Ispirazione


weheartit

I see you like a star in the sky

Idag har jag spenderat min lediga dag hos min syster och hennes söta små katter. Vi har kollat på OC och film, ätit ost och skinkpaj, ostbågar, chips och choklad. När jag kom hem kom jag på att jag inte hade någon matlåda till imorgon så jag kokade lite pasta som jag ska ta med. Slängde även in min jobbtröja i maskinen i hopp om att släckarna som troligen orsakats av handsprit ska gå bort, men vi får se. Nu har jag precis ätit lite frukt och läst lite bloggar och snart ska jag väl sova om jag ska orka upp imorgon till jobbet.

The sound of sunshine


foto: jag

Idag tog det verkligen emot att gå upp och jag känner inte alls för att cykla iväg till jobbet. Jag vill ligga hemma i min säng och sova bort dagen. Igår var min lediga dag den här veckan, jobbar i nu i helgen sen är jag ledig igen på måndag. Nu sitter jag och försöker få i mig lite frukost och om en dryg halvtimme måste jag sätta mig på cykeln.

As the smoke clears I awaken and untangle you from me

Jag har haft en lungn och skön helg och jag öskar att den kunde vara lite längre. I torsdags hade vi fest för att fira min pappas födelsedag. I fredags gick jag på bio och såg nya Harry Potter filmen, som var riktigt riktigt bra. Lördag var en slappdag och sedan åt vi middag hos farfar oh igår gjorde jag absolut ingenting. Så så har min helg sett ut.

Men nu är det måndag igen och dags för jobb. Jobbar 13.30-22 så jag fick i alla fall lite sovmorgon. Ute regnar det så då gör dfet inte lika mycket att man inte har semester. Nu ska jag ta och äta lite frukost.

When you come back from a loss, beat the odds, and never say never, you find a champion

Soul Surfer - 1680x1050

Den här filmen är den mest inspirerande filmen jag har sett på riktigt länge. Det är en verklighetsbaserad film som handlar om Bethany Hamilton, en tjej som blir av med ena armen i en hajattack. Man får följa hennes liv innan olyckan och sedan får man se hur hon tar modet till att ge sig ut i vattnet igen. Hon överkommer sitt hinder och fortsätter att surfa, och även om hon kände för att ge upp ett tag så gav hon inte upp.

Jag älskade varenda minut av den här filmen, den var så otroligt inspirerande. Den var väldigt sorglig men även glädjande och jag måste erkänna att jag fällde några tårar. Så om ni inte har sett den här filmen så rekomenderar jag er verkligen att göra det. Den är otroligt bra.

Go on and try to tear me down I'ill be risin' from the ground like a skyscraper


Älskar Demi Lovato's nya sång Skyscraper, riktigt fin är den! Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Jobbar mellan 7.30-16.30 idag. Förhoppningsvis orkar jag mig igenom dagen.

This living shouldn't be called living 'cause it's really only half a lifefoto: jag

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Jag skulle egntligen ha jobbat både lördag och söndag den här helgen men jag har varit hemma och försökt blivit av med en förkyldning. Men idag mår jag som tur är bättre så imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Jag längtar tills jag får lön, vill ha pengar nu!

Nu sitter jag och ser på TV, går ingenting sevärt dock så nu vet jag inte riktigt alls vad jag ska hitta på. Ikväll blir det i alla fall tidigt isäng så att jag är pigg imorgon.

When The Sun Goes Down


weheartit

Sitter här och äter frukost och ska snart åka ivåg för jobb 7.30-12, kort dag vilket ska bli riktigt skönt, imorrn är jag ledig också. När jag slutar ska jag äta lunch på stan med Rebecca vilket ska bli riktigt trevligt. Vi har inte träffats på länge så det e minsann på tiden.

It is what it is

Idag är det jobb 13.30-22 som gäller, skönt att få sovmorgon men det e inte lika skönt att komma hem tio på kvällen. Jag har ett likadant pass imorgon också vilket e skönt, jobbar man däremot till tio och ska upp och jobba klockan sju dagen efter så blir man lite trött. Nu på förmiddagen blir det bara att ta det lugnt innan jag drar iväg till jobbet.

Jag slängde ihop en ny design igår också. Blev väl inte världens bästa men eftersom jag hade haft den andra sedan i höstas så tyckte jag att jag behövde någonting nytt.

Your eyes have told a thousand lies


foto: sandra

Jag varnade er om att det skulle bli lite tomt här på bloggen nu när jag jobbar och så har det ju blivit oxå. Nu har jag jobbat ända sedan midsommarafton förutom i måndags när jag var ledig. Det här är min första lediga helg också och igår var jag med Sandra, hennes bror och hans flickvän på Gröna Lund. Riktigt roligt var det trots värmen. Kändes som att man skulle dö där ett tag men jag överlevde som tur var.

Idag ska jag ta vara på min lediga dag och vila upp mig ordentligt för att kunna ta tag i en ny jobbvecka. Nästa lediga dag är fredag sedan jobbar jag hela helgen. Jag kommer bli överlycklig när lönen kommer men innan dess känns det mest jobbigt.

RSS 2.0