Shine a Light and Send It On

Tumblr_l9h8icfpdi1qb9865o1_500_large


Igår var en minst sagt stressig dag. Efter skolan cyklade jag hem, hemma hann jag inte mycket mer än att skriva tre ord på min uppsats, läsa en sida i engelska boken och äta något. Jag skulle ju nämligen tillbka till skolan för att sälja fika på föräldramötet. Kom hem därifrån efter åtta någon gång sen var det bara att sätta igång med plugget. Jag hade en uppsats att skriva klar och en bk att läsa. Jag blev förståss klar men det tog sin lilla tid och jag var lite stressad.

Idag känner jag mig lite lungnare, det är ju trots allt sista skoldagen den här veckan. Imorrn är man leding, sjukt skönt. Ne nu ska jag äta upp min frukost, sen bär det av till skolan.

I believe in time and chance, cuz I’m not one for making plans

Sovmorgon! Underbart. Att en timme extra sömn kan göra så mycket. Det enda jobbiga är att jag måste cykla till skolan i kylan, fem freakin' grader är det ute nu. FEM. Inte okej. Jag kommer frysa som en tok. Sitter fortfarande här i pjamas så nu ska jag ta att klä på mig och sen äta lite frukost.

My heart is gonna bleed but I'm leaving either way


Gossip Girl och 90210 var otroligt bra, som vanligt. Ikväll har jag bakat, vi ska nämligen sälja fika på ett föräldramöte imorrn för att samla in pengar till våran New York resa som vi ska göra i vår. Ska bli så himla kul. Kan inte riktigt fatta att i vår kommer jag att vara i New York, en stad som jag bara har avgudat på bilder och på tv. Just nu håller jag på att skriver på min engelska uppstas som ska vara klar på torsdag, går lite segt just nu i brist på inspiration. Men förhoppningsvis blir den klar i tid.

28 September

Det här var nog den längsta skoldagen på länge, känns iaf som det. Trodde aldrig att den skulle ta slut. Men tisdagar är en sån dag eftersom jag har håla i typ femtioelva år mitt på dan. Anywho, nu ska jag glo på 90210 och dricka Chiquita Smoothie.

Music is what I breath, what I love to do. It keeps me alive.


If an ocean lies between us I’ll send a message across the sea

Söndagar är sånna där få-saker-gjort dagar, jag har skrivit en hel lista med plugg som ska göras. Städa däremot var jag duktig och gjorde igår så det känns bra. Det går så mycket bättre att plugga i ett rent och fint rum.

Var med Linda, hennes mamma och syster i Erikslund idag, jag var i stort behov utav ett par nya skor. Så nu har jag ett par. Känns bra att inte behöva gå skolös. Nej nu ska jag plugga.

Autumn Leafs


foto: jag

Bad Moon Rising



"You hated me before and we became friends. It would suck if that was gone forever"


With You I'm Born Again

Skolan var som vanligt ganska oinressant idag. På lunchen gick jag till banken för att hämta ut dosan till internet banken som jag var och skaffade igår. Man känner sig ganska vuxen av att gå på banken måste jag säga. Sen passade jag även på att sätta in lite mynt på mitt konto, bland annat alla femtioöringar som slutar gälla vid slutet av månaden. När jag kom hem såg jag på det nya Grey's avnittet som var det första på säsongen, spännande värre. Sen såg jag även på Vampire Diaries. Nu ikväll så har jag och mamma ätit god mat, sett på idol och sen på eclipse. Jag har även ätit kladdkaka så nu känns det som om jag ska spricka.

PS Jag har ont on blogg inspiration just nu. Därför blir det mest sånna här tråk inlägg. KOm gärna med förslag o det är något ni vill se mer eller mindre utav här på bloggen.

I Can't See You But I Know You're There


Det nya One Tree Hill avsnittet var bra, inte hoppa upp och ner bra men ändå bra. Det hade kunnat fått hända lite mer. Ikväll har jag skrivit på min engelska uppsats som ska vara klar nästa vecka. Jag känner att jag har kommit igång ordentligt nu så det är skönt, nu är det bara att skriva på. Sen har jag sett på idol och nu håller jag på att somnar. Varför är jag så trött jämt?

Put your worries in my pocket I got a key so we can lock it I swear that I wont let them escape

Linda påpekade idag att det är tråkigt när jag bloggar om skolan. Så jag får väl hoppa över det för hennes skull. När vi hade håla idag så åt vi lunch på Vita Elefanten, det var jättegott med kinamat. Det var längesen jag åt det. Efter skolan åkte jag till banken för att skaffa internet bank, ska tillbaka imorrn för att hämta min dosa. Nu täkte jag se på det nya OTH avsnittet som jag inte hann se igår.

Yesterdays gone we gotta keep moving on


Jag är så sjukt trött. Så nu ska jag sova.


Whatever comes I'll be okay

Onsdag idag, vilket betyder sovmorgon. Fick däremot inte så mycket extra sömn. Jag vaknade halv åtta och kunde inte somna om. Så det var bara att gå upp. Idag är det skola som vanligt och sen efteråt ska jag gå och vaccinera mig eftersom jag ska till Egypten snart. Nu ska jag äta lite frukost.

Need A Little Love


Seg dag i skolan. Har varit trött hela dagen. När jag kom hem såg jag dom nya avsnitten utav 90210 och Gossip Girl, båda var riktigt bra. Det händer spännande saker. Jag hoppas innerligt att Blair och Chuck hittar tilbaka till varandra. Dom är så fina ihop. Mitt nya favoritpar i 90210 är Annie och Liam, dom är ju för söta, hoppas att dom reder ut saker och ting.

Ikväll träffade jag Patricia, Jossan och Linda på stan för att äta lite middag. Det var jättemysigt att träffa dom. Det blir inte så ofta nu för tiden. Nu tog idol precis slut så jag ska ta och plugga lite engelska. To kill a Mockingbird, here i come.

I'll Always Remember You

Ligger i sängen med datorn och försöker hålla mig vaken. Var ju i skolan idag efter att ha varit sjuk ett bra tag. Kändes konstigt men det kändes ändå bra att vara tillbaka. Även om det tog på krafterna ordentligt. Ikväll ska jag plugga lite annars blir det bara att ta det lungt. Att stänga ögonen och sova en stund känns väldigt lockande just nu.

The Final Jam


Om en stund kommer Sandra hit, vi ska se på Camp Rock 2. Hon har tjatat ordentligt hela dagen så snäll som man är får hon komma hit. Det blir tredje gången jag ser den här filmen, tredje dagen i rad också. Men det gör inget. Den är bra.

Life gets you down sometimes

Nu har jag röstat. Vuxenpoäng till mig. Idag mår jag som tur är lite bättre, febern är nästan helt nere också vilket är ett plus. Så imorrn blir det skola igen, känns som om det var en evighet sedan jag var där. Inte var där där, eftersom jag var där och röstade idag, men gå på lektioner och så. Ni förstår nog.

Igår såg jag och min kära syster på The Last Song, hon hade inte sett den innan så det var på tiden. Jag tror hon gillade den. Jag tycker i alla fall att den är hur bra som helst och den berör något fruktansvärt, om man inte tycker det så är man troligen gjord utav sten.

Fortfarande sjuk

Är fortfarande inte frisk, har varit hemma hela veckan. I början av veckan var jag till doktorn för tredje gången, då hade jag fått ögoninflammation. Som att det inte var tillräckligt med öroninflammation. Jag fick iaf droppar till ögonen så dom börjar kännas bättre nu. Är inte feberfri än heller så jag blir hemma idag med. Jag hoppas verkligen att jag kan gå imorrn, jag har missat så sjukt mycket. Första veckan tillbaka kommer nog bli väldigt jobbig med mkt extra att göra men det kommer nog gå bra. Hälsan går före, jag måste lyssna på min kropp. Vill verkligen inte bli sämre igen. Idag ska jag i alla fall plugga så mycket som jag kan.

The Return


Igår kom första avsnittet på andra säsongen av Vampire Diaries. Avsnittet var sjukt bra och spännande. Även om jag önskar att Elena och Damon kunde få va tillsammans. Jag tycker verkligen synd om Damon som fick höra av både Elena och Katherine att det alltid varit och alltid kommer att vara Stefan som dom älskar. Jag kunde knappt tycka illa om honom när han dödade Jeremy, som tack och lov hade ringen på sig. Sen var det ju Caroline, jag har faktiskt tittat på sneak peeks från nästa veckas avsnitt så jag vet hur det kommer gå för henne. Men det ska jag inte avslöja här.

We're under the same sky



Gjorde en video för några dagar sedan, den vart väl sådär, men om någon är intresserad, here you go.

min youtube kanal


Can you hear heaven cry

Nu har jag inte bloggat på länge... igen, men jag har faktiskt en ursäkt. Jag har nämligen varit ordentligt sjuk. Jag gick till doktorn förra veckan men han sa att det bara var att vänta på att det skulle gå över. Vilket det inte gjorde, men det blev lite bättre. Så i tisdags var jag med på idrotten, inte en bra ide.

Dagen efter hade jag feber, så ont i halsen att jag inte kunde svälja, lock och en obehaglig smärta i öronen. Så jag var hemma i några dagar och sen igår så gick jag tillbaka till doktorn eftersom jag inte blivit bra. Då sa han att jag hade dubbelsidig öroninflammation. Inte så konstigt att jag har haft ont då. Nu har jag iaf fått pencillin så det lär ju bli bättre snart. Han sa att om jag mådde okej kunde jag gå till skolan på måndag. Vi hoppas på det.


There's a tiger in the room and a baby in the closet

Idag är första dagen då jag känner att jag börjar bli lite friskare, och man tycker ju att efter en och en halv vecka så borde det börja gå över. Nu hoppas vi bara på att jag kan bli helt frisk snart. Idag gick jag iaf till skolan, inte en jättejobbig dag även om jag var trött. 

Det här med bloggningen går ju sådär, känns som att det bara blir en massa meningslösa inlägg. Har ingen riktig inspiration. Hoppas att jag får lite snart, jag vill ju ändå blogga, men jag har inget att blogga om.

första september

Idag var jag till skolan. Började inte förrän halv ett men det var ändå en jobbig dag. Jag känner hur hela kroppen säger emot, men jag kan inte missa mer nu. Imorgon kommer bli ännu jobbigare eftersom jag har en lektion direkt på morgonen och sen nästa halv tre. Men med lite tur så mår jag kasnke bättre imorrn. Nu ska jag vila.

RSS 2.0