Pain

Känns som att min kropp håller på att ge upp på mig, har så jäkla ont i mina ben. Symptomen tyder på benhinneinflammation så nu är det väl vila som gäller om jag vill att det ska bli bra. Det hjälper ju inte att jag spenderar hela dagen stående och gående på jobbet. Har som tur är bara tre dagar kvar nu. Men det vore skönt om känslan av att mina ben ska trilla av har gått bort tills dess.

Take Me Along

Klicka för stor bild Klicka för stor bild

I'm loving her hair!! Now... Work

Inlägget förtjänar ingen rubrik

Dags att åka till jobbet. Bläää

Stay


And I love you more
Than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more
Than you did before
And I'm sorry it's this way
But I'm coming home
I'll be coming home
And if you ask me I will stay
I will stay

Who Owns My Heart

Jag orkar verkligen inte jobba imorgon, nu har jag ju varit ledig i flera dagar då känns det inte så kul alls att behöva gå upp halv 6 igen. Får tänka att det faktiskt är sista veckan, sen har jag ju ledigt resten av sommaren. Och på onsdag så är är det äntligen dags för Eclipse, längtar som sjutton. Idag har jag iaf legat ute i skolen nästan hela dagen, så nu är jag inte lika likblek längre vilket känns skönt. Förhoppningsvis håller det här underbara vädret i sig resten utav sommaren.

Summer Feelings

Inte förrän nu i veckan har jag känt att det verkligen är sommar, har ju varit underbart väder och jag har solat och tagit mitt första dopp. Midsommar var riktigt trevligt och slutade med ett kvällsdopp i sjön, det var riktigt varmt i vattnet. Nu ikväll var jag, Linda, Patricia och Rebecca till bresse en sväng, dom åt ben o jerry och sen gungade vi och badade benen. Myysigt var det. Nu har jag precis tagit en dusch och fundear på om jag kasnke ska se en film.

Mer Bilder


I'm Hoooome

Har nyss kommit hem från jobbet, en riktigt lång och jobbig dag var det idag. Hoppas att imorgon blir lite roligare. jag är iaf dödstrött, kom inte i säng tidigt igår heller fastän jag hade planerat så. Fastnade framför en film i stället. Nu ska jag se nya avsnittet av Pretty Little Liars.

Bilder



Kameran var inte så samarbetsvillig så det vart inte jättebra bilder.

I'm a happy girl

Hann inte blogga något igår eftersom jag åkte till Stockholm direkt efter jobbet, sen kom jag inte hem förrän strax efter elva och då var det sängen som gällde. Jag skulle ju upp halv 6 för att åka till jobbet idag. Det tog emot kan jag säga och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte nickade till på lunchen idag. Gårdagen var i alla fall helt fantastisk, det var såå bra. Men jag kan inte riktigt fatta att jag verkligen har sett Kristen och Taylor i verkligheten. Men det har jag. Jag är lycklig. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är så trött så jag kommer nog inte göra något alls har jag en känsla av. Lite bilder från igår kommer inom kort.

No one knows who you are

Söndag morgon och jag vaknade av massa högt prat här i huset. Jag som ville sova länge och ta igen all sömn. Men så blev det inte riktigt. Gårdagen var rolig då vi firade systers examen, god mat och trevligt folk. Idag blir det en slappardag då jag måste försöka samla energi till morgondagen då jag börjar jobba klockan sju, sedan far vi direkt till Stockholm när jag slutar. Can't wait!! Nu ska jag ta och äta lite frukost.

PS Jag drömde att vi åkte till Stockholm men jag glömde biljetterna till eventet. Snacka om att jag fick Panik.

I'm still here, bitches. And I know everything



Om du inte sett de två första avsnitten som kommit ut av denna nya serie så råder jag dig starkt att göra det. Väldigt bra serie. Jättespännande, man blir verkligen fast.

if you are gonna cry, don't cry for me

Vet inte om jag uppskattat en helg så här mycket förut. Jag är helt slut, jag fick till och med lov att dricka kaffe idag för att hålla mig vid liv. Kommer bli kaffe beroende när jag har jobbat klart där. Men nu är det iaf helg så nu ska jag förhoppningsvis kunna vila upp mig lite. Imorgon ska vi ha examensfest för syster min, ska bli trevligt. Annars har jag inget planerat för helgen. Nu ska jag damsuga. Inte roligt.

Jobb Jobb Jobb

Längtar till Måndag!!

Eftersom Sandra tjatar så får jag väl skriva några rader då. Idag var det gå upp halv sex igen för att hinna iväg till jobbet. Dagarna går extremt sakta. Önskar att det kan ha gått tre veckor nu. Vill ha sommarlov, inte vara inne på ett sjukhus hela dagarna. Att jobba inom vården är verkligen inget för mig har jag iaf upptäckt, så jag har ju lärt mig något, det är ju bra. Helt slut blir man iaf, så sen jag kom hem har jag mest legat och sett på Greys, men nu börjar jag bli hungrig, man kanske ska ta något att äta.

Too Early

Att gå upp klockan halv 6 är inte mänskligt asså. Orkar verkligen inte åka o jobba. Men vad ska man göra, jag måste ju ha pengar. Önskar bara att jag inte behövde gå upp så här tidigt. Nej nu kan jag inte sitta här längre, jag vill ju komma i tid.
Det här var ju ett meningsfullt inlägg. Noot.

Happiness

Då var det dags för andra dagen på jobbet, idag börjar det på riktigt så jag är lite nervös. Men förhoppningsvis kommer allt att gå bra. Måste bara berätta att jag OCH min kompis Sandra har vunnit biljetter till Twilight Fan Event, så nu kan vi inte bara gå utan vi har biljetter över. Vi som stressat så över att vi inte haft några biljetter. Men nu har vi det och jag är överlycklig. Sen bokades det biljetter till Eclipse den 30:onde också. Jag läängtar.

Quick Update

Äntligen har man sommarlov! Helgen har spenderats med fest hos Rebecca, övernattning hos bästa Linda och så har jag umgåtts med söt Sandra. Hon sov här igår och sen idag åkte vi till henne. Jag fick träffa hennes nya söta kattunge, Enzo. Hur söt som helst. Imorrn är det första dagen på jobbet så nu borde jag gå och lägga mig.

You Drive Me Wild

Igår hade jag en lektion, efter den åkte jag hem en stund innan jag for iväg till Uppsala. Där blev det lite affärer, hamburgare på Max och sen bio med Sandra och Nathalie. Filmen var riktigt bra, en typisk Nicholas Sparks historia. Idag har jag oxå bara en lektion. Som börjar klockan ett. Känns väldigt onödigt. Så nu siter jag och äter frukost och väntar. Har lite mer än en timme att döda. Suck.

Dead End Justice

Idag var en riktigt ovärd dag i skolan. Jag hade två lektioner. Första och näst sista. Så emellan dom gick jag, Linda och Rebecca på stan. När jag äntligen slutade mötte jag upp Sandra. Vi åkte hem till mig för att se MTV Movie Awards som jag spelade in i natt. Blev lite irriterad på att Kristen och Robert vann Best Kiss igen. Ja menar dom vann ju förra året. Suck. På onsdag blir det Dear John med Sandra och Natha!!

Tävling hos Twilightworld

Twilightworld.blogg.se Här är jag med och tävlar om biljetter till Twilight Fan Event den 21 juni, då Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer till Sverige. Håll tummarna!!

The Secret Life of Bees

Den här klickade jag hem idag. Jättebra film. Längtar tills den kommer.

True Colors

Sista provet för terminen avklarades igår, riktigt skönt. Nu känns inte sommarlovet så långt borta. Jobbigt att man ska jobba bara. But that's life. Jag vill ju ha pengar så. Idag har det varit fiint väder, vi satt ute på lunch rasten i solen och det var väldigt varmt. Synd bara att det hade blivit molnigt innan jag kom hem. Ville ju sola. Hoppas det blir fint imorrn. För då är jag ledig!

Wicked hollywood goes round and round

Har verkligen ingen ork till att plugga. Men jag har prov imorgon så jag känner mig tvingad. Kan man inte typ hyra nån som gör det åt en? Det vore skönt. Sitter och lyssnar på The Runaways soundtracket och tänker att jag borde plugga. Ja menar det e ju en början att tänka att man ska göra det. Nej, NK boken väntar. Suck.

Cherry Bomb


Jag vill se den här filmen!! Nu!!

RSS 2.0