Hold on we're gonna make it if it takes all night

Glad midsommar! Idag blir det endast midsommarlunch för min del efterssom jag jobbar ikväll. Får lägga mig tidigt oxå efterssom jag börjar redan klockan sju imorgon igen. Så det blir ingen fest på midsommar för mig, men jag får tänka posivit, jag får ju en hel del pengar.

Jag har inte så mycket mer att skriva än att ni får ha en riktigt bra midsommarhelg, jag får se hur mycket uppdatering jag kommer att hinna med.

Tangled



Den här animerade Disney filmen är verkligen hur söt som helst. Den handlar om Rapunzel som blev kidnappad när hon var liten. Hon växte upp, fast i ett torn troende att hennes kidnappare är hennes mamma. Men sedan kommer Flynn in i bilden och Rapunzel lämnar tornet, men saker och ting går inte direkt som hon trodde. Filmen slutar i alla fall lyckligt, något som man inte trodde där ett tag. Den är väldigt känslosam på sina håll.

Som sagt så gillade jag filmen, den var hur söt som helst. Jag gillar att se lite barnsliga animerade filmer ibland, lite disney gör livet lite mer magiskt. Så har ni inte sett filmen så rekomenderar jag er att göra det!

You know it's gonna hurt with your heart on the floor


foto: jag

Nytt i filmhyllan


Det kliade lite i fingrarna när jag gick in på CDON idag och såg att första säsongen av Vampire Diaries endast kostar 99 kronor. Så det blev den och Remember me som endast kostade 19 kronor. Gnska bra med en serie och en film för 118 kronor om jag får säga det själv. Är väldigt nöjd.

Så om ni gillar VD så rekomenderar jag er till att gå in på CDON och klickar hem den!

Love You Like A Love Song

Ny låt från Selena Gomez & The Scene. Riktikt bra om jag får säga det själv, fastnar gör den också.

On Stranger Tides



Ikväll blir det bio och jag ska äntligen få se den nya Pirates filmen. Som jag har längtat. Förhoppningsvis blir jag inte besviken. men det tror jag inte, Johnny Depp e ju trots allt med i den. 

Idag har jag möblerat om i mitt rum och haft Khloe & Lamar maraton. Inte särskilt produktiv dag men jag måste ju faktiskt vila upp mig tills på fredag när jag ska jobba.

Sunday

Tekniskt sett är det måndag nu, men för mig är det fortfarande söndag. Helgen har varit lugn och skön, jag har vilat upp mig lite. Igår var jag med min syster och hennes pojkvän i Västerås, vi gick i affärer och jag kom hem med lite smått och gott från Ikea. På kvällen åt vi middag hela familjen, mysigt.

Idag har jag dock bara varit hemma. Har sett på film och spelat The Sims i stort sett hela dagen. Jag känner mig fortfarande inte frisk. Suck. Som tur är börjar jag inte jobba förrän på fredag. Ja på midsommarafton. Not fun. Så jag hinner i alla fall vila upp mig tills dess. Nu är jag trötter så jag ska sova. God natt.

The Deathly Hallows

Längtar nått så fruktansvärt!!

16 Juni

Är helt slut efter bara två dagars arbete. Skulle vara skönt att få sova i sisådär ett år. Idag har jag kurs i flyttningsteknik på morgonen sedan jobbar jag mellan fem och tio. Imorrn får jag i alla fall sova ut, ser fram emot det. Ville bara uppdatera er om mitt ganska händelselösa liv. Ha en bra dag.

14 Juni

Det är inte mänskligt att gå upp klockan 6, önskar att jag fick gå o lägga mig och sova vidare. Men det får jag inte. Så nu sitter jag här och äter frukost. Förhoppningsvis kommer jag inte vara alltför trött under dagen, för även om jag gick och lade mig i tid igår så betyder det inte att jag somnade i tid. Låg och vred och vände mig i vad som kändes som ett år.

And now I´m learning from a ghost from a ghost


foto: jag

För att fylla ut inläggen lite så lägger jag in lite bilder jag har fotat. Blir inte lika tomt på det viset. Nu sitter jag här redo för sängen. Trött är jag som tur är. Känns skönt att komma isäng i tid för en gångs skull och jag måste ju vara utvilad inför jobbet imorgon. Det blir nog en lång dag som det är och då blir det nog inte bättre om man är trött. Så jag behöver få lite sömn. God natt!

Jobb

Ringde och tjatade lite på dom på jobbet idag och nu har jag äntligen fått datum för intruduktion. Redan imorgon klockan 7.30. Kommer vara helt död men till slut vänjer jag mig väl. Intruduktionen är i tre dagar, två dagspass och ett kvällspass. Sedan har jag utbildning på torsdag också, så det kommer bli en hektisk och lång vecka innan jag kommer in i rutinerna. Fick även reda på att jag ska jobba på midsommarafton. Mindre kul, men jag får i alla fall bra betalt! Får se det från den ljusa sidan nu.

Igår och idag har jag haft Jon and Kate plus 8 maraton. Är redan på tredje säsongen. Mår fortfarande inte helt bra men nu måste jag ju bli pigg inför jobbet.

Ny Serie: Switched at Birth


ABC Family har kommit med många nya serier på sista tiden. Förra året kom Pretty Little Liars som har blivit en av mina favoritserier. Den här veckan hade Switched at Birth premiär. Den handlar om två tonårstjejer som får reda på att de inte har växt upp med sina riktiga föräldrar utan med varandras. Nu måste dom acceptera sina nya familjemedlemmar och anpassa sig till den nya situationen.

Eftersom det bara har kommit en avsnitt så är det svårt att säga om det här kommer bli en flip eller flop. Enligt mig är det en okej serie men och den kan bli riktigt bra. Skådespelarna är duktiga för det mesta men det känns ändå inte som att serien hållen hög kvalitet. Jag kommer att fortsätta titta på några avsnitt till innan jag beslutar om det är något jag vill följa.

I'm sick of all the insincere


foto: jag

De senaste dagarna har varit otroligt varma, inte jätteskönt när man inte mår jättebra och verkligen behöver få sova. Igår kom Sandra hit och höll mig sällskap, vi satt ute och spelade kort i värmen och spelade även kubb på kvällen. Sedan såg vi på Easy A innan vi gick och lade oss. Idag ahr jag mest vilat, har spelat lite The Sims och nu på kvällen såg jag en film med mamma och pappa. Trollklarlens lärling, helt okej. Nu blir det lnågra SATC avsnitt innan jag går och lägger mig.

Ny serie: Teen Wolf


Jag missade premiären av denna nya serie så jag har nu sett de två första avsnitten på raken. Teen Wolf går på MTV och handlar om Scott som blir biten av en varulv och därmed även förvandlad till en själv. Han måste även fukusera på skolan, sport, kärlek som vilken annan tonåring som helst.

Jag är inget stort fan av MTV's andra serier förutom någon reality serie här och där. Skins US var ju riktigt dåligt och fick underkänt utav mig. Den här seriern är mycket bättre och även om den har sina brister så är den underhållande vilket är det viktiga. När jag började titta på kände jag igen huvudpersonen direkt, det är ju hn som spelar Jennifer Lopez son i Maid in Manhattan. All grown up. Jag kommer ge den här serien en chans och fortsätta kolla.

I thought your love was all that

Ligger halvdöd i min säng, kan inte somna om men är ändå trött. Halsen värker. I helgen blir det till att vila upp mig här hemma, jag vill inte vara sjuk när jag ska börja jobba. Ser nog inte så bra ut om jag sjukamäler mig det första jag gör.

Hungrig är jag också, men det e svårt att äta när man har ont i halsen. Glass vore riktigt gott, men jag tror inte vi har någon hemma. Jisses vad jag babblar. Ha en bra dag.

Studenten


Vi  hade väldans tur med vädret på studentdagen. På morgonen var det molnigt och grått och det kom till och med lite regn. Men sedan så sprack det upp och det vart riktigt varmt och skönt. Jag hade en oroligt bra student, jag fick massor av fina presenter och blommor. Kunde inte bett om någonting bättre. Man kan inte riktigt förstå att det verkligen är över och jag tror inte riktigt att det kommer att slå mig förrän i höst när jag inte börjar skolan igen.

New York del 2




9 Juni

Mycket har hänt sedan jag bloggade sist, jag har ju tagit studenten och avslutat mina 12 år i skolan. Med blandade känslor måste jag tillägga. Men nu njuter jag av den ledighet jag har innan jag börjar jobba. Hela sommaren blir det jobb, man behöver ju pengar.

Nu blir det lite fler bilder på NY resan sedan några från studenten kanske. Jag tar gärna emot förslag om vad ajg ska blogga om!

RSS 2.0