As the thunder starts to crash

Jag har precis kommit hem från en härlig förmiddag med Linda och Jossan, vi har legat och solat i en park, ätit picknick och suttid vid hamnen och ätit glass. Det är så underbart varmt ute nu, jag vill inte att det ska försvinna. Så nu sk jag gå ut och lägga mig och ta vara på solen och läsa min nya bok som kom i brevlådan ida. It Girl - Hemligheter, jag rekomenderar denna bokserie starkt.

Soon you will be on your own

Det här har varit en skön dag, det har varit underbart väder. På förmiddagen gjorde jag inte så mycket speciellt, läste lite och så sen på eftermidagen så åkte vi ut med båten, vi stannade till vid en ö och solade och badade. Det var mitt första dopp i sjön i år. Det var lite kallt i vattnet på sina håll men eftersom det var så himlans varmt ute så gjordet et inte så ycket. Man behövde svalka sig ofta.

Sen när vi kom hem så tog jag, min syster och hennes pojkvän en tur på inlines, det var väldans varm men oxå väldigt skönt. Men det var lite läskigt när det gick nedför eftersom jag inte riktigt kan bromsa, men jag trillade inget iaf. Ikväll blir det bara slappande framför tv:n tror jag, jag tänkte ge filmen som går ikväll på femman en chans. Får väl se om den är bra eller inte.

Ha en bra kväll!

Spanien

Här kommer lite bilder från när jag var i Spanien

 
 
 
 

Pick up all your tears

Oj så dålig jag är på det här med att blogga. Men men man kan ju inte vara bra på allt. Idag har jag varit i våsterås med linda, hon var ute efter en Ipod och hon köpte ett jättefin rosa. Jag är avundsjuk. Sen kom hon hit och vi har lagat pizza, kollat på twiligt och ätit popcorn. Det var riktigt mysigt.

Igår var oxå riktigt kul, jag var med Linda, Sandra och Nathalie på hamnfestivalen, vi kollade på Markoolio (som inte var särskilt bra) och på EMD, dom var lite bättre och vi fick deras autografer efter ett jobbigt köande. Nu är jag väldigt trött så snart blir det nog sängen för min del.

Supergratis

 

Det finns många gratissidor där ute, supergratis är en av dom som jag tycker är väldigt bra, det är lätt att få poäng som man sedan kan växla in mot presentkort, prylar eller biobiljetter om man vill ha det. Det är ett bra och enkelt sätt att spara lite pengar. Klicka HÄR om du vill bli medlem! 

Taylor Swift

Taylor Swift har inte bara en underbar röst, hon har en underbar stil också, jag älskar verkligen den fransiga svarta klänningen.

Turn Right

Idag har jag ändå gjort en del nytta, jag har börjat skrapa bort gammal färg på våra balkongräcken, jag ska nämligen måla om dom. Eftersom jag inte har fått något sommarjobb så kan det vara bra att få in lite pengar på andra sätt och då sa pappa att dom behövde målas om. Jag har även städat mitt rum idag, det var värkligen på tiden eftersom det var riktigt dammigt. Det var så där jobbigt stökit så att man mår riktigt dåligt av att vistas där, men nu är det som tur är rent och fint. Nu sitter jag och nöter Jonas Brothers nya skiva, den är så jäkla bra!!


Hey darling, you know your love isn't true

Det har inte blivit något bloggade sedan jag kom hem från spanien i torsdags natt, men nu tänkte jag iaf sätta igång igen. Idag har jag varit med sandra, hon sov över här i natt så hon åkte hem för en stund sedan. Vi hade det trevligt igår, vi kollade lite på film och på OC. Nu tänkte jag ta tag i städningen av mitt rum om jag orkar.

Ja hade det iaf jättebra i Spanien, det var runt 30 grader och strålade sol hela tiden, det jobbiga var bara att jag och Linda brände oss ordetligt första dagen så sen vart det solskyddsfaktor och parasoll som gällde. Men jag hade det iaf jättebra och jag längtar tbx till bärmen otroligt mycket.

Jag bjuder på en låt från Jonas brothers nya album, Hey Baby.


Love is on it's way

Imorrn åker jag iväg till spanien i tio dagar så då blir det inte någon uppdatering här på bloggen, inte för att det blir det så ofta ändå men men. Linda är här eftersom hon ska med till Spanien, idag var vi i skolan en stund men det var inte så långvarigt eftersom vi hade två inställda lektioner. Resten av daen har gått åt til att packa, se lite på tv, spela sims och sitta och muppa mig med Linda, som vi brukar.

Jag måste berätta en rolig grej, linda och jag satt vid datorn och hon sa åt mig att gå in på google, då gick jag in på google genom startside knappen eftersom jag har google som startsida, sen söker jag på google.se i google. Herregud jag är trött, men vifick oss ett gott skratt kan jag tala om.

Nu ska vi snart gå och lägga oss så att vi är utvilade imorrn när vi ska åka. God Natt!


If you could see that I'm the one who understands you


Det var ett tag sedan jag bloggade nu, men jag har inte haft någon lust. Nu sitter jag och försöker hålla mig vaken. Det är nämligen live chat med Jonas Brothers i natt klockan två och den får man inte missa. Även om jag är sjukt trött så tänker jag minsann hålla mig vaken. jag känner att jag inte är helt pigg heller vilket inte är bra eftersom jag åker iväg till Spanien på tisdag nästa vecka. Linda måste ha smittat mig. Suck. Aja nu ska jag nog ta och syselsätta mig med något för att hålla mig vaken.

RSS 2.0