Hoping for the best, but expecting the worst

Bara två dagar kvar till lovet. Ser inte fram emot att ta mig an den här dagen kan jag säga. Känns inte som att det kommer gå så bra på svenska provet vi har i eftermiddag. Men jag skulle ha pluggat mer och nu är det ju för sent. JAg får göra mitt bästa helt enkelt och se hur långt det räcker. Hoppas ni har något mer roligt på schemat än jag idag.

Broke Down Hearted Wonderland

Snön börjar smälta och nu ser man till och med lite grönt på flera ställe. Underbart. När jag kommer tillbaka från skidsemesern på påsklovet så vill jag inte se mer snö. Då vill jag ha vår på riktigt. Känns som skolarbete däremot aldrig tar slut. Har ännu ett prov imorrn, Svenska, Romantiken. Inte roligt alls. Men snart är det ju som tur är påsklov vilket betyder en vecka ledigt. Jag ska sova som bara den. Känns som att jag inte sovit ordentligt på flera veckor. Nu ska jag fortsätta med det inte så roliga plugget.

Kids' Choice Awards 2010


Bilder från gårdagens Kids' Choice. Synd att Miley hoppade över Orangea Mattan. Demi och Joe ser söta ut ihop som vanligt och Selena är breath taking.

That was nothing but a broken heart talkin'

Har Har spenderat kvällen med Sötis Linda som åkte hem för en liten stund sedan. Vi har ätit pizza och kollat på film, 2012 för att vara exakt. Den var inte jättebra men inte dålig heller. Nu tänkte jag titta på några OC avsnitt inna jag går och lägger mig, inatt får man ju en timme mindre att sova.

The Last Song Premiere


Jag längtar vekligen ihjäl mig efter den här filmen. Jobbigt att det ska ta år innan den kommer hit. Jag älskar verkligen hur Miley är sminkad på dom här bilderna.


Make a waveDom är extremt söta ihop. Sjunger bra gör dom oxå.


I'd give it all up for us

Hade ju naturkunskapsprov idag, kan inte riktigt säga om det gick bra eller dåligt. Det visar sig helt enkelt när resultatet kommer. IMorrn har jag som sagt prov igen. Men jag kan inte plugga till det eftersom det är bara ett allmänt prov. Men jag har en engelskauppsats som jag håller på att skreva lite på nu. Den behöver inte vara inne förrän efter lovet men jag vill inte skjuta upp det för mycket. Om aliens ska vi skriva. Jag är inte direkt påläst på alines kan man ju säga. Men jag får väl knåpa ihop något.

Everything we have is stuck in the moment

Huvudet känns bättre idag, så snart ska jag åka iväg till skolan. Inte för att jag hade haft så mycket val, har ju prov idag. Känner mig inte direkt redo men vad ska man gö. Sen imorrn har jag engelska prov också, även om det är ett man inte deirekt kan plugga till. Men ändå, dagen efter lixom. Inte roligt. Men sen är det äntligen helg iaf. Längtar som bara den.

I Hope You Find ItAnd I hope you find it,
What you're looking for
And I hope it's everything you dreamed your life could be
And so much more

And I hope you're happy, wherever you are
I wanted you to know that
And nothing's gonna change that
And I hope you find it


I hate that you left without hearing the words that I needed you to

Jag gillar verkligen inte naturkunskap nu. Eller scratch that, jag gillar aldrig naturkunskap. Molekyler, syror och gaser av konstiga slag är inte riktigt min grej. Men eftersomvi har prov imorrn, here i am, sitter och pluggar för fullt. Eller nästan förfullt.

Idag var jag inte i skolan eftersom jag vaknade med en huvudvärk som jag kände definitivt inte skulle botas av en Alvedon. Så jag blev kvar i sängen många timmar imorrse innan jag orkade gå upp. Nu är det iaf lite bättre så jag hoppas att den är helt borta imorrn. Vill inte sitta och ha ont i huvudet på provet. Nej nu måste jag återgå till böckerna.

Cause whenever you smile I smile

Har suttit och skrivit cv och personligt brev sedan jag kom hem, behöver nämligen söka lite sommarjobb. Om jag inte får nått sommarjobb kommer jag att bli pank i sommar. Så vi får hålla tummarna. Nu ska jag nog ta och plugga lite till provet jag har på torsdag. Sen har jag ett Desperate Houswives avsnitt som ligger och väntar.

bilder från flygplatsenJag och Rebecca ser glada ut på Arlanda och självklart tog vi en tripp till Starbucks. Mums.


I’m overboard and I need your love to pull me upIdag var vi hem till in syster i västerås eftersom hennes pojkvän fyller år. På vägen hem var vi och handlade och självklart kunde jag inte lämna affären utan New Moon filmen. Jag och Sandra såg den igår eftersom hon redan hade köpt den. Sedan jag kom hem så har jag suttit och läst och skrivit om min tyska bok. Inte roligt alls men det ska vara gjort till imorgon så. Ser inte fram emot att komma tillbaka till skolan. men det är inte järrlångt kvar till påsklovet nu. Skönt.

Äntligen hemma

Kom hem från Finland igår vid 6 tiden så jag var hemma i Enköping vid 7 någon gång. Det är sjukt skönt att vara hemma. Jag har haft mycket hemlängtan efter som det inte vartit så jätteroligt i Finland direkt. Känns inte som att vi gjorde så mycket heller. Vi gick runt i Helsingfors första dagen, sen i tisdags åkte vi en tre timmar lång tågresa till Jyväskylä, där bodde vi hos familjer. Jag och Linda bodde ju tillsammas så det var väldigt skönt. Känslan av att få komma hem var iaf väldigt skön.

I kväll kommer söta Sandra hit för filmkväll. Det ska bli mysigt. Så därför måste jag pakca upp och fixa lite i mitt rum innan nu innan hon kommer.  

Hälsningar från Finland

Sitter just nu vid en dator på en skola i Finland. Inte särskilt roligt alls, känner mest att jag vill åka hem. Men det är ju i princip bara tre dagar kvar nu. Hoppas att jag överlever det. Nu ska jag utnyttja tiden jag har vid en dator med att kolla bloggar.


Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing

Idag åker jag iväg till Finland med skolan. Ser inte direkt fram emot det. Finland lixom. Inte världens roligaste resmål. Men jag har inte så mycket val. Jag kommer hem igen sent på fredag så om dom inte har en dator till låns i finland så skriver jag nått då. Nu måste jag göra mig klar för om en timme bär det av till Arlanda.

Miley at the Oscars


Perfection


Will I ever get through to the end?

Snart ska mamma och jag åka iväg till IKEA, jag vill nämligen ha en matta. Hoppas bara att jag hittar någon fin. När jag kommer hem sen måste jag seriöst plugga till Italienska provet jag har nästa vecka. Trkit. Men det måste ju göras. Skriver mer när jag kommer hem.

Dreamers don't care if it's right

Det blir lite dåligt med bloggande nu när jag har mycket i skolan. Förhoppningsvis får jag lite tid ibland då jag kan blogga. Som nu t ex, har precis gjort klar en naturkunskapsuppgift som måste in imorrn. Idag hade jag tyska prov, vilket jag helst bara vill glömma. Det gick inte så bra men jag hoppas att det gick bättre än det kändes som det gick. Did that make any sense? Nu ska jag läsa lite Italienska innan jag ska sova.

Like the stars hold the moon


Can't wait! Can't wait! Can't wait!


PluggPluggPlugg

Nu känns det verkligen att lovet är över, igår, första dan tillbaka hade jag prov i turism. Inte roligt alls, hoppas att det gick bra. Idag måste jag plugga som ett tok eftersom jag har tyska grammatik prov imorrn. Det ser jag inte fram emot kan jag säga. Vet inte vart jag ska börja eller hur jag ens ska plugga till det. Suck.

...

Då var lovet slut. Dax att gå till skolan. Suck

RSS 2.0