Lördag

Igår hade jag en jättebra kväll, jag Sandra och Emelie gick och såg den efterlängtade Hunger Games. jag blev verkligen inte besviken heller, även om jag läst boken och jämförde dom båda en del. Men det var en ritkigt riktigt bra film. Sandra har lagt upp en recension på våran filmblogg för den som är intresserad.

Idag är det jobb 7.30-11.30 som gäller, ingen lång dag vilket är riktigt skönt. Sov inte bra alla i natt så när jag kommer hem blir det väl att lägga sig en stund igen.

Längtan



Egypten 2010

Idag längtar jag exra mycket till värmen utomlands, spelar egentligen inte så stor roll vart jag får åka. Vill bara till värmen. Tur att det inte är allt för långt kvar tills jag åker iväg till Kreta!

Tisdag

Vaknade imorse och fick nästan panik när jag tittade ut genom fönstret. Snö. Inte lite snö heller. Bamsestora flingor trillade ner från himlen. Jag kände bara för att krypa ner i sängen igen. Ser inte alls fram emot att jobba idag och dessutom jobbar jag ända till halv fem. Hur jag ska orka med det vet jag inte, men förhoppningsvis blir det inte en alltför jobbig dag.

Annars har jag bara ett möte inbokat på torsdag den här veckan. Men någonting säger mig att dom snart kommer att be mig jobba resterande dagar den här veckan också.

Bokat resa


Igår bokade jag och Linda en resa till underbara Kreta. Den 24 maj bär det av! Längtar verkligen sjukt mycket till att få komma bort ett tag, så nu kan tiden få gå fort så att det blir maj snart.

Idag börjar jag redan klockan sju och det va riktigt segt att komma upp då jag slutade klockan nio igår kväll. Men som tur är så går jag inte heldag utan slutar halv två. Väldigt skönt såhär på fredagen, sen när jag kommer hem så blir det attt se nya avsnittet av Vampire Diaries. Som jag har längtat.

Söndag


Min underbara frukost nu på morgonen

Igår jobbade jag till halv fem, var en krävande dag på jobbet måste jag säga men dagen gick i alla fall hyffsat fort vilket alltid är skönt. Efter jobbet hämtade jag upp Linda, när vi kom hem lagade vi fajitas och sen blev det melodifestivalen med massa god frukt till. Jag är riktigt nöjd över vem som vann måste jag säga.

Idag blev jag ledig så jag ska passa på att bara slappa och ta det lungt tänkte jag. Hoppas ni får en bra söndag!

Fredag

Idag har jag varit ledig så imorse fick jag sovmorgon, lite senare åkte jag iväg och tränade innan jag skyndade hem för att duscha och göra mig iordning. Eftermiddagen spenderades med Linda i Uppsala där vi åt en sen lunch innan vi gick i affärer. Hittade en del grejer i alla fall. Ett par jeans, en kjol och lite smink fick följa med mig hem.

När vi kom hem igen så åkte jag och handlade lite grejer som saknades här hemma. Köpte massa god frukt också, så ikväll har jag mumsat på jordgubbar. Nu ska jag snart stänga av datorn och sova för imorrn ska jag upp tidigt för att jobba.

RSS 2.0