There is nothing perfect, There is only life


Var just ute och övningskörde lite med pappa, gick ganska bra tkr jag. Känner att jag börjar bli lite säkrare på att köra, vilket är skönt. Tidigare idag såg jag på filmen The Secret Life of Bees, riktigt bra film måste jag säga. Den berör verkligen. Den kan jag varmt rekommendera. Nu ska jag se på Top Model.

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago

Väldigt skön dag idag, jag hade bara två lektioner sen fick jag åka hem. Så sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket alls, sett lite på tv, ätit lunch och så. Nu ska jag däremot ta och plugga, måste skriva klart den tyska bokrecensionen och sen öva till ett prov i naturkunskap. Inte roligt för fem öre. Känns bara som att jag vill få sommarlov nu. Orkar inte plugga mer. Men jag får väl bita ihop i några dagar till.

Tightrope

i don’t wanna wait too long
and i don’t wanna break it down
the sun is sinking just like stone
and its hard to for me to breath
my mind is missing pieces of you
and fear and the pain have gone
but i’ll keep holdin’ holdin’


and im higher before than i've ever been

i was walking a tightrope can’t you see

that nobody wants to be alone

i was walking a tightrope

can you catch me?

 


It's not a secret anymore

Gjorde en video härom dagen. Lauren och Carter från Make it or break it. Hope you like it.

My Weekend

Igår ringde linda och frågade om jag ville följa med till Gränby centrum, självklart ville jag det. Jag köpte en klänning till skolavslutningen, ett par skor, och ett par nya jeans. Älskar klänningen jag köpte, jättefin är den. Efter att jag såg SATC 2 härom dagen så kom jag på att jag inte har ettan på dvd, så när jag hittade den billigt så köpte jag den också. Jag sov kvar hos linda igår och vi såg på Riding in cars with boys. Riktigt bra film asså, rolig, sorglig om vartannat. Nu blir det plugg.

The Pretty Reckless

Man kan ju tycka vad man vill om Taylor Momsen, men musiken, den är riktigt bra.

I'm here

Igår vart det Sex and the City 2 med kära syster, jag tycker att den var riktigt bra. Att den har fått dålig kritik kan jag inte förstå. Idag lämnade jag in min allra sista matte uppgift, lämnade även tillbaka matte bok och miniräknare. Nu är jag klar med matte, nästa år kommer bli så skönt utan matte. Ikväll kommer syster hit och umgås med mig igen, vi ser nog på någon film och äter oss feta på hämtmat kan jag tro. Myys.

Cody Longo

Klicka för stor bild Klicka för stor bild

Cody Longo som är med i Make It or Break It. Sjukt snygg.

The Only Thing We Have to Fear

Man kan ju säga att jag blivit en smula beroende av Make It or Break It. Men nu har jag sett det sista avsnittet för säsongen och måste jag vänta ända tills nästa säsong kommer någon gång i sommar. Idag var den en vanlig dag i skolan. Såg på sorglig film på historian och sen på en superduper tråkig film på svenskan. Jag höll på att somna flera gånger, förutom när jag satt och asskratta åt Linda förstås. Man får ju lov att ta saken i egna händer om man vill ha roligt under en så tråkig film.

All's Fair In Love, War and Gymnastic

Söndag igen då. Gillar verkligen inte Söndagar. Jag har spenderat hela dagen med att titta på Make It or Break It. Bra serie tycker jag, lite annorlunda vilket är roligt. Vädret idag är däremot inte så roligt, har regnat hela dagen plus att det har åskat och blixtrat. Har ingen aning om vad jag ska ta och hitta på nu.

These things are unforgivable

Ser på 27 Dresses med mamma. myys.

She looks in the mirror with the makeup that don't hide the pain

Igår morse åkte min Finlandsgäst hem igen. Så då var det bara att åka till skolan som vanligt igen. Hade prov på eftermiddagen. Vett sjutton hur det gick asså. Igår kväll åt jag på restaurang med familjen, mycket mysigt. Sen åkte jag och mötte Sandra, vi åkte hem till mig och kollade på film. Aliens in the Attic blev det, den var inte så bra alls vilket resulterade i att jag somnade mitt i. Men det brukar jag ha en tendens att göra så varför bryta traditionen liksom. Idag har vi legat och stekt i solen. Jätteskönt har det varit ute. Älskar det här vädret.

Gäst från Finland

Bloggningen har en tendens att utebli när man har en gäst från Finland här. Man har lixom fullt upp med annat. Idag ska vi till Uppsala och gå på Pelle Svanslös vandring. Väldigt spännande. Not. Men det var ganska mycket lärarnas idé. Dom tyckte att det skulle vara kul eftersom finländarna läser Pelle Svanslös på svenska där hemma i Finland. Men vi får väl se hur uppskattat det blir. Jag chansar på inte så uppskattat alls.

Photos


I'm Loving the Weather

Idag slutade vi vid tre. Skönt o få sluta lite tidigare. Så då fick jag, Linda och Rebecca upp på stan en sväng. Jag köpte en bikini och en tröja på HM, sen åt vi glass på torget. Har varit underbart väder idag. Även om det är jobbigt att man måste gå skolan i värmen så kan jag inte vara annat än glad för att sommaren är här. Ikväll blir det plugg som gäller. Imorrn är det nationellt prov i Matte B. Fyra timmar ska man sitta där. Snacka jobbigt. Skönt att vi slutar efteråt.

I won't believe you as long as your actions says otherwise

Har inte blivit så mkt inlägg nu. Orkar helt enkelt inte. Orkar inte med något längre, det känns bara meningslöst. Vet inte varför jag ens försöker längre.

Good Morning

God Morgon. Idag skiner solen. Underbart. Jag tycker att sommaren kan komma nu, det är faktiskt inte långt alls kvar till sommarlovet nu. Ska bli så otroligt skönt. Även om jag ska jobba de tre första veckorna. Idag ska jag nog försöka ta mig ut något i det vackra vädret. Sen måste jag plugga också, jag har tre prov nästa vecka. Nationellt prov i Matte, Nationellt hörförståelse prov i Tyska och Samhällsprov. Plus att dom som vi bodde hon i Finland kommer hit så jag kommer få det väldigt stressigt. Det gäller att ta vara på tiden nu. Nej, nu ska jag äta frukost, magen kurrar.

Ny Header

Har spenderat nästan hela dagen till att göra en ny header, så nu är den äntligen uppe. Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker.

Shiny Happy People

DemiLovatoGreysAnatomy2.jpg
·
Vaknade tidigt idag så jag har redan hunnit se både nya Grey's avsnittet Shiny Happy People där Demi Lovato gästspelade och nya Vampire Diaries avsnittet Founder's Day. Båda var riktigt bra, men jag tyckte att Demi skulle vara med lite mer i Grey's avsnittet. Men hon var jätteduktigt, hon borde göra lite filmer nu tycker jag. Men om man bortser från Demi så var avsnittet mycket bra, Lexi fick ett litet dilemma och måste välja mellan Alex och Mark, ska bli mycket spännande att se hur det blir. Owen däremot är jag bara så irriterad på, han kan typ försvinna tycker jag.
Vampire Diaries avsnittet var riktigt riktigt bra, jättespännande och det slutade så där irriterande så man blir alldeles galen. Detta var ju säsongens sista avsnitt också vilket gör det ännu mer irriterande. I slutet fick man veta att Catherine var tbx, och det var hon och inte Elena som kysste Damon, vilket jag blev lite sur över. Tycker att Elena och Damon borde vara tillsammans, iaf för att se hur det skulle bli.

A Walk To Remember


Började läsa A Walk To Remember idag. Jag har inte kommit jättelångt hittills men än så länge är boken riktigt bra. Nicholas Sparks har ju aldrig gjort mig besviken förut så jag tror inte att han kommer göra det med den här boken heller. Om ni inte har läst någon bok av honom, så gör det. Han är verkligen en jättebra författare.

Wishin' you could wish

Klicka för stor bild Klicka för stor bild

Can You Tell

Nu har det visst gått några dagar sen jag bloggade. Hoppasan. Idag var en vanlig dag i skolan, hade tyska nationellt prov sista timmen. Det vill jag inte prata om hur det gick. Vill bara få den där tyskan överstökad. Ska bli så skönt o slippa den nästa år. När jag kom hem såg jag nya 90210 avsnittet, riktigt bra avsnitt. Men jag gillar inte att Jasper kom tbx. Hate him. Nästa vecka är ju säsongsavslutning. Inte roligt, vill ha fler avsnitt. Nu. Japp dety var typ min dag, nu tänkte jag krypa ner under mitt gosiga täcke och se en film.

Everybody needs inspiration, Everybody needs a song

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark

When the waves
Are flooding the shore and I can't
Find my way home anymore

Why do I just lie awake and think of you?


Igår var jag i Uppsala med Söta Linda och Sandra, vi gick på stan och jag köpte en tröja och ett par skor. Sen vart det "The Last Song" på bio. Eftersom jag har läst boken så var men lite förvirrad eftersom dom är ganska olika men jag tycker ändå att filmen var hur bra som helst, känner på mig att när den kommer ut på DVD så kommer jag sitta och se den tio gånger i rad. Men boken är nästan bättre, dom är bra på olika sätt.

I'm not a mistake, I'm not a fake, It's set in my DNA


Okej. Jag älskar den här videon. Inte det lättaste att hitta en som gick att kolla på på Youtube däremot. Men jag har sett den på TV två gånger! Jag älskar att ha E!

I am I am a Zombie

Sitter just nu och gör lite naturkunskapsfrågor medan jag väntar på att Linda ska komma. Hon ska få hålla mig lite sällskap. Vi har sagt att vi ska plugga också men nu vet jag ärligt talat inte hur mycket vi kommer att hinna. Men vad gör det. Jag hade sovmorgon idag vilket var riktigt skönt, fick sova en och en halv timme längre vilket behövdes, och nu är det bara två dagar till sen är det helg igen. Jag har aldrig varit så skoltrött som jag är nu. Helt sjukt.

Can't Be Tamed Pictures


Bilder från inspeningen av videon till Mileys nya låt Can't Be Tamed. Looks great.

I am wandering right through existance

Helt vanlig dag i skolan. Enda skillnaden var väl att jag cyklade dit. Mina föräldrar är nämligen i Turkiet denna vecka så då blir det att ta cykeln till skolan. Men det går ju det med. Har precis suttit och gjort lite frågor till Naturkunskapen, tar en liten paus nu innan jag ska fortsätta. Känns som jag har halkat lite efter där vilket inte är bra.
Sandra bli frisk! Vi ska faktiskt på bio på fredag!!

They try to change me but they realize they can't

Kom hem från Linda för ett tag sedan, igår kväll hade vi tjejkväll då Jossan, Patricia och Madde var där. Vi åt pizza, pratade och åkte runt och till McDonalds och köpte paj. Jossan frågade efter en ballong till mig oxå, haha, den satte hon mellan bildörren så där satt den o fladdrade när vi körde. Isag har det varit underbart väder så Linda och jag satt ute på hennes terass och åt frukost sen lade vi oss i solstolarna och skolade och lyssnade på musik. Jätteskönt. Så det var min helg ungefär, nu måste jag plugga och städa. Får väl se hur det blir med det.

Can't Be Tamed


Love It

RSS 2.0