Gott Nytt År


Rubrik

Idag har jag varit en liten nörd och suttit och kollat på serier. Jag har sett klart säsong 1 av Supernatural och One Tree Hill. Det är första gången som ajg ser supernatural. One Tree Hill har jag kollat igenom förrut. Båda är riktigt bra serier även om OTH är lite mer min stil. Har inte så mycket blogginspiration och det är därför det blir glest mellan inläggen. Förhoppningvis kommer den tillbaka snart.

Julklappar

Kompaktkamera Kodak EasyShare M580. Vampire Diaries böcker The Awakening+The Struggle och The Fury+The Reunion. Parfym. Presentkort på Ginza 200 kronor. Presentkort på Åhlens 700 kronor. Presentkort på Åhlens 250 kronor. Pengar 200 kronor.

God Jul

God Jul till alla mina underbara läsare ♥


every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears

Th_500_332_1291877343_tumblr_ld4u1bwvc21qzjggvo1_500_large

Idag har jag städat förfullt så nu är det superfint i mitt rum. Mamma och jag var en sväng på stan också och jag handlade min sista julklapp och ett par strumpbyxor som jag ska ha på mig imorgon. Jag har även kollat på The Last song och suttit och gråtit för mig själv som en lite barnunge. Den filmen är så otroligt bra även om den är så himlans sorglig. Jag ha ätit julmat och skrivit på en engelska uppgift som ska in efter jul. Kände mig motiverad så vaför inte sätta sig och skriva? Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir kasnke någon film.

just the way you are

Tumblr_lcnwfieuq81qc4qffo1_500_large


I brist på egna bilder så snodde jag en bild på snygga Ian Somerhalder från weheartit. Är det ens tillåtet att vara såhär snygg? Troligen inte. Idag har jag inte mått så bra, mått illa och varit allmänt hängig så jag har mest sovit. Vill inte var sjuk över jul. Men förhoppningsvis går det över snart. Nu tänkte jag lägga mig och se på en film och sen sova.

Minnah Karlsson


Minnahs nya album är helt fantsktiskt. Hon är bäst.

Julfilmer


How the Grinch Stole Christmas. Home Alone filmerna. The Holiday. Love Actually. Sen finns det självklart massvis med fler bra julfilmer. Men dessa är mina favoriter.

I do

We are gathered here today to unite two souls as one. Do you, Leo Wyatt, and Piper Halliwell, join us here of your own free will to acknowledge the eternal bond shared by both of you.

Jullov

Äntligen är det jullov. Idag hade vi avslutning i skolan med fika. Efter det gick jag, Linda och Rebecca en sväng på stan, jág köpte en klänning som jag tänkte ha på mig på julafton och sen gick vi och åt lunch på en thai restaurang. Efter det så åkte Rebecca hem men Linda och jag gick en stund till på stan då vi först träffade Sandra och sedan även Josefin. Sedan jag kom hem har jag bara slappat och kollat på Charmed och nu ska jag äta.

snowy inspiration


foto: weheartit

Home Alone


Nu är det färdigbakat för idag. Nu ska jag mysa i sängen med en kopp varm choklad och Ensam Hemma filmen tror jag. Den ger julkänsla så det räcker och blir över.

Deck the Halls


Eftersom det bara är fem dagar kvart till julafton så bestämde jag mig för att göra en julvideo. Jag vart hyffsat nöjd faktiskt. Hoppas ni gillar den.

The snow's coming down, i'm watching it fall


foto: jag

Helgen har varit riktigt bra. I fredags var jag hem till Sandra, vi såg på Robinson och sen en film. Åt oss tjocka på godis gjorde vi också. Igår hom jag hem vid tvåtiden har jag för mig. Sen vid fem så åkte vi till min syster och hennes pojkvän som bjöd på middag. Idag har jag gjort klart en uppsats och sen blir det lite julgodisbak. Granen har kommit upp också. Så nu är det jul på riktigt.

Quiet



On Stranger Tides


Igår kom trailern till fjärde Pirates of the Caribbean filmen. Verkar riktigt bra även om Orlando Bloom och Keira Knightly inte ska vara med. Den 20 maj kommer den på bio. Can't wait!

Get a rose for me


Igår var det Lucia, så nu är det inte långt kvar till julen. En vecka till sen är det jullov. Ska bli så skönt. Idag hade vi juldans på idrotten eftersom det var sista lektionen innan jul. Efter skolan gick jag och Linda en sväng på HM, jag köpte ett nagellack, ett läppglans och en eyeliner. Jag har kommit på att jag verkligen behöver ha nya kläder, men såhär i juletider när pengarns ska gå till klappar har man inte riktigt råd att unna sig. Nu ska jag öva på svenska talet. Ha en bra kväll.

Saturday

Idag har jag haft fullt upp nästan hela dagen. Sov i och för sig länge, vilket var riktigt skönt. Vid två åkte vi för att fira mitt kusinbarn som fyllde 7 år. Sen var jag hemma i några timmar innan vi skulle iväg på middag hos min morbror och moster. Riktigt trevligt var det. Men nu är jag ganska trött så nu tänker jag faktiskt lägga mig och sova. God Natt.

Dreaming People


Och så var Idol över för i år. Även om jag är besviken på att Minnah inte vann, jag har ju hejat på henne enda från början. Men tvåa är riktigt bra det med och Jay förtjänar också att vinna. Han är en otroligt bra sångare. Nu blir det nog något avsnitt av OTH för min del, eller kanske en film. Sen ska jag sova.

Smile, it's Friday

7_117838338_large


Idag mådde jag äntligen tillräckligt bra för att gå till skolan. Började vid tio, så det var en ganska kort dag. Men jag känner ändå nu att jag inte är helt frisk, kroppen orkar inte riktigt. Så när jag kom hem så såg jag på Vampire Diaries, nu är det uppehåll till slutet av januari. Ikväll blir det Tacos, Idol och Ben & Jerrys. Myys.

Supernatural


Hade tråkigt idag så jag började kolla på Supernatural. Inte världens bästa serie men helt okej. Jared och Jensen är ju inte så jobbiga att titta på heller om man säger så. Jag har bara sett 6 avsnitt hittils och jag får se om jag orkar kolla igenom allt. Det är ju trots allt några säsonger.

I eat boys up, breakfast and lunch then when I'm thirsty, I drink their blood

Jag vill fota. Men när man ligger sjuk hemma nerbäddad i sängen så är det nog ingen bra idé att ta sig ut i kylan för att knäppa några kort. Jag får vänta helt eneklt och hoppas på att det fins vintervädret håller i sig. Idag blir det att öva till svenska nationella imorgon som jag förhoppningsvis kommer att kunna göra. Jag har nog inte så mycket val så. Men innan allt tråk så ska jag se på nya 90210 och Gossip Girl.

Pleasant Little Kingdom

 

Vart hemma från skolan idag. Kände redan i lördags att det var på väg så jag tänkte att lite vila är vad jag behöver. Har muntligt nationellt prov i svenska på onsdag så då måste man ju vara frisk, inte jättekul att så där framme och hosta och knappt kunna prata. Jag har fördrivit tiden idag med att sova och kolla på How I Met Your Mother och självklart nya Desperate Houswives avsnittet. Inte världens roligaste dag precis. Hoppas på att jag mår bättre imorgon.


Enchanted


Beställde ett genomskinligt silikonskydd till min telefon idag. Köpte även ett displayskydd. Jag är jämt så himla rädd att mobilen ska bli förstörd så jag tyckte att det var på tiden att jag köpte detta. 176 kronor gick kalsaset på. En tidig julklapp till mig själv. Appropå julklappar så jag har jag både probelm med att komma på vad ajg önskar mig och även vad jag ska köpa till andra. Jag får väl fortsätta grubbla helt enkelt.

RSS 2.0