Suddenly I See

Nick Jonas HEADBAND MEET & GREET
För att dom e så himlans för snygga <33


Hatar att jag är så himlans trött på kvällarna även fast det är lov och jag får sova ut på mornarna. Har nyss sett på Grey's, det var riktigt bra som vanligt. Vet inte riktigt vad jag tkr om det här med sammanslagningen av sjukhusen bara. Visar sig hur det hela blir. Nu tror jag att jag ska se på Another Cinderella Story. Känner för att se den. God Natt.

Love taught me to lie

Det känns som att jag har varit ganska effektiv idag. Har hunnit med mycket fastän klokan bara är strax efter ett. Något jag inte hunnit med ännu är dock stdning av mitt rum. Det ser föjävligt ut och behöver verkligen dammas. Men innan jag tar tag i det ska jag nog göra mig lite lunch.


Delar med mig av en fiin låt.


I’m no one special


Var ju ute på promenad med Sandra idag, här är två av bilderna jag tog. Vi kände oss lite konstnärliga när vi tog sista bilden. ♥


It's the climb


Soo sweet ♥


God Morgon. Väcktes även idag, inte av väckarklockan däremot. Telefonen ringde. Hann inte svara däremot så nu sitter jag och funderar på vem det kan ha varit. Idag blir det nog en fotopromenad med Sandra, annars ha rjag inget planerat.

Joe's new hair

Joe Jonas SEXY NEW SHORT HAIRCUT! Joe Jonas SEXY NEW SHORT HAIRCUT!
Kom på att jag inte kommenterat Joes nya frilla. I have to say that he looks smokin'


Untouchable

Första dagen på lovet. Tror ni inte att jag glömt stänga av väckarklockan på mobilen? Den ringde och väckte mig klockan sju imorrse. Men som tur var somnade jag snart om igen. Sov till tio tiden och gick sedan upp för att äta frukost. Jag har inte gjort så mycket vettigt idag, mest tagit det lungt. Men jag har faktiskt tränat. Känner mig riktigt duktig HAHA. Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa den dåliga boken jag läser på svenskan, den ska vara klar den här veckan så det är väl bäst att jag läser på. även om den nästan tråkar ut mig till döds.

PS Dom där videosarna jag lade ut härom dagen höll ju länge. Not. Hata att youtube tar bort videos.

Jump Then Fall




Två nya Taylor låtar har kommit ut, älskar redan båda två. Hon har bara en för underbar röst.

Har sovit hos Linda inatt, jag linda och jossan såg på idol och myste även denna helg. Nu är det äntligen lov, ska bli så imlans skönt att få vara lite ledig. Idag har jag lite städning att ta tag i sen ska jag bara ta det lungt. Kannske se på filmen jag köpte härom dagen.


Seventeen forever

Idag har jag haft psykologiprov, det är en av anledningarna tilla tt jag inte har bloggat nycket på sistone. Jag har pluggat mycket. Men nästa vecka är det ju lov så då får man förhoppningsvis lite fritid. Även fast jag har två prov veckan efter, så lite måste jag ju plugga men men, sånt är livet. Ajg ska snart iväg till skolan igen, det är öppet hus för nior och jag ska stå och representera mitt program. Har sovmorgon imorrn, det ska bli skönt o få sova ut.

That’s the Way (The Pumpkin) Roll


Jag hittade den här sjukt snygga pumpan. Jag ska definitivt göra en egen sån till Halloween. HAHA

Ska snart iväg till skolan. Har ingen lust med det alls men vad ska man göra. Känns som om den här veckan kommer att bli jobbig.

 


Help Me Remember

Etersom det inte har bloggats så mycket i helgen så tänkte jag skriva ett inlägg om min helg. Hoppas någon är intresserad. I Fredags var jag och Linda hos Jossan, vi åt tacos och såg på Idol, jag tycker att Erika var en av de bästa. Sjukt kul att Jordin Sparks var där också, hon är sjukt duktig. Hade ock varit roligare om hon sjungit Battlefield eftersom jag gillar den låten bättre men men.

Igår gjorde jag inte så mkt alls på förmiddagen, tränade och städade lite och så. Sen på kvällen kom min kära syster och hennes pojkvän hit, vi åt fajitas och såg på film. Mysigt. Idag har jag mest degat vid datorn, läst glamour och lyssnat på musik.

Snart ska jag se på Top Model, är så himla sur på att Gossip Girl och Top Model krockar. Vem kan välja mellan dom lixom?? Men jag har bestämt mig för att se på Top Model och sen spela in reprisen på GG imorn när jag är ik skolan och se det sen när jag kommer hem. Mamma och pappa kommer förhoppningsvis hem med kinamaten om inte allt för lång tid. Börjar bli hungrig.

Bounce


This is soo hilarious


I'll Be

Känns som att jag halvsovit mig igenom den här skoldagen. Sov inte bra inatt alls, först vaknade jag två gånger under natten och sen vid halv sju vaknade jag igen av att jag fick en plansch i huvudet. Den kanske behöver lite mer kladdmassa. Ikväll blir det Idol och tacos hoss Jossan, ska bli jättekul eftersom vi inte träffats på ett tag.

Sympathy

Idag var en låång dag i skolan, sakta gick det och jag har varit extremt trött hela dagen. Det blir ju inte heller bättre av att man måste gå runt och frysa jämp på den där jäkla skolan. Nu har jag nyss tagit fram nyheter ill samhällen imorrn. Jag och Rebecca här nämligen i uppdrag att läsa denna veckas nyheter. Sen har jag fortfarande en massa matte att jobba, jag orkar verkligen inte med matte. Det är inte min starka sida. PLugga till psykologprovet måste jag också. Gud vilken rolig dag. Not.

Putting sunscreen on a penguin

Idag har varit en väldigt slapp dag, jag började inte förrän vid ett efterssom de två första lektioner na var instäälda. Sen när jag väl kom till skolan så visade det sig att svenska läraren var sjuk och det betydde att jag inte hade min första lektion förrän klockan två. En lektion hade jag alltså idag, det var nästan för ansträngande. Efter skolan mötte jag upp mamma på stan, jag köpte ett par strumpbyxor och ansiktsrengöring. Sen gick vi och hämtade ut medicin som jag har fått mot magkatarr. Ingen rolig historia, men det är ju bra att jag fått medicin mot det nu. Nu ska jag plugga, har mängder av plugg att ta tag i.


Jonas Brothers - Summertime Anthem


"Of course not. For instance, everyone I know loves to meet people with purple hair."

Jag har nästan bara pluggat sedan jag kom hem vid halv fem tiden. Slutade fyra idag och sen cyklade jag hem i kylan, hade som tur var medvind, till skillnad från imorse då jag trodde att öronen skulle trilla av när jag kom fram till skolan. Imorrn har jag bara två lektioner, ganska skönt men dåligt att den ena är på morgonen och den andra på eftermiddagen. Men jag slutar iaf lite tidigare vilket är skönt

När jag kom hem låg The Last Song i brevlådan och väntade på mig. Lycka. Har väntat som en galning på att få fortsätta läsa så nu har jag äntligen fått gjort det. Inga feltryckningar var det i den här boken, det är en stor fördel. Nu tror jag att jag ska se på Svenska Hollywoodfruar sen blir det nog sängen som gäller.

" You know you shouldn't have kissed me earlier. It wasn't exactly romantic," Ronnie shot back.
"I thought it was very romantic"
"We were in a garage, you had grease on your hands, and your buddy was gawking."
"The perfect setting," he said.

 


In your words i hear the melody

Igår var Sandra och Linda här, vi såg på film och hade mysigt. Blev inte hyrfilm som planerat däremot eftersom hyrstället var sängt på grund av renovering, suck. Men det gick ju prima ändå. Efter det att tjejerna åkte hem för att tag sedan så har jag spenderat min tid i matteboken. Riktigt roligt. Not. Men det måste ju göras så. Jag har kommit en bit på vägen nu iaf så jag har inte så jättemycket kvar. Sen ska jag även plugga till psykologiprovet som vi har nästa vecka. Ser inte fram emot det. Freud kan ju gå och slänga sig i väggen. Nej nu ska jag nog ta och äta lite lunch.

Fifteen


Underbar låt. Nu med en underbar video.


Everything I do is making me more confused

Då var det fredag igen då. Veckorna går sjukt fort, fast det är skönt. Vi hade coopertest på idrotten idag och jag höll på och dö. Riktigt jobbigt var det, man vill ju verkligen oxå så man springer ju mer än vad man egentligen orkar. Jag spurtade på slutet o trodde jag skulle spy efteråt. Inte en så särskilt behaglig känsla. Ikväll ska Linda och jag gå på bio, eftersom jag har vunnit biobiljetter till Brusta Omfmningar, nån spansk film, så ska vi gå och se den. Det är bra för linda, då får hon öva på sin spanska lite. Imorrn kommer troligen Sandra hit och kollar på film. Mysigt.


god morgon

...eller jag vet inte om det är en god morgon eller inte. Hade jättesvårt att komma upp ur min varma mysiga säng, så jag snoozade ett x antal gånger innan jag masade mig upp. NU sitter jag och borstade tänderna för snart ska jag iväg till skolan. Onsdagar brukar gå hyffsat fort så vi får hoppas att denna onsdag också gör det, förhoppningsvis har The Last Song landat i brevlådan också när jag kommer hem. Hoppas verkligen det.

orkar inte hitta på en rubrik

Är nu hemma efter en tråkit Temadag i skolan. Vi lärde oss om kärnkraft och sånt. Riktigt tråkit och onödigt, jag hade hellre gått på de vanliga lektionerna. Man missade ju massa nu lixom, inte bra. Nu ska jag pluga till Svenska provet som vi har nästa vecka. Det ser jag inte fram emot asså, litteraturhistoria är inte direkt det roligaste. Nej nu lär jag väl sätta fart om jag inte vill ha IG på provet.

strength is something you choose

Sitter och äter kanelbulle och gör tyska läxa. Längtar tills jag får krypa ner i sängen och sova. Jag är jättetrött.

Igår var jag hos Sandra, vi gick en sväng på stan först sen cyklade vi hem til henne i spöregnet. Dyngsura var vi när vi kom fram. På kvällen såg vi 17 again, den var riktigt bra. Zac är så jäklarns snygg i den asså. Sen gick vi ut en sväng i mörkret och sen gick vi och lade oss och sov vid tolv tiden. Jag var trött som attan och det tror jag Sandra också var.

Jag var så himla sur igår när jag satt och läste The Last Song och upptäckte att det fattades typ trettio sidor i mitten av boken. Det måste ju blivit nått tryckfel, så jag var till biblioteket igår och lämnade den. Dom sa att dom skulle reklamera den och så så det skulle ta ett tag o få in en ny. Och med det lilla tålamodet jag har så kan jag inte direkt vänta flera veckor på o få läsa ut den. Så jag beställde den från nätet tidigare idag så den lär ju komma nu i veckan. Jag läängtar, det var skitspännande när jag fick lov att sluta.

best book ever

Kom på att jag inte skrivit något på bloggen idag så jag tar en paus i mitt läsande av The Last Song. Jag tror aldrig att jag varit så här inne i en bok. Den är bäst, jag säger bara läs den!!


Do you ever really forget your first heartbreak?

Dagen har faktiskt gått hyffsat fort för att vara en torsdag, dom brukar gå segt. Efter skolan gick linda och jag på stan en sväng, jag lånade The Last Song på biblioteket och sen gick vi lite i affärer och sen gick vi och fikade. Jag har int eså mycket pluggg idag för ovanligheternas skull. Det är väldans skönt att få göra lite annat, jag tror att jag ska dyka ner i boken jag lånade. Jag hoppas verkligen att den är bra men det tror jag faktiskt.


going to school

God Morgon, indag var det riktigt jobbigt att komma upp ur min gosiga säng. Jag ska snart åka iväg till skolan, vi har matte på morgonen sen efter det ska vi ta skolfoto. Ursch, jag blir aldrig bra på kort. Aja nu måste jag åka.

RSS 2.0