Skinny Love


Jag har blivit lite kär i den här låten. Helt underbart vacker tycker jag.

Hellcats nedlagd


Jag vart riktigt besviken när jag läste att Hellcats inte blev förnyad för en andra säsong. Det känns som att serie inte ens har fått en chans att visa hur bra den verkligen kan vara. Jag tycker verkligen att serien är bra och det den där säsongsavslutningen så vill jag verkligen att det ska komma en fortsättning. Jag kommer att sakna den.

Man får väl se det positivt och tänka på de serier som faktiskt får en fortsättning. Vart speciallt glad över att One Tree Hill får en säsong nio. Ska bli jättekul att se hur det går för alla, särskilt med Brooke och Julian och deras små tvillingar. 90210 och Gossip Girl hade båda riktigt bra avslut och jag längtar enormt till att få se fortsättningen.

I don't know if I picked that circus. But something told me that circus picked me.


Igår gick jag och syster på bio. Water for Elephants såg vi. Helt underbar var den, verkligen jättebra. En väldigt rörande och fin historia och bra skådespelare. Kan varmt rekomendera den. När jag kom hem däremot var jag helt slut, låg och halvsov i soffan tills jag gick och lade mig. Känner mig inte helt kry så det kasnke är därför jag är så trött.

Ikväll kommer Sandra hit för lite filmkväll. Känner mig i starkt behov utav lite Ben & Jerry's, frågan är om man orkar ta sig till affären.

New York del 1
I told you to be patient I told you to be fine

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade och jag måste erkänna att jag saknar det lite. Men det har varit väldigt mycket i skolan sedan jag kom hem från New York och jag har inte känns mig så inspirerad. Men nu är det inte mycket skolarbete kvar till studenten och det ska bli så skönt. Även om jag kommer att sakna det en hel del också, men i sommar är jobb och tjäna pengar som gäller.

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder från NY här på bloggen.

RSS 2.0