Måndag

Idag jobbar jag ett kvällspass mellan 15.30-22 så imorse fick jag sovmorgon vilket alltid är uppskattat. Nu jobbar jag långa dagpass hela veckan så då får man ta vara på sovmorgonen man får. Så imorse låg jag i sängen länge innan jag gick upp och åt en god frukost till en film. Jag såg "A Little Bit of Heaven", en recension kommer upp på filmbloggen snart så kolla in den här om ni är intresserade!

Nu tänkte jag hoppa in i duchen och sedan är det väl dags att äta något innan jag åker iväg till jobbet. Ha en bra dag!


Kornblå


Den här underbaringen fick följa med mig hem igår när jag var på stan. 249 kronor på JC.

Our attitude toward life determines life's attitude towards us


Söndag

Det blir lite sådär att jag skriver när jag känner för det här på bloggen, det var ett tag sedan nu men jag känner att jag saknar den lite. När det känns som allt man gör är att jobba så känns det ganska meningslöst att blogga om det sedan. Men jag ska försöka skaffa lite mer fantasi om saker jag kan blogga om och så för jag saknar verkligen att blogga. Blir bara så tråkigt när jag inte har någonting att blogga om!

Idag fyller min kära syster år! Stort grattis till henne! Så lite senare idag ska vi åka dit och fika. Ska bli riktigt roligt, jag är inte där så ofta eftersom dom har två söta katter som jag tyvärr inte tål. Men förhoppingsvis går det bra idag ändå.

RSS 2.0