. Känner mig bättre men inte helt frisk. Igår kom Linda hit och höll mig sällskap, vi såg på några (läs många) skins avsnitt, lagade mat, snackade massor och hade allmänt trevligt. Idag har jag tänkt försöka göra lite nytta. Städa och plugga och så. Men vi får väl se hur det blir med det.

RSS 2.0