I didn't say half the things I wanted to

Det blir fortfarande glest mellan inläggen. Men jag försöker. Jag känner mig så extremt stressad nu så det e inte sant. Har så jäklans mycket i skolan nästa vecka vilket resulterat i att jag sitter en lördagseftermiddag och pluggar historia. Inte roligt alls. Igår satt jag jag även en stor del av kvällen och pluggade matte. Jag har nämligen både historia och matteprov nästa vecka. Men ärligt talat, I couldn't care less about Kinas historia, additionsmetoden och jäkla tillämpningar. Men det måste ju ändå göras. Om jag inte vill ha IG förståss och det vill jag ju inte. Nu ska jag fortsätta skriva om Handynastin, yay. Not.

Painting all my dreams the color of your smile


(FF to 2.20) En av många anledningar till att jag älskar dom, Soo sweet!


Talk to the man with the reasons why and let me know what you find

Slutade redan klockan två idag, min tyska var nämligen inställd. Men det betydde däremot inte att jag slapp plugga tyska. Sitter och skriver en uppsats som ska vara klart till nästa vecka, men det är ju lika bra att börja nu så att jag inte får det så stressigt sen. Jag har nämligen något varje dag förrutom fredag nästa vecka. Ser inte fram emot december alls, kommer inte få en lugn stund innan lovet. Men det är bara att bita ihop. Nej nu ska jag fortsätta med tyskan.

When there's no light to break up the darkIt rains when you're here and it rains when you're goneCause it rains in your bedroom
Everything is wrong
It rains when you're here
And it rains when you're gone
I was there when you said forever and always


New Moon


Igår var Linda och jag och såg New Moon, den var AWESOME!! Helt fantastisk. Man satt som hypnotiserad framför bioduken. Sov hos henne inatt så jag kom hem vid elva tiden idag eftersom hon skulle åka iväg. Såg klart på säsong ett av OTH när jag kom hem så nu längtar jag tills imorrn då jag får låna säsong två av Rebecca. Det slutade ju förståss sppännande så nu kan jag inte vänta tills jag får reda på vad som händer.  

The Last Song


Äntligen en ordentlig trailer!! Ja vill ha april nu.


I don't want to be anything other than me


Skoldagen kändes lång, kanske berodde på att jag inte åt någon lunch (det var inte ätbart) så jag gick runt och var hungrig i princip hela dagen. Men på historian kollade vi på film så den lektionen var inte direkt jobbig sen hade vi en låång håla sen italienska, datorkunskap och turism. Gud så mycket det låter när man räknar upp det. Det är ju mycket iof, mycket pluggande blir det.

Jag har lånat första säsongen av One Tree Hill av Rebecca eftersom jag vill se igenom hela serien. Har inte gjort det så nu tänkte jag att det var dags. Riktig tur att hon har alla säsonger på dvd. Så sedan jag kom hem har jag suttit i min säng och räknat matte samtidigt som jag kollat på oth. Sen har jag ätit också förståss. Klockan nio är det Desperate Housewives annars ska jag plugga tyska och ännu mer matte innnan jag får sova.

Nick Jonas & The Administration

Nick Jonas & The Administration Who I Am
'Who I Am' out December 3. I can't wait!! Med detta säger jag God Natt.


I'll give it another shot

Nu var det ett tag sedan jag skrev ner mina tankar här på bloggen. men jag har fkatiskt saknat det en del så jag har bestämt mig för att ge det ännu ett försök.

Vi får se hur det går. Förra veckan låg jag hemma och var sjuk nästan hela veckan. Som tur var var det ingen svininfluensa utan bara vanlig förkyldning och feber. Den här veckan kommer nog inte bli jättejobbig, har prov i engelska på torsdag, men det är bara ett allmänt prov som inte går att öva till. Sen slutar vi redan tjugo i tolv på fredag. Ska bli riktigt skönt. Just nu sitter jag och lyssnar på Metro Station men funderar på att stänga av datorn och krypa ner under täcket och se lite på tv.

StudyStudyStudyHar ganska nyligen kommit hem från en lång skoldag. Och tråkit nog slutar den inte här. Har ju flera prov den här veckan som jag måste öva till. Så denna kväll kommer gå åt till att plugga. Därför blir det nog inget mer bloggande ikväll.


these four walls came down around us

Lovet har gårr läskigt fort. Var så mycket jag skulle hinna med. Känner mig inte pigg alls att ta tag i veckan som kommer, har två prov o massa annat jobbigt. Idag har jag mest pluggat, annars bara tagit det lungt. Tog ett bad och lade en ansiktsmask. Var väldans skönt. Ikväll ska jag försöka komma isäng i tid så att jag orkar upp imorrn. Skulle helst ligga o sova hela dagen imorrn. Och med tanke på hur trött jag är skulle jag nog inte ha något problem med det.

RSS 2.0