pluggpluggplugg

Det känns som att jag sitter begravd i böcker just nu, har massor av läxor att göra. Alla är inte till imorrn men jag känner ändå att ja vill få det gjort. Så just nu håller jag på med Historia, inte roligt alls, men vad ska man göra.



Här ser ni allt jag har att göra


Everybody needs a soul

Jag kom hem för ett tag sedan, har varit i Gränby och shoppat hela dagen. Jag fick så klart lite kläder med mig hem. En stickad tröja, en kofta, ett par svarta jeans leggins och ett linne, allt från Gina. Så nu har jag lite nödvändigheter att ta tag i, ser inte fram emot det men vad ska man göra. Jag kom nyss på att jag vill se privileged också som börjar om en kvart. men jag tror att jag tar och spelar in det och ser på det senare.

Känner att det blir lite tråkit med alla dessa inlägg med bara massa text. Hoppas att någon orkar läsa dom. Men jag ska nog lägga upp lite bilder från gårdagen med Linda. Jag får se.

Changed Planes

God Morgon! Det blir lite ändrade planer för idag, jag ska åka med Linda och gå lite i affärer. SÅ plugg och städning skjuts upp till kvällen. Nu ska vi snart åka hem till LInda så jag har inte riktigt tid att sitta här. Men jag bloggar mer när jag kommer hem igen.


Nighty Night

Linda ligger nu och sover, hon var tydligen tröttare än vad jag var. Men jag ska oxå ta och krypa ner i sängen nu. Imorrn har jag massa plugg att ta tag i. Ska också försöka städa och sen övningsköra. God Natt!!

Seems like were holding on forever

Linda och jag har just sett "Because i said so" och mumsat på Ben och Jerry. Nu sitter vi och lyssnar på Mileys nya låtar och vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag är väldans trött så snart däckar jag väl här framför datorn. Men för lindas skull så hoppas vi på att det inte blir så. Jag bjuder på en bild på världens bästa Nick. 

nick-jonas-american-idol.jpg nick jonas image by j0nasbroslover  
<3


When the waves are flooding the shore



Igår kom Sandra hit, vi såg på Princess protection prgogram så gott det gick. Det var nämligen så att det dåliga vädret gjorde så att det var störningar på tv:n, så jag vart riktigt förbannad vilket ledde till att jag tog en stege och klättrade upp på taket och gjorde rent parabolen. Sen etfer det såg vi även Camp Rock eftersom Sandra ine hade sett den förrut. Hon sov kvar här och sen åkte hon hem nån gång vid ett två idag. Ikväll kommer Linda hit också, vi ska käka tacos och mysa lite. Så nu har jag försökt fått lite plugg gjort, började läsa tyska boken som vi ska läsa. Men jag förstår ju typ ingenting så det var inte så roligt alls.


You'll be kicking and screaming

Idag har vi sovmorgon till 10.15 eftersom våran idrott är inställd, riktigt skönt att få sova lite längre. Så nu sitter jag här vid datorn och äter lite frukost. Idag har vi tre lektioner, engelska, matte och samhäll. Det blir våran första samhällslektion eftersom det hade blivit schemakrock förrut och dom fick lova att flytta på den. Känns lite orättvist att vi som går internationell inriktning ska få ha en lektion mer än alla andra på fredagar, men vad ska man göra lixom. Det är bara att leva med det.


Jag gillar Mileys nya låt Kicking and Screaming

Thou shall not crave thy neighbor

Idag har det varit en alldeles för lång dag i skolan, och ändå är det är inte våran längsta dag utan våran näst kortaste. Slutade vid 20 över tre, sen åkte linda och jag och tränade, första gången sedan skolan börjat. Det var lite segt men det gick ganska bra. Efter det cyklade jag hem och sen har jag inte gjort något alls. Bara suttit här framför datorn och glott. Jag tänkte ge den där vampyrserien som börjar på ettan ikväll en chans, vem vet, den kanske är bra.


Every part of me

I feel like I'm
A million miles away
From myself
More and more these days
I've been down
So many open roads
But they never lead me home
And now i just don't know
Who i really am
How it's gonna be
Is there something that I can't see
I wanna understand


Maybe I will never be
Who I was before
Maybe I don't know her anymore
Maybe who I am today
Ain't so far from yesterday
Can I find a way to be
Every part of me


All the way up


Jag gillar Emily Osments nya låt, hon är fint sminkad i videon också :)

Zero Inspiration

Jag har ingen som helst blogginspiration just nu, vet inte alls vad jag ska skriva om. Därför blir det lite glest med inlägg nu för tiden. Men jag skriver när jag känner för det och när jag har något vettigt att skriva.

Idag slutade jag kvart över tio, jag hade bara en lektion eftersom tre av dagens lektioner var inställda. Det var riktigt skönt att sluta så tidigt, jag och Linda hade tänkt att gå och träna efter men det kom annat emellan så det får bli en annan dag. Annar har jag inte gjort så mycket idag, blivit av med lite tråkiga läxor och så bara. Nu ska jag gå och äta.

Falling Down

Igår sov Linda här, vi spederade större delen av kvällen igår med Disney Sing It som jag fick i födelsedagspresent, vi sjöng igenom nästan hela skivan så halsen mådde inte jättebra efter det. Det är riktigt roligt och sjunga dom låtarna som är på skivan, särskilt dom med Jonas Brothers från Camp Rock. Efter att vi sjugt klart åt vi lite mat och sedan kollade vi på film. Idag åkte hon hem vid tolv tiden. Då åkte pappa och jag till ONOFF för att byta en film jag fick i present. Jag hittade ingen av de nya som jag gillade så det blev fyra stycken lite äldre och billigare filmer. Så det blir nog så att jag sätter mig och ser på nån av dom ikväll. Sen har jag lite Italienska läxa som jag tänkte försöka göra ikväll, för då blir jag ju av med den. Ska börja försöka sluta skjuta upp saker till sista stund.

I can't wait for you to understand

Då var första skolveckan avklarad och med tanke på hur påfrestande jag tyckte att den var så vet jag inte hur det ska gå resten av året. Men man vänjer sig väl, kroppen har ju inte riktigt kommit in i det här att gå upp tidigt. Vi har inte haft några av våra individuella val den här veckan, och dom är även inställda nästa vecka så det bli en ganska skön vecka. Idag tror jag att Linda ska komma hit, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på med det blir nog roligt.

17 år

Idag är det min födelsedag, jag fyller 17 år!! Tråkit nog måste jag gå i skolan ändå och vi slutar inte förrän fem över fyra idag heller. Inte så roligt. Imorse fick jag frukost på sängen och present av mamma och pappa, en Ipod, det hade jag önskat mig så det var riktigt bra. Ikväll sen får vi gäster, så då lär jag få fler presenter :D Nu måste jag sluta skriva eftersom jag måste iväg till skolan snart.

PS. Passar på att gratta Demi Lovato som också fyller 17 år idag :)

To say the least Im truly disappointed


Den här fina fick jag igår av Linda, den lilla sötnosen

Tack Sandra och Linda för att ni gjorde min dag igår


A word's, just a word, 'til you mean what you say

God Morgon! Känner mig inte helt frisk, så idag blir det att ligga och vila så att jag är frisk till på lördag när jag ska ha tjejmiddag. Sen börjar ju skolan på tisdagen efter oxå och då måste man ju vara pigg, sen fyller jag år på torsdagen efter det, då måste jag vara ännu piggare. Men jag känner mig redan lite bättre så förhoppningsvis blir det bra till helgen. Lägger in videon till Send It On, den gör mig glad.


Send It On

You're the one I think about

Gårdagens kväll spenderades med Linda, Jossan och Patricia. Vi var hemma hos Linda och bara umigcks o pratade, det var riktigt mysigt. Sedan åkte Jossan och Patricia hem så då satte Linda och jag på en film och mumsade på glass. Sen låg vi och pratade halva natten innan vi somnade.Känns som om jag knappt har träffat henne den här sommaren eftersom hon har jobbat som en galning och har haft typ tre veckor ledigt. Fast vi var ju faktiskt i Spanien i början av sommaren, det var bäst.

Nu ikväll ha rjag inte gjort så mkt, har kollat på Teen Choice Awards på Youtube eftersom bajsiga Sverige inte sänder det på tv. Sen har jag kollar på Paris Hilton's my new BFF, tycker helt klart att rätt person vann. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.


Paddel Mästarna

För en stund sedan så kom jag hem från en tur med båten med mamma, pappa och Sandra. Det var jättekul och Sandra fick ta sitt första dopp för i sommar. Sandra och jag satt och åkte runt i våran ring och då kom jag på den briljanta ideen att paddla in till land, problemet var bara att vi inte hade några åror. Så vi tog nån pinne grej och började paddla med den och min arm. Efter en lååång tid av paddlande så kom vi iaf fram till land, vi satt där ett tag men sedan bar det av tbx till båten, då simmade vi däremot istället. Det har varit en minst sagt intresant dag :)

Something stops me everytime

Idag har jag inte gjort så mkt produktivt alls, när mamma och pappa kom hem så på eftermiddagen så åkte vi ut en sväng med båten. Jag åkte ring och sen stannade vi till och badade lite. Det var verkligen underbart skönt i vattnet. Imorrn ska vi troligen åka ut igen och då ska Sandra åka med. Knäppisen har ju inte badat på hela sommaren så nu ska jag allt få ut henne i vattnet. Ikväll bli det lungt, jag siter i min pjamas redo för sängen känns det som. Men jag ska nog ta och se en film, en komedi, så att man får skratta lite.

Shine a Light and Send it On

Nu var det länge sedan jag bloggade, men så kan det bli ibland. Bloggen är inte direkt första prioritet. Jag har varit hundvakt nu igen i några dagar, men idag ska den lilla sötnosen åka hem igen. Jg vill verkligen ha en egen hund, en liten maltipoo (blandning mellan dvälgpudel och melteser). Dom är så himlans söta. Idag är det bara 10 dagr kvar tills skolan börjar igen, väldigt deprimerande att tänka på. Även fast det ska bli skönt att komma tbx till rutinerna och komma ett steg närmare til att ta studenten så känns det jobbigt att behöva börja plugga igen.


Send It On

RSS 2.0