Instagram September

 

The rain is coming down and we're on the run

Tiden går så fruktasnvärt snabbt, ännu en vecka är snart förbi. Dagen har spenderats ute hos min syster där jag har hjälpt till med att ta hand om barn och laga mat till ett helt kompani. Vi och gräddade sex satser med pannkakor vilket tog sin lilla tid. Blev kvar där hela kvällen och kom hem för inte så länge sedan alls.
 
Imorgon behöver jag plugga en del, dels inför min första tenta som jag har den 17 oktober och sedan så har jag en uppsats som ska vara inne på tisdag. Så det är fullt upp. Börjar bli lite nervös inför tentan faktiskt, just för att det är den första och jag inte riktigt vet vad jag har att vänta mig. Men förhoppningsvis kommer det att gå bra. Nu ska jag nog se en film innan jag ska sova.

Sunday clears away the rust of the whole week

Då var det söndag igen, har haft långhelg eftersom att jag var ledig i fredags vilket var riktigt skönt. Så den dagen spenderades efter en rejäl sovmorgon mestadels i soffan. Blir inte många lata dagar nu så det var otroligt skönt. Igår åkte jag ut till syster och myste med mn underbara systerson och hjälpte även till med att laga mat och lite så eftersom att dom håller på att lägger om taket på huset. Efter det vart det filmkväll med Sandra, vi lagade hemagjort pizza och såg på film, mysigt värre var det. Idag så vart det lunch med Rebecca på stan eftersom hon är hemma från Jönköping över helgen. Jätteroligt att träffa henne och catcha up lite. 
 
Så det vart en ganska fullspäckad helg ändå trots att jag från början inte hade några direkta planer. Imorrn är det skola igen som gäller, har föreläsningar mellan två och fem. Skönt med lite sovmorgon. 

Forgetting how to live

Då var den första skolveckan avklarad, idag har jag ingen föreläsning vilket är väldigt skönt då jag redan har fått tillräckligt med plugg för att hålla mig sysselsatt hela helgen.
 
Ikväll hade jag tänkt åka in till Uppsala för att vara med på insparken men eftersom jag har blivit ordentligt förkyld så känns det som att det bara är att glömma. Väligt surt eftersom insparken har varit otroligt rolig. Men den är inte över än så jag har ju fler tillfällen att vara med. Så idag får det bli en sån där ligga i soffan och glo på film dag. Jag vill bli frisk nu!

Måndag

De senaste dagarna har varit långa och hektiska men otroligt roliga. I torsdags satte insparken igång så det har varit full fart hela helgen. Igår var vi lediga dock så min dag spenderades i soffan, idag är det inte heller någon insparksaktivitet men däremot så har jag min första riktiga föreläsning. Spännande. Kommer att bli ännu mer hekltiskt nu när jag måste hinna med både ispark och plugg. Men förhoppningsvis blir det inte alltför stressigt.
 
Det jobbiga är att jag kände hur halsont började krypa fram igår och idag känns halsen som sandpapper, inte roligt för fem öre. Blir nog ingen utgång för mig nu i veckan, jag får spara mig till helgen. Nu ska jag äta lite frukost och försöka göra lite nytta innan bussen (som börjar kännas som mitt andra hem) tar mig till Uppsala.

RSS 2.0