So won't you fly with me?

Idag vaknade jag av en fruktansvärd huvudvärk, det var verkligen hemskt. Jag har fortfarande ont men jag har tagit en huvudvärstablett så förhopingsvis försvinner den snart. Jag mår illa också så ingen frukost har jag fått i mig. Jag tror det beror på att jag var ute i solen så mycket igår utan att dricka särskilt mycket. Nu ska jag väl försöka äta något.

Vanessa Hudgens


Jag bjuder på lite inspiration så här på fredagskvällen. Vannessa Hudgens har fin stil.

We're chasing stars to lose our shadow

Idag var vi ute i fagerudd hela dagen, vi hade geografi så vi gick runt o kollade typ på massa grejer efter istiden. Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv som gick i skogen utan att freaka out en enda gång. Jag hatar verkligen insekter men jag har faktiskt blivit mycket bättre på att hålla mig lugn. Haha nu får jag det att låta som att jag har värsta problemet. Det har jag inte. Jag lovar. Jonas Brothers nya låt Fly With Me är min nya drog. Så att ni vet.


I saw where we went wrong



Linda och jag kom hem för en liten stund sedan, vi var hem till henne en sväng efter skolan eftersom hon skulle packa o ha sig. Sen åkte vi hem till mig. Hon ska sova här ikväll eftersom vi har nån geografi grej imorrn ute i fagerudd och det är inte så lång från mig, så då slipper hon cykla ända hemifrån. Inatt ska vi vara uppe och kolla på Jonas Brothers Live chat oxå!! :D

I never meant to start a war

Jag kollade just på Greys Anatomy, underbart att Izzie och Alex gifte sig. Det är så sorgligt att Izzie är sjuk, jag vill inte att hon ska vara sjuk, jag vill inte att hon ska dö. Nu sitter jag här och lyssnar på Battlefield av Jordin Sparks, riktigt bra låt.
 

I honestly believed in you

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, vi fick sluta lite tidigare, det var skönt. Imorrse hade vi sovmorgon till halv elva oxå det var ännu skönare. Jag behövde få sova lite. Idag ska jag plugga till Tyska provet jag har imorrn, ser inte fram emot det alls. Det kommer inte gå bra.

Imorgon har Jonas Brohers live chat igen!! Så då blir det att sitta upp hela natten igen eftersom den inte börjar förrän kl 2 på natten på grund av tidsskillnaden. Men dom är värda att sitta upp för.

Jag kollade på CSI i förrigår eftersom Taylor Swift var med, hon var riktigt bra skådespelare tycker jag även om hon inte var med så där jättemycket. Synd bara att hon skulle behöva dö på slutet, det var sorgligt. Nej nu ska jag väl ta atg i tyskan.


Rachel Bilson



























Jag har alltid gillat Rachel Bilsons stil, hon lyckas alltid. Hon är alltid lika fin, även om hon bara har någon så simpelt som svarta jeans och en vit t-shirt på sig.

I found a way to let you in

Nu är jag hemma igen från skolan, det här dagen gick ganska fort vilket är väldigt skönt.. jag hade ingen tyska eftersom hon hade muntligt prov med några andra. Imorrn har jag munligt prov, det längtar jag INTE till! Det kommer inte gå bra alls. Men men, det måste ju göras så det e väl bara o göra sitt bästa.

jag har lite dåligt med blogginspiration just nu så det blir mest inlägg om mina dagar, om någon har några ideer så säg gärna till!

Good Morning

God Morgon! jag sitter här och bortstar tänderna och lyssnar på Taylor Swift, snart ska jag fara iväg till skolan. Jag ser inte fram emot den här veckan eftersom jag har tyska prov. Men det blir skönt när den över för då är det inte långt kvar tills jag åker till Spanien!

Gossip Girl


Nu ska jag snart förflyta mig till soffan för att kolla på Gossip Girl, det händer ju så mkt spännande varje avsnitt så man hinner ju knappt med att tänka. Hoppas det händer något roligt i kvällens avsnitt.

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Igår var ju somsagt jag och Linda och såg filmen Natt på Museet 2, eller Night at the Museum: Battle of the Smithsonian som den heter på engelska. jag måste säga att den var riktigt bra, väldigt rolig. Ben Stiller kan ju få vem som helst att skratta och sen var det massa andra roliga skådespelare med oxå. Han som spelar Pheobes pojkvän ett tag i Vänner var med, Hank Azaria heter han.

Höjdpunken med filmen var ju definitivt att Jonas brothers var med, dom spelade små Cherubs. Dom sjöng en del  av My heart will go on och sen en del av deras låt Lovebug. Sedan så spelades deras nya låt Fly with me i slutet, så Linda och jag satt kvar i biosalongen och lyssnade på den när alla andra hade gått.


Jonas Brothers - Cherub Bootcamp

Now the past can come alive

Nu har Linda nyss åkt hem så nu väntar städning och plugg, har inte pluggat på hela helgen så nu får jag lov att ta tag i det. Hur tråkit det än är. Mamma och pappa kom nyss hem också, så nu ska man väl spendera lite tid med dom också. Nej nu ska jag fortsätta damsuga.

Bio



Nu bär det av till bion, Linda och jag ska se Natt på Museet 2. Ha en bra kväll!

Never thought you’d be breaking my heart















Igår vart det filmen Out of sight med Jennifer Lopez och George Clooney och glass, det var riktigt mysigt. Filmen däremot var inte den bästa sen tror jag att jag har sett den förrut. Men men man kan ju inte veta om en film är bra förrän man har sett den. Vi gick och la oss ganska sent igår så idag har det mest blivit slappande framför tv:n. Jag borde egentligen plugga eftersom jag har tyska prov nästa veckan, men jag orkar inte just nu så det får vänta.

Vi såg ganska nyss första avsnittet av Stylista som har börjat på trean, det var riktigt bra och jag tror att det kommer bli något msn kan följa.

When you look me in the eyes

Nu har Linda och jag just ätit klart, vi lagade Fläskfile med potatis kroketter och bearnaisesås, det var väldigt gott vi skulle nog ha en riktigt ljus framtid som kockar. Nu sitter vi och försöker hitta någon film eller så vi kan titta på ikväll men det typ inget bra på tv.

Idag så har vi även provpackat lite inför spanien, vi packade massa grejer och sen såg vi hur mycket väskan vägde eftersom den bara får väga 15 kilo. Men det var lungt vi hade flera kilo över. Ha en bra kväll!

Lights will guide you home

Nu har vi just sett klart på You Me and Dupree som gick på sexan, den var ganska rolig men inte direkt en film jag kommer att se igen. Låten Fix You sepaldes i slutet och det fick mig att vilja kolla på OC. Jag älskar avsnittet av OC där Fix You spelas. Inte för att Caleb dör utan för att både seth och Summer och Ryan och Marissa hittar tillbaka till varandra igen. Underbart.


Where would we be if we couldn't dream?

Nu har Linda och jag nys kommit hem från en lite promenad. Den var ganska kort eftersom linda fick ett sår på foten och började blöda. Det såg ut att göra ruskigt ont så vi vände och gick hemåt igen. Men vi var iaf ute en stud och fick lite frisk luft och nya krafter.

Nu ska vi nog sätta igång och skriva en packlista eftersom vi åker til spanien om mindre än tre veckor. Tråkigt nog inte utan föräldrar men det ska bli roligt ändå.

I cant hear the thoughts inside my head

Nu har jag en ny header, jag får se hur länge jag har den kvar. jag vart inte jättenöjd så det akasnke dyker upp en ny header ganska snart. Det återstår och ser. Linda och jag sitter här som två nördar med våra datorer, men men.

Ikväll blir det nog bara slappa, vi se säkert någon film eller så, sen måste vi laga någon mat oxå, vilket inte är så jättekul. men man måste ju äta. Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model.

Helloo

Hej! Här är min nya blogg, här kommer jag skriva om mitt liv och allt som ploppar upp i mitt huvud, hoppas att ni kommer att gilla den. Just nu så håller jag på med en ny header till bloggen. Den blir förhoppningsvis klar snart.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0