I gave you all I had and you tossed it in the trash


weheartit.com

Just nu har jag håla så Linda och jag sitter här och nördar oss vid datorerna i väntan på våran lektion. Inte så roligt alls när Rebecca har slutat och får gå hem. Jag vill också gå hem. Det är inte rättvist. Nu är jag sur.

Don't you want to?

Ikväll vart det en spontan myskväll med mina sötingar Rebecca och Linda. Vi såg på En princessas dagbok, åt godis och snackade massa skit. Mycket mysigt var det. Kom hem för inte jättelänge sedan och tog just en dusch. Så nu sitter jag här nydischad och redo för sängen. Det är ju trotsallt en ny dag imorgon. Även om jag helst skulle stanna tiden ett tag för att hinna andas lite.

Nej nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och sova.

Skins US


Jag har inte hört mycket positivt om USAs version av Skins men jag bestämde mig för att få min egen uppfattning. Så idag såg jag första avsnittet av Skins US. Jag måste säga att det är det dåligaste jag har sett på länge. Det är bara patetiskt av USA att försöka göra en version av Skins som är lika bra eller bättre än Storbritanniens. För dom lyckas inte. Inte på långa vägar. Sedan att dom censurerar svärorden kan man ju bli mer än irriterad på. Det är det som är skins. Att inte vara rädd för att inte visa det förbjudna. Så Skins US får definitivt tummen ner utav mig. Jag har sett mitt första och sista avsnitt av den serien idag.

She's got me dancin'

Söndag. Hatar söndagar, sista dagen på helgen. Imorrn är det skola. Orkar verkligen inte plugga. Igår var jag duktig och städade mitt rum. På kvällen kom syster och hennes pojkvän och åt middag. Trevligt värre. Jag förlorade i Geni också. Mindre trevligt.

Nu ska jag gå en promenad. Seeyah later.

I wanna feel something


Har gjort en video. Enjoy.

Inspiration

weheartit.com

London Calling


Chase your shadow till the sun goes down


Längtar till New York

Skola igen idag. Kändes konstigt att det redan var fredag eftersom jag bara varit i skolan en gång innan den här veckan. Kort vecka vart det. Fredagar känns så långa och jobbiga nu för tiden. Förra terminen var de inte lika fullpackade med lektioner. Men vi fick sluta lite tidigare idag vilket var skönt. Jag och Linda gick en väldigt väldigt kort sväng på stan innan jag åkte hem.

Alla serier kom lite av en chock den här veckan. Vart så mycket att kolla på. Man blev van vid att ha uppehåll. Men nu ska jag nog ta att titta på några avsnitt i alla fall.

Breathing In

Blev en till dag hemma. Har bara sovit och sett på TV. Very productive day. Men så är det väl när man inte mår tipptop.
Är nu på tredje säsongen av Skins. Går ju så väldans fort eftersom det bara är tio avsnitt på varje säsong. Nu till säsong tre så byttes alla skådespelare ut utom Effy. Därav den andra generationen. Men får lite blandade känslor av att dom gör så. Vissa karaktärer saknar man och vissa är man glad att man får se mer av nu. Men jag kan iaf definitivt säga att jag har blivit fast. Lite beroende är jag därav alla dessa inlägg. Ni får stå ut.

...


Anger, Jealousy, Bitterness, Tiredness, Hope, Lust, Love.

Idag vart jag hemma från skolan. Sov knappt på hela natten och mådde inte bra alls imorse så jag tyckte att det kändes bäst att vara hemma och vila. Så jag har mest sovit idag och sett lite på TV. Nya avsnitt av Pretty Little Liars, 90210 och Gossip Girl kom ju idag.

Sometimes I think I was born backwards


I took one step forward and two steps back


Idag var jag och mina söta vänner Linda och Rebecca ( som inte ska bli sura för att jag lägger upp dessa söta bilder då de bjuder på sig själva på min blogg) och fikade när vi hade håla. Mysigt. Denna måndag har varit ungefär som alla andra, lång och tråkig. Var otroligt skönt att få komma hem. Nu ska jag plugga lite Italienska och se på Skins.

Skins


Nu är jag klar med engelska uppgiften. Skönt. Ska snart gå och sova, men först blir det nog ett till avsnitt av Skins. Första gången jag tittar på den serien och jag började självklart ända från början. Hittills tycker jag att den är riktigt bra.

Kaya Scodelario


Welcome To The Rileys


You never know who's going to be your wake-up call

Det här är ingen film jag skulle kunna se fem gånger i rad som jag kan göra med vissa andra filmer. Men missförstå mig inte, jag gillar verkligen filmen och jag jag kommer troligen att se den igen. Men den är ganska svårsmält. Den berör. Ibland känns den lite långtråkig, särskilt i början, men sedan börjar det hända en del. Jag måste berömma Kristen för hennes skådespel i filmen. Hon är riktigt duktig och trovärdig. Hon har bevisat iaf för mig att hon kan göra nästan vilken sorts film som helst.

Betyg: 1 2 3 4 5

I know i need some time, To leave all this behind

Jag är helt slut efter den här helgen. I fredags gick jag och några tjejkompisar ut i Västerås. Det var riktigt roligt. Jag sov över hos Linda sen och vi kom väl i säng vid fyra tiden skulle jag tro. Dagen efter var man ju inte direkt jättepigg, kära syster skjutsade hem mig. Väl hemma lade jag mig i soffan och halvsov men sen fick jag lov att gå upp och städa eftersom Sandra skulle komma. På kvällen såg vi på film och åt Tacos. Vi såg Welcome to the Rileys. I nästa inlägg tänkte jag skriva några rader om vad jag tyckte. Idag har jag tagit det lungt och sett på TV, men snart måste jag sätta igång med en engelska uppgift som jag måste lämna in imorgon.

It’s about damn time to live it up

Och plugghelvetet fortsätter. Stressad som en jag vet inte vad är jag och då är det ju inte lätt o få saker gjorda. Skulle bara behöva en paus. Från allt. Men det har man ju inte tid med direkt. Förutom att plugga som en tok så har jag idag beställt en ny teroribok till körkortet. Den gamla var ärvd från min syster så den hade några år på nacken. Så när den nya kommer ska jag sätta igång med pluggeriet utav teorin också. Måste verkligen sätta igång med körkortet om jag vill komma iväg som Au Pair till sommaren vilket det just nu lutar åt. Men det är fortfarande mycket frågetecken så vi får se hur det blir. Nej nu ska jag återgå till det kära projektarbetet.

Half Baked


Nu är skolan igång på riktigt igen. Jobbigt men även väldigt skönt. Det här är ändå min sista termin på gymnasiet. Sen är jag fri och kan göra nästan vad jag vill. Men jag har ändå en del pluggande kvar innan jag får ta studenten. Uppgifterna kom som a slap in the face redan första dagen. En CAE uppgift skulle in och på fredag ska första versionen av vårat projektarbete in. Så ikväll har jag suttit med min ben & jerry och pluggat projektarbete. Inte direkt min drömkväll.

Voyage of the Dawn Treader


Idag var jag på bio med Sandra och såg nyaste Narnia filmen, den var helt okej. Men inte direkt jättebra. Jag gillar dom andra men den första är definitivt bäst. Känner mig inte heller helt frisk så jag har spenderat som senaste dagarna med att plöja igenom One Tree Hill. Jag är nu på säsong fyra. Jag älskar att jag inte kommer ihåg alla detaljer, att det blir lite överaskning. Nu ska jag aningen se Eclipse eller OTH hade jag tänkt och sen blir det sova. Jag satt och gäspade på bion.

RSS 2.0