Uppsala imorrn

Imorrn blir det shopping i Uppsala med Linda har inte shoppat på typ hela sommaren och jag behöver verkligen nya kläder så det ska bli riktigt kul. Hoppas att ag hittar mycket snyggt. Igår vart det filmkväll med Sandra, vi såg Hairspray som var sådär och sen Marley och Jag, den var riktigt rolig men även lite sorglig i slutet. Hon sov kvar här och åkte hem idag nån gång på eftermiddagen. Sen dess har jag inte gjort så mycket alls. Nu ska jag nog lägga mig och kolla på några Vänner avsnitt.


Somewhere we went wrong


Bilden är tagen av mig

Jag har träningsvärk. Inte skönt. Plus att jag är boored som tusan. Jag sitter fortfarande i pjamas här vid datorn. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu. Ikväll ska jag träffa Linda, Madde och Jossan igen, ska bli kul. Nej det blir väl  att fortsätta sitta här och lyssna på Jonas Brothers album om och om och om och om igen. Jag tröttnar inte för er som undrar.

Soon you will be on your own


Bilden tagen av mig

Idag har jag varit ute och joggat med min syster, jag hade inte tränat kondition på jättelänge så det var på tiden. Det var så klart jättejobbigt men det är ju skönt att ha gjort det nu. Det är inge fint väder idag heller, man kommer väl inte få nån mer sol innan skolan börjar och det blir höst. jag har precis ätit lite lunch, laxsallad blev det, riktigt gott och nu tänkte jag ta och bädda rent i min säng.

I can't make you feel what you don't feel

Ikväll var jag på bio med Linda, Jossan och Madde. Vi såg The Proposal, den var riktigt rolig. Kan devinitivt tänka mig att se den igen sen när den kommer ut på DVD. Det var rikitgt roligt att träffa Madde och Jossan oxå, vi ses inte så ofta längre, dom är ju så upptagna med golfen dom små sötnosarna. Linda tog lite bilder oxå så när jag får dom kanske jag lägger ut några här.

You're Rambling Again...

Nu tänkte jag sätta mig här och babbla på om allt och ingenting mitt i natten igen. Känner att jag börjar bli lite trött så man kanske skulle ta att gå och få lite sömn, but whats fun about that?
Fast datorn erbjuder inte direkt något roligare just nu, alla roliga bloggar är lästa och ingen inspiration till ps har jag. Så kanske borde jag gå och sova. Hmmm det här vart ju riktigt jobbigt. Så här gör jag nog, jag ser klart på avsnittet av Förhäxad som står på paus och sen sover jag. Så får det bli, Nighty Night.

The Gift of a Friend



The world comes to life
And everythings bright
From beginning to end
When you have a friend
By your side
That helps you to find
The beauty you are, when you open your heart
And believe in
The Gift of a Friend

Charmed


Jag har blivit lite beroende av Förhäxad nu, kan inte sluta titta, jag vill veta vad som händer. Igår städade jag ju mitt rum, men jag tog nog på mig lite mycket med att rensa alla lådor för jag hann inte klart. Men jag planerar att göra klart allt idag.

Cleaning

Jag håller för fullt på att rensa i lådorna under min säng, vilket är väldans obbigt efter som jag har en jävla massa skit där. Jag har hittat allt möjligt där under, bl a en Magig Twist som man gör flätor med i håret och även en låda med Polly Pocket grejer i. Saken är bara att nu när jag rensar bort allt blir det ganska tomt i lådorna. Nu tror jag att maten är klar där nere så nu ska jag gå.

You said you wouldn't let them change your mind



Bilder tagna av mig

PS Nu ska jag städa mitt rum.

Cupcake


Sandra och jag har bakat Cupcakes idag och så här blev dom. Inte världens finaste kanske men för att vara typ första gången såtycker jag att vi lyckades riktigt bra. Den längst ner i högra hörnet med ett N på tillängnar jag härmed Nick Jonas. Jag ska äta den med omtanke.

real life is such a mystery

Just nu sitter jag och äter frukost, jag var väldans hungrig när jag vaknade. Det är inte ofta jag är det, brukar inte kunna äta frukost förrän en stund efter att jag vaknat. Idag kommer Sandra hit, vi ska gå ut och fota lite och sen ska hon sova här också. Det blir nog mysigt, som vanligt.

Cutie


Min lilla sötnos är riktigt bra på att posa.

You just might need Dynamite




Jaha, vad ska man hitta på då? Städa låter inte lockande men det måste tyvärr göras. Hundar hårar förfärligt mycket. Lika bra att ta tag i det.

From Beginning To End

Idag är jag mycket gladare, även om dagen inte började jättebra. Eftersom jag har varit hundvakt så ställde jag klockan i morse för att gå upp och gå ut med hunden och ge den mat och så. Men ´när klockan ringde så måste jag stängt av den och sen somnat om för jag faknade inte. Så när dom kom för att hämta henne så hade hon varken varit ute eller fått mat. Lite pinsamt men vad ska jag göra.

I knew better

Nu ska jag lägga mig och kolla på förhäxad, jag känner mig inte glad. Ska försöka sova bort det, hoppas jag drömmer något underbart. Fast då blir man så sur när man vaknar sen. Gud så jag babblar.

Don't let em



Photoshop ville inte riktigt göra som jag ville idag, men jag lyckades i alla fall få till bilden ovan någolunda.

Falling Over Me

God Morgon. Det är finare väder idag, härligt med lite sol. När det är grått hela tiden blir man så himlans trött. Jag har precis ätit frukost och nu tänkte jag pilla lite i ps. Jag har mycket inspiration nu. Resultatet kommer så klart upp här på bloggen sen.

i can see it in your eyes



Jag gick aldrig och la mig, jag kände mig inspirerad och lekte lite i ps istället.

Every Time You Lie


Idag har jag inte gjort så mkt, har inte mått jättebra så det har blivit mycket bara ligga och kolla på TV. Har mest kollat på förhäxad säsong 6 som jag nu har sett slut på. Så nu vill jag veta vad som händer. Vet fasktiskt inte varför jag har flera säsonger av förhäxad på DVD, det är inte en jättebra serie. Men jag önskade mig säsong ett i present för länge sedan och sen ville jag ju veta vad som skulle hända och köpte flera. Så kan det gå. Känns lite onödigt nu eftersom jag inte tittar på dom så ofta.

Aja, nu ska jag sluta babbla. Nu ska jag faktiskt krypa ner i min säng och kolla på något avsnitt av Vänner innan jag ska sova. Vänner kan verkligen få en på bra humör.

PS Har lyssnat som en tok på Demis nya album "Here we go again" idag, det är skitbra!

Emma Watson

Emma Watson in Proenza Schouler Emma Watson

Emma Watson är otroligt vacker, hon har underbar stil också.

Quiet


It's much too quiet in here
I wanna disappear
I can't find myself thinking too clear
It's too quiet in here
Make it all go away
Why can't we break the silence, why wait?

I hear what you're not saying

Igår sov jag hos Sandra, det var lika mysigt som vanligt, hon tvingade mig att kolla på Sommarkrysset (Det är okej Sandra) och sen åt vi massor av popcorn och kollade på film. Jag kom hem vid tre tiden idag o sen dess har jag inte gjort så mkt, varit ute med Daisy eftersom jag  ska vara hundvakt den här veckan. Och så har jag kollat lite på förhäxad. Har haft värsta jobbiga huvudvärken också, men den har som tur är gått över nu. Ska kanske se en film med min syster senare annars har jag inget planerat för kvällen.

Can’t take away this feeling

Nu är jag jag ganska nyligen hemkommen från bion, filmen var jättebra. Absolut värd de 85 kronor man fick betala för att se den. Jag rekomenderar alla som inte har sett den än starkt att se den NU! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på resten av kvällen, men jag fick lite lust att städa, kanske tar och gör det, till jag tröttnar vilket brukar bli ganska snart efter det att jag börjat.


Harry Potter and the Half Blood Prince



Nu ska jag snart fara iväg in till stan, jag längrar tills jag får se filmen.

Inga hål

Nu är jag hemma igen från tandläkaren. Inga hål hade jag, det var bra. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska åka in till stan och möta linda vid fyra. Jag borde städa mitt rum, men det är jobbigt, jag orkar inte.

Going to the dentist

Jag har precis gjort mig iordning för att åka iväg till tandläkaren, fast jag behöver inte åka än på ett tag. Jag ska inte vara där förrän klockan elva. Jag gillar inte att vara hos tandläkaren, det gör så himlans ont när dom trycker in dom där grejerna i munnen när dom ska röntga. Men jag är glad att jag aldrig har haft något hål och har behövt borra, jag hoppas att jag har samma tur även denna gång. Ikväll blir det Harry Potter med Linda, vi har inte träffats på hela veckan eftersom hon har jobbat så det ska bli riktigt mysigt.

Walk Away

Miley Cyrus In Elle Magazine
Miley Cyrus - Elle Magazine

PS. Nu ska jag ut och övningsköra

Sleepless Night

Gud så dåligt jag sov i natt, först kunde jag inte somna och sen vaknade jag en miljon gånger i morse. Så nu vid tio gav jag upp och gick upp istället. Jag har ingen aning om vad denna dag kommer att erbjuda. Men jag vet att jag nu ska gå och göra Pilates och sen äta lite frukost.

It’s just another pretty lie

Idag var jag ute och gick med min farbror och fasters hund, jag fick lite pengar för det så det var bra. Sen har jag inte gjort så mkt idag. Nu funderar jag starkt på att dra mig mot sängen eftersom jag är väldans trött. Ska nog se några avsnitt av vänner, eller kanske OC, nu blev det jobbigt...

God Morgon

God Morgon! Detta var en väldigt seg morgon, jag vaknade för en halvtimme sedan och ligger fortfarande kvar i sängen. Men jag ska väl försöka ta mig upp start. Tror att jag ska ta och göra lite Pilates innan jag äter frukost.

Yesterday dont matter if its gone

Idag fyller min pappa år, vi har haft gäster, eller rättare sagt vi har gäster. Annars har jag inte gjort så mkt idag, var med och handlade lite tidigare idag och sen har jag plockat iordning på mitt rum. Jag gick runt länge och funderade på vad det var för dag idag till jag kom fram till att det var tisdag. Man blir alldeles dagblind när man inte går i skolan. Alla dagar ser ju lixom lika dana ut då. Det spelar inte så stor roll om det är helg eller inte. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. jag har ont i magen. Det är inget kul.

Gonna let the light, shine on me

Idag var det äntligen fint väder igen, lite målningt men väldans varmt. Jag, mamma och syster har varit på stan idag, vi köpte present till min pappa som fyller år imorrn. Sedan fikade vi lite och så oxå, det var mysigt. Nu ska jag väl ta och hitta på något vettingt att göra istället för att sitta här och dega. Sen ikväll ska mamma och jag kolla på film och mumsa på Twix som jag köpte idag.

Popcorn


Jag har förätit mig på popcorn, men gott var det.

Black Keys

And the black keys never looked so beautiful
And a perfect rainbow never seemed so dull
And the lights out
Never had this brighter glow
And the black keys showing me a world I never know

The walls are closing in
Don't let em get
Inside of your head

- Nicholas Jonas


I Wanna


<3


Dagen har inte varit en särskilt händelserik dag men det har varit skönt. Jag har varit jättetrött. Men pappa och jag var i alla fall ute och övningskörde en sväng, det gick väl okej. Men det är väldans svårt, jag har inte kört så många gånger så jag har inte riktigt got the hang of it just yet. Men det kommer väl antar jag. Just nu sitter jag och lyssnar på All Amercian Rejects och gör inget alls. Jag är väldigt sugen på popcorn, får se om jag orkar ta mig upp ur sängen och göra mig lite.


Here we go go go again

Det har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, men det har sin förklaring. Sandra var ju här i onsdags, sen åkte hon hem vid tre eller nått sånt i torsdags, sen vis sex tiden kom Patricia, Jossan och Madde hit, vi åt mat, spelade kort och pratade om allt och ingenting. Jossan och Madde vann för övrigt stort över mig och Patricia på tecken och slå. Patricia sov sedan kvar. Igår så åkte jag hem till Linda <3, som hade varit borta i typ en vecka, det var jätteskönt att träffa henne igen. Vi var bara hemma hos henne och kollade på film och åt kladdkaka som vi bakade, den vart asgod. Nu sitter jag på mitt rum och kollar på OC och myser under mitt varma täcke.
 


Demi Lovato - Here we go again

Finally found the missing part of me

Just nu är Sandra och jag inne på fjärde harry potter filmen, man börjar tröttna lite smått men har man bestämt sig för att se alla så får man ju göra det. Hoppas att ni har haft en bra kväll.

I'm just a bit confused

Igår var jag hos Sandra, vi hade jättemysigt och såg på film och åt godis. Jag sov kvar där och kom hem vis två tiden idag eftersom jag var med mamma och handlade på vägen hem sen. Ikväll blir det bara slappa framför tv:n tror jag. Imorrn åker mina föräldrar iväg med husvagnen så då blir jag ensam tills på söndag. Men imorrn kommer Sandra hit och håller mig sällskap, vi ska ha Harry Potter maraton och se så många av filmerna vi orkar. Det ska bli kul. Sen på torsdag ska jag till jossan för att träffa henne, madde pch patricia. Mysigt. Nu ligger jag och kollar på Paris Hilton's my new BFF.
 

Den här ska jag definitivt ha som ringsignal nu.

Before the Storm


Här är en video jag gjorde för någon dag sedan, jag vart hyffsat nöjd. Det är nog ont om OC fans kvar där ute, men det stoppar inte mig.

I've been waitin' for this moment

Usch vad jag hatar det här vädret, det är alldeles grått och regning. Jag vill ha sol och värme på mitt sommarlov. Finns det någonstans man kan beställa det? Igår möblerade jag om i mitt rum, jag blev inte riktigt klar så idag ska jag väl fixa lite med det. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Med tanske på vädret blir det väl iaf till att vara inne.

I can't get your smile out of my mind

Idag är det verkligen skit väder, det regnar och åskar. Inte så jätteroligt alls. Det vore egentligen ett väldigt bra tillfälle att städa mitt rum men det orkar jag inte göra, så jag skjuter upp det lite till. Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på men det blir nog att bara ta det lugnt, min kära syster är hemma här ikväll oxå så då ska jag passa på mysa med henne. Hon bor nämligen i västerås och är inte hemma här så ofta.

I can't stop the rain from falling

Det regnar, åskar och blixtrar ute. Jag är lite rädd. Jag är ganska nyligen hemkommen från min farfar, vi var där och grillade lite och så ikväll. På dagen idag så var jag ju som sagt och år lunch med Patricia, vi träffades vis ett tiden, sen satt vi på kafeet till halv fyra nånting. Sedan träffade vi madde (som jag inte hade träffat på år och dagar) på torget, då köpte vi lite glass och sen satt vi o pratade lite o så. Det var riktigt mysigt. Sedan åkte jag direkt ifrån stan till min farfar. Nu ska jag lägga mig och sova. Jag är väldigt trött.

Little Bit Longer and I'll Be Fine


En gammal bild på mig och Patricia från när vi var i Falun

Just nu sitter jag här och kollar på Jonas brothers 3D concert experience, Nick är så underbar när han sjunger Little Bit longer, jag får tårar i ögonen. Snart ska jag ta o cykla in till stan för att möta Patricia. Vi har inte setts på länge så vi bestämde oss för att träffas och käka lite lunch. Det ska bli riktigt trevligt.

I'm standing out in the rain


<3

Jag vaknade av att det åskade utanför mitt fönster nu på morgonen, inte det skönaste sättet att vakna direkt. Jag fick inte sova ut heller, jag somnade inte förrän vid två igår natt så jag har bara svot isju timmar. Alldeles för lite. Men världen kan väl behöva lite regn också, hoppas bara att det inte håller i sig för länge. Nu ska jag ta mig upp our sängen och äta lite frukost.

I tear you out of my heart

Jag har precis gjort en ny header till bloggen, jag hade verkligen tröttnat på den andra. Hoppas att ni gillar den. Idag har jag gjort absolut ingenting, förrutom headern då. Jag har lite ont i halsen och så så det har bara blivit vilnade för min del. Men det är väldans jobbigt o ligga i sängen hela dagen, det blir så himlans varmt. Solen ligger lixom på på mitt rum och även fast jag har markisen nere så känns det som en bastu här inne. Nu funderar jag på om man kanske ska ta och gå o göra lite lunch. Jag får se om jag orkar ta mig upp ur sängen.

RSS 2.0