...



Grattis syster!!


Idag fyller min syster Alexandra 23 år! Jag hoppas att hon får en helt underbar födelsedag.

Jag älskar dig världens bästa syster!!

I'm Sorry. I Have Rage Issues


source: http://hellyeahtheoc.tumblr.com

I'm In Here


Yes, I made another one.

Wednesday


Igår vart det myskväll med Sandra. Vi lagade pizza och såg på bland annat Mean Girls 2. Den var som väntat ganska dålig. Tycker det var ganska onödigt att göra en tvåa när det finns ett orginal som är så mycket bättre. Idag har jag inga planer, förutom att jag ska försöka få lite plugg överstökat. Lika bra att börja i tid.

Update

Förra veckan var verkligen bland den hemskaste i mitt liv. Otroligt stressande med allt skolarbete och jag bröt ihop några gånger på grund av all press. Så lovet den här veckan kunde inte komma mer lägligt. Jag behöver verkligen vila upp mig och stressa ner lite.

I fredags var jag kvar ända till fem i skolan eftersom det var deadline för vårat projektarbete. Självklart hade vi lite last minute stuff att fixa. På kvällen var älskade syster och hennes pojkvän här på middag. Igår var det en ganska lugn dag, vid fyra åkte jag ner till stan för att fika med några tjejkompisar. Är väldigt kul när man väl träffas även om det inte blir så ofta. Linda följde sedan med mig hem och vi såg på melodifestivalen och var allmänt flummiga. Idag sov jag riktigt länge, jätteskönt var det. Sedan har jag tränat lite, tagit en dusch och nu sitter jag här vid datorn. Ikväll ska vi på middag hos min kusin.

I'm tired...

Är hemma efter en lång skoldag. Jag vill bara gå och lägga mig och sova så trött som jag är. Men jag har ju det där berget med plugg som väntar på mig. Jag vet seriöst inte hur jag ska orka mer. Jag är så extremt trött och stressad. Just nu får jag ha som mål att ta igenom mig den här veckan. Nästa vecka är det ju lov, jag kommer behöva plugga mycket men förhoppningsvis får jag sova lite också.

Nobody breaks my heart


Efter 11 dagars väntan kom Skins boxen äntligen hem till mig. Synd bara att jag inte har tid att kolla på grund av allt plugg. Denna vecka är verkligen veckan från helvetet. Kommer vara utbränd till helgen.

I Won't Give Up


Life As We Know It


I fredags så såg jag på filmen Life as we know it med Katherine Heigl och Josh Duhamel i huvudrollerna. När deras bästa vänner dör i en bilolycka så får dom vårdnaden om deras lilla dotter. Trots att dom inte är tillsammans.

Jag gillade verkligen filmen, den var riktigt bra. Lite sorglig på sina håll och jag måste erkänna att jag grät lite då och då. Men ibland var den också riktigt rolig och romantisk. En feelgood movie som har typ allt alltså.

Betyg: 1 2 3 4 5

You need someone who knows you from the inside out

Då är även den här helgen snart slut. Jag var så lättad när förra veckan tog slut, det var sjukt stressigt. Men nästa vecka kommer troligen bli minst lika stressig. Om inte värre. Ser inte alls fram emot det. Men man får försöka planera så att allt inte kommer på samma gång. Orkar inte vara såhär stressad. Men man får väl andas när man tar studenten. Det är ju inte jättelångt kvar nu.

Idag kommer iaf rebecca och Linda hit. Vi ska jobba projektarbete som små grisar. Deadline för det på fredag så det e bara att jobba på och se glad ut.

I'm waiting for someone to make the rain disappear


weheartit.com

Walking down by the bay, on the shore, staring up at the planes that aren’t there anymore


78 dagar kvar tills jag sitter på ett plan till New York. Längtar galet mycket. Idag så har jag pluggat, pluggat och pluggat lite till. Cyklade in till stan för att ha lektion. Trodde jag iaf, men den var inställd. Tur att mamma slutade då så att jag kunde få skjuts hem. Fast det var jag som körde. Måste verkligen ta körkort någon gång. Hur seg får man bli lixom. Nu tänker jag snart gå och lägga mig. Är väldigt trött så det ska bli skönt att få sova. God Natt.

Meteor Shower


Igår vart den en hemma kväll. Jag låg typ död i soffan hela kvällen och kollade ikapp på serier som jag inte hunnit kolla på. Var ganska trött efter fredagens studenfest. Idag har jag försökt göra lite nytta och plugga. Vi var en sväng till syster och fikade och nu har jag precis ätit middag. Om ett tag ska jag åka på yoga. Var länge sedan jag tränade nu så jag tyckte att det var dags att göra något. Så det får bli friskis och svettis.

Running into the dark underground

Tumblr_lcur3gcm6y1qdlf1uo1_500_large

Äntligen fredag. Seg morgon som vanligt, hade väldigt svårt att ta mig upp. Idag slutar jag vid två och sen ikväll är det studentfest. Ska bli riktigt roligt. Måste bara komma på något jag kan ha på mig. Vilket inte är det lättaste när temat är Fulfest. Men jag hittar nog på något bra till slut. Nu ska jag alldeles strax åka till skolan. Naturkunskap första lektionen. Suck.

Skins box


Yes. Jag beställde de fyra första säsongerna av Skins idag. 200 kronor fick jag betala. Inte alls farligt, definitigt värt det. Så om några dagar kommer den att dimpa ner i min brevlåda. Yayy.

Den gyllene medelvägen


Ja då sitter man här begravd i skolböcker. Håller på att göra instuderingsfrågor till buddhismen. Vi har nämligen prov i det nästa vecka. Plus att jag har vad som känns som femtio andra uppgifter som ska göras. Känner mig lite stressad. Men ändå så gör jag aldrig grejerna förrän i sista sekund. Jag e väldans duktig på att skjuta upp det som är tråkigt.

If At First You Don't Succeed, Lie, Lie Again


Jag dör lite varje gång ett Pretty Little Liars avsnitt tar slut. Kan det bli mer spännande? Den här serien är verkligen hur bra som helst. Det nyaste avsnittet var inget undantag. Jag vet däremot inte om jag ska gilla eller ogilla Caleb. Jag gillar däremot att Aria och Ezra håller ihop. Dom är så söta tillsammans. jag längtar som en tok efter nästa avsnitt.

I'm not scared


Nu sitter jag och njuter av min håla och slösar bort massa tid. Önskar att jag fick gå hem och sova. Har fått huvudvärk så nu känns det som att mitt huvud ska sprängas. nej man kanske ska ta och göra något vettigt istället.


Sugar

Selena Gomez


To walk away from something

Varför ska jag alltid vara så fruktansvärt trött på mornarna? Fast vem är pigg klockan sju på morgonen. Jag är då det inte, särskilt inte när man inte kom i säng så där jättetidigt kvällen innan. Men vad e det roliga med att gå och sova?

Nu ska jag snart fara till skolan. Har en lektion idag på morgonen sen har jag världens längta håla eftersom Italienskan är inställd. Hatar verrkligen dessa hålor. Känns som att man bara sitter och slösar bort massa tid. Sen slutar jag inte förrän klockan fyra. Kill me now.

Baby I’m right beside you

weheartit.com

A little more of you

Då var det redan onsdag. Skoldagen var precis som alla andra. Lång och tråkig. Men det är ju så skönt när det är över och man får gå hem. Idag är det plugg som står på schemat (gör det inte alltid det?) Hur som helst så har jag en del att ta tag i så det är väl bara att sätta igång. Även om det finns saker jag så mycket hellre skulle göra.

RSS 2.0