Vampire Diaries bloopers
Älskar när Ian presenterar sig som Ian i season 2 bloopers

Ny Serie: The Lying GameThe Lying Game
handlar om tvillingarna Emma och Sutton som blev separerade när de var små och precis har hittat varandra. Emma har växt upp i fosterhem medan Sutton blev adopterad av en rik familj. När Emma åker till Sutton övertalar Sutton henne att vara henne i några dagar medan hon följer en ledtråd om deras riktiga mamma. Men Sutton kommer aldrig tillbaka när hon skulle och Emma har inget sätt att kunna ta kontakt med henne.

Den här serien är baserad på böcker av Sara Shepard, författaren av Pretty Little Liars som just nu är min favoritserie. Jag hade därför ganska höga förväntningar på den här serien och jag måste säga att jag inte vart besviken. Första avsnittet var verkligen jättebra och jag tror att det kommer bli en riktigt spännande och bra serie. jag ser fram emot nästa avsnitt!

Säsongspremiärer


Nu är nästan hösten här vilket innebär att många tv-serier drar igång igen. Några som jag ser fram emot lite extra är Gossip Girl och 90210 eftersom dom slutade så spännande. Ser även fram emot Supernatural och Vampire Diaries något otroligt. Här är en lista på datum då serierna startar i USA (De som jag följer).

Gossip Girl säsong 5 - 26 September 2011

90210 säsong 4 -  13 September 2011

Supernatural säsong 7 - 23 September 2011

Vampire Diaries säsong 3 - 15 September 2011

Grey's anatomy säsong 8 - 22 September 2011

Desperate Housewives säsong 8 - 25 September 2011

One tree hill säsong 9 - Januari 2012

Nya Serier:

The Secret Circle - 15 sept

Heart of Dixie - 26 sept

Redecorating


Jag har ett extremt sug efter att göra om i mitt rum. Det behöver inte vara så stort, bara jag får lite förändring. Jag orkar inte ens städa för att det känns som att det inte göra någon skillnad. Ovanför är några saker som jag gärna skulle köpa till mitt rum, jag tänker åka och kolla lite i affärer snart också hade jag tänkt. Vill även ha lite nya möbler och bli av med några men vi får se hur det blir med det.

17 Augusti

Snart ska jag cykla iväg för min sista dag på jobbet. Jag har slutat halv två i två dagar nu så det har inte varit så jobbigt att jobba direkt, även om det tar emot att gå upp på mornarna. Jag har i alla fall sökt om att få fortsätta som timvikarie på jobbet så vi får väl se vad som händer.

På lördag fyller jag år, då blir jag 19. Känns konstigt, onödigt. 19 är en onödig ålder. Vi ska i alla fall ha lite gäster och så så när jag kommer hem från jobbet idag (eller om jag möjligtvis skjuter upp det till imorgon...) så måste jag städa. Mitt rum ser just nu ut som en avfallsstation.

Nya Serier: Awkward och Friends with Benefits


Efter att ha tagit beslutet att lämna några serier bakom mig, såsom Teen Wolf och The Nine Lives of Chloe King så bestämde jag mig för att ge två andra serier en chans.

Awkward är en komedi serie som går på MTV. Den handlar om Jenna råkar ut för en olycka vilket startar rykten om att hon är självmordsbenägen. Helt plötsligt börjar hela skolan att prata om henne och alla vet vem hon är. Men inte på ett bra sätt. Bland skådespelarna så kan vi se Ashley Rickards som tidigare har varit med i bland annat One Tree Hill och Beau Mirchoff som har varit med i Desperate Houswives.

Friends with Benefits är även det en komedi serie som handlar om en grupp av väner som bor i Chicago. Ben och Sara söker båda efter kärleken men det går inte så bra för någon av dom. Och undet tiden så har dom varandra, as friends... with benefits. Danneel Ackles (tidigare Harris) ser vi som Sara och Ben spelas av Ryan Hansen som man känner igen från Veronica Mars.

Lördag

Jobb, jobb, jobb består mitt liv av just nu. Men jag är glad så länge jag har ett jobb och får tjäna lite välbehövliga pengar. Jag har inte jättelång tid kvar på jobbet nu så varje pass är värdefullt. Idag jobbar jag till klockan fem och imorrn har jag en delad tur. Den kan vara ett riktigt helvete, vad ska man göra dom där lediga timmarna mitt på dagen liksom? Får väl åka hem och sova. Har lite sömnbrist känns det som. Ikväll blir det tidigt i säng om jag ska orka gå upp så här tidigt då med.

Nu ska jag gå och packa matlåda och göra lite nytta innan jag åker iväg.

RSS 2.0